שלום לחברי הפורום-

• פותח הנושא niwo
  • פורסם בתאריך

niwo

New member
שלום לחברי הפורום-

נעים מאוד,
באתי לברך את הפורום החדש שלכם.
אני בא מפורום א-מיניים (א-מיניות משמעה חוסר משיכה מינית, אך היא איננה שוללת חוסר משיכה רומנטית).

ייתכן וכי נשאלה השאלה הזו בעבר, ואם כן, אז אני מצטער, אך בכוונתי לשאול מהו עבורכם 'גיל מאוחר'?
אני בן 23 ומרגיש צעיר.
אני מכיר אנשים בני 26+ שעדיין לא הייתה להם זוגיות רומנטית או מינית, אך מעולם לא ייחסתי אליהם את שנות גילם. מבחינתי גילם לא גיל מאוחר.
מצד שני, אני מגיע מסביבה בה להרבה חבר'ה אין בני או בנות זוג, וברוב המקרים אין גם זמן לכך.
האם חוסר ניסיו זוגי ומיני בגילכם נחשב "למאוחר" מכיוון שביחס לסביבה, אתם מרגישים חוסר ניסיון?
האם זה כי אתם קמעים לכך במשך הרבה זמן וחשים שכבר הגיע הזמן?
האם זה כי אתם חשים שזה מפריע לכם בניסיון ליצירת קשר? בדייטים?
מה זה גיל מאוחר?

Berethor

New member
שלום גם לך

בעיקרון הפורום הזה מתאים גם למיניים, גם לא-מיניים, גם לרומנטיים וגם לא-רומנטיים, המשותף לכולם זה אם יש להם חסר ניסיון מיני או/ו זוגי בגיל מאוחר, כך שאולי גם אתה שייך לכאן אם אתה עונה להגדרה, ומוזמן גם להזמין לכאן אנשים מפורום א-מיניים אם הם רוצים, אחרי הכל יש לא מעט אנשים א-מיניים שמתאימים לכאן, אחרי הכל זה הרבה יותר קל להיות חסר ניסיון מיני בתור א-מיני, בדיוק כמו שקל להיות חסר ניסיון רומנטי בתור א-רומנטי. בקשר לשאלה שלך, Reyn כבר הנה על זה מאוד יפה בהודעה אחרת, מוזמן לראות בקישור הזה.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167546356

niwo

New member
Berethor!

תודה רבה על הלינק. התשובה של Reyn ענתה לי על השאלה.
אני אכן עונה על ההגדרה של חסר ניסיון מיני (משהו שאני גם לא מעוניין לממש) או זוגי. אבל, וזה הרושם שאני מקבל, בשונה מהאנשים מהפורום אני לא כ"כ מעוניין בזוגיות, ובטח ובטח שלא בזוגיות שהיא מינית.
אצלי הבעיה היא קצת שונה.
אני יודע שיש כמה אנשים שמאוהבים בי במשך כמה שנים טובות, הם מעוניינים בזוגיות איתי, אך אני לא מעוניין. כך שאם ארצה, יכולה להיות לי זוגיות. אבל אני לא רוצה. (כן, כן אני יודע שזה נשמע יהיר מצדי ><).

אני גם חושב שיש כאן מקום לאנשי הפורום הא-מיניים. אני מניח שבעתיד עוד נתקל כאן בעוד א-מיניים.

Light18m

New member
בהחלט יש מקום פה לא-מיניים

ויש עוד, אתה לא לבד פה גם בסיבה הזאת

Berethor

New member
כן זה אני

תרשה לי לתקן אותך, זה שאתה לא מעוניין כ"כ זה לא בניגוד לפורום הזה, לא מדובר פה בפורום הכריות בדיוק כשם שיש פה גם אנשים א-מיניים וא-רומנטיים. כמובן שעדיין אפשרי להכיר פה, אבל אין שום חובה שמי שפה מוזר להכיר או לשנות את החוסר ניסיון בתחום הזוגי והמיני, יש כאלה שמעוניינים ויש כאלה שלא. בנוגע לבעיה שלך, אהבה או/ו משיכה חד שצדדים זה בהחלט דבר לא קל, הם רוצים, אתה לא רוצה, זה מתכון לצרות, בכל אופן אם אתה לא רוצה זוגיות איתם אתה לא חייב כמובן
. לדעתי אותם אנשים בעיקר הורסים לעצמם תסיכוי לזוגיות, כי במקום להבין שזה כנראה אבוד ואתה לא רוצה זוגיות איתם, ולחפש זוגיות עם מישהו אחר, הם ממשיכים לרצות אותך
. בכל אופן שמח לראות אותך כאן niwo, מזמן לא התראנו..

niwo

New member
תודה.

אנשים מצפים שאני אשתנה והם לא באמת מפנימים שאני א-מיני א-רומנטי.
and long time no see.

snoopytush

New member
אממ לא לירות בי אבל

קמע זה משהו אחר והכמה שרצית זה כמהה

קמע (>>קמיע)
(ז') טליסמה, טליסמן, חפץ שיש בו סגולה, סמל, חפץ המביא מזל, אמונה בחפץ או דמות, קסם, כשף

כמה
(ת') רוצה, משתוקק, נכסף, עורג, שואף, מתגעגע

לי זה לא מפריע

ולא מספרת לאף אחד על חיי האישיים
כי יש גבול.

מה שמפריע זה תחושת החרמנות שהתחילה להיות

Berethor

New member
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

את יודעת כמה אנשים היו רוצים שתהיה להם מיניות ברמה שלך, במיוחד אלו שיש להם מיניות נמוכה ורוצים להשתנות כמוך(אמרת שפעם גם את היית כמו א-מינית)..

סווינג

New member
אני בת 34

בהתחשב בזה שיש ילדים שמתנשקים בכיתה ב' אני מניחה שזה נחשב גיל מתקדם בשביל לא לחוות את זה.

וכן, כמהתי לזה תמיד והיצר שלי נורמלי לגמרי. לא ציפיתי שזה יקרה לי, במיוחד שמה שמפמפמים לנו מילדות זה שלכל סיר יש את המכסה שלו וכולם מוצאים אהבה או לפחות זוגיות.

זה אמנם חוסם איפשהו את הביטחון אבל אני מודה שגם נדיר שאני מוצאת אדם שמושך אותי, אולי אני בררנית ומאחר ואני שייכת לקהילה הלהט"בית זה מצמצם עוד יותר את האפשרויות.

ונחמד שקפצת, אני בעד יחסי ברית בין שני הפורומים:)

למעלה