שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום../images/Emo140.gif

זקוקה לעזרתכם... אני מחנכת כיתה שכולם טוענים שהם "חנונים" . למסיבת סיום אנחנו עושים חולצה לתלמידים שעליה הדפסה של "חנונומטר" (יראה כמו VOLT METER) ואנחנו רוצים גם כיתוב משעשע, אולי משהו ב"הפוך על הפוך" (חושבים שאנחנו כאלה אבל ממש לא!!). הייתי שמחה אם תוכלו לסייע לי ברעיונות לכיתוב. תודה מראש.

darthziv

New member
אוקיי את יכולה לשים שם

תמונה של מליונרים גדולים וחנונים (ביל גייטס למשל) ולכתוב "היום אתה קורא לי חנון, עוד 5 שנים תקרא לי הבוס..." או אולי "לאט לאט אנחנו משתלטים על העולם"

מתן4ל

New member
../images/Emo13.gif

אהבתי את ה: "היום אתה קורא לי חנון, עוד 5 שנים תקרא לי הבוס..."

בתור אחת שלמדה בכיתת מחוננים

זה מזכיר לי את הכיתוב "אנחנו לא ננותח". במסיבת סיום שכבתית אחת התכנון המקורי היה קטע של שימוש בסירים וכאלה בתור כלי הקשה (משהו בסגנון מיומנה) שבסופו אנחנו מוציאים שלטים של אותיות שסה"כ יוצא "אנחנו לא חננות!" אבל ברגע האחרון הוחלט לשנות את הכיתוב ל "אנחנו לא ננותח" שזה אותן אותיות בדיוק. מהרעיון הזה אפשר לעשות משהו דומה לתשבץ הגיון, כמו "לא ננותח מראש עד זנב!!!" כמו בהרבה חולצות סוף מסלול, אף אחד חוץ מכם לא יבין את הבדיחה

מתן4ל

New member
לא הבנתי את הרעיון מאחורי,

לשנות לננותח (מה המשמעות של זה? "אנחנו לא חננות" נשמע לי אישית יותר מתאים.). נ.ב. מגניב שהיית בכיתת מחוננים

הסבר:

עצם העובדה שאנחנו מרגישים צורך להצטדק כבר מעידה על משהו, ולכן זה בעייתי. לא ננותח - בכיתה ז' תמיד יש את התופעה של אנשים שפותחים את הדלת של הכיתה וסוגרים אותה רק כדי להסתכל על "המחוננים" ולהווכך בכך שלמרות כל המחקרים שנכתבו בנושא... אין להם קרניים! אז "לא ננותח" זאת מין מחאה נגד זה: אנחנו לא תופעה שצריך לנתח.

sleibtag

New member
בכיתה שלנו

בגלל חוקי יד-ימין (בחשמל ומגנטיות) הכנו חולצה שמצוייר בה יד ימין כמו בחוק "הבורג"/חוק יד ימין הראשון/ כוון שדה שתיל איןסופי מפעיל. מלופפת סביב תיל והכיתוב היה "מזל שאלוהים ברא את יד ימין" זאת אחלה של חולצה, רק מי שלמד פיסיקה יודע שאנחנו לא חבורה של סוטים

למעלה