שלום לחברי הפורום מתי העונה השנייה מתחילה??? באיזה ערוץ ובאיזו שעה??????????????? תפוזינה
T tapuzina2001 New member 11/7/04 #1 שלום לחברי הפורום../images/Emo13.gif מתי העונה השנייה מתחילה??? באיזה ערוץ ובאיזו שעה??????????????? תפוזינה
שלום לחברי הפורום../images/Emo13.gif מתי העונה השנייה מתחילה??? באיזה ערוץ ובאיזו שעה??????????????? תפוזינה
R RenanaD New member 11/7/04 #3 אני מבינה שזה מאוד קשה להסתכל למעלה ולראות את מה שכתוב בירוק זוהר מזעזע......... בכל מקרה-ערוץ 2, טלעד, לקראת החורף, אין תאריך ברור.
אני מבינה שזה מאוד קשה להסתכל למעלה ולראות את מה שכתוב בירוק זוהר מזעזע......... בכל מקרה-ערוץ 2, טלעד, לקראת החורף, אין תאריך ברור.
ז זוארץ שולט New member 11/7/04 #4 מי אמר זהר ולא קיבל../images/Emo35.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif אה. זוהר. יענו zoher, לא zohar *זהר לא יודעת איך אומרים זהור באנגלית* הממ. זהר טיפשה
מי אמר זהר ולא קיבל../images/Emo35.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif אה. זוהר. יענו zoher, לא zohar *זהר לא יודעת איך אומרים זהור באנגלית* הממ. זהר טיפשה
ז זוארץ שולט New member 11/7/04 #6 IT'S A BOY../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif היהי. עשה לי אסוציאציה ללידה^______^
IT'S A BOY../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif היהי. עשה לי אסוציאציה ללידה^______^