שלום לחברי הפורום

ט ל י ב ר

New member
שלום לחברי הפורום ../images/Emo141.gif

יש לי מספר נושאים המטרידים אותי והייתי מעוניינת במקביל להשתתפותי כאן גם לקבל ייעוץ פרטי. מי מבינכם מספק ייעוץ שכזה ומהו מחירו? אשמח לקבל פרטים. תודה טלי

שלום לך

בלוחות פורום טארות (הפורום הראשי) תמצאי את הלוחות. הלוחות מחולקים לקטגוריות שונות. חפשי בקטגורית "יועצים בקלפים" ושם תמצאי את חברי הפורום - וגם לא - שפורסים באופן פרטי. בהצלחה, אסנת :)

ט ל י ב ר

New member
עשיתי פריסה...

הצצתי לשאלות אחרות שהעלו כאן שואלים וניסחתי שאלה, אני מקוה שזה "לפי הכללים": האם עלי להציע נישואין ל - x בשנה הקרובה? 1. האם - הכוהנת הגדולה 2. עלי - 5 חרבות 3. להציע - 7 גביעים 4. נישואים - מוות 5. לאיקס - 8 גביעים 6. בשנה הקרובה - 4 מטבעות סיכום - השמש אני יוצאת וגרה עם הבחור 3 שנים, ולאחרונה חושבת על כך הרבה... מה אומרים הקלפים? תודה מראש!

תגובתי.

ההתלבטות שלך ברורה לעין ומתבטאת על ידי הכהנת הגדולה. את מאוד רוצה להציע לו נישואין אבל חוששת להוציא את זה החוצה. אולי מעדיפה שזה יבוא סופסוף מצידו ואולי את בעצם יודעת שזה לא כל כך הזמן הנכון לבוא ולהציע הצעה כזו כפי שגם מתפרש מן הפריסה כולה. את מיוצגת על ידי חמש חרבות. מצד אחד את חוששת להפסיד כביכול להציע לו נישואין ולהדחות. לספוג את הדחיה הזו. מצד שני את מנסה גם לשמור על האגו שלך בבחינת את רוצה לקבל הצעת נישואין ולאו דווקא לתת אותה. להציע מיוצג על ידי שבעה גביעים אשר מחזקים שני נושאים: 1. את לא בטוחה בעצמך שאת רוצה להיות זו שמציעה 2. את לא בטוחה שאת ממש רוצה להתחתן כאן ועכשיו ואיתו למרות שאתם גרים ויוצאים ביחד תקופה ארוכה וממושכת. השילוב של מוות, 8 גביעים וארבע מטבעות מחזקים מבחינתי את הפריסה שאין זה הזמן הנכון עבורך להציע לו נישואין. ייתכן שהוא לא מתאים כרגע ואינו בשל לנישואין ומכאן הוא עצמו אינו מציע לך. אם תציעי לו הוא ירגיש שאת כמו מלחיצה אותו/דוחקת בו ויבחר להתנתק ממך וללכת למקום אחר. חופשי ללא כבלים. הקלפים ממליצים לך לטעמי להישאר במסגרת כפי שהיא היום. לשמור על מה שיש לך ולא לקחת סיכונים מיותרים. למרות שעכשיו שאני מתבוננת בפריסה שוב - אני מרשה לעצמי לכתוב לך חופשי מהמחשבות מבלי לסגנן ולנסח - אני מרגישה שאולי אם כן תקחי את הסיכון ותעזי אזיי תקבלו את השמש.... וכאן מגיעה ההסתייגות שלי מקלף סיכום לפריסת שאלה. לשם מה בעצם הוא קיים ? הפריסה למעט קלף השמש אומרת לא להסתכן ולא להציע נישואין אבל השמש מאירה את הפריסה קצת אחרת. אם היית נותנת פרטים נוספים יכולתי למקד את הפריסה טוב יותר כוונתי בפרטים נוספים לכך שהאם דיברתם על מיסוד הקשר וכו'...

ט ל י ב ר

New member
תודה הילה בסגול ../images/Emo41.gif

יש דברים שלא כל כך הזדהיתי איתם: אני לא חוששת שהוא ידחה אותי, אני יודעת שהוא רוצה להתחתן איתי, אך כביכול עדין לא מרגיש מוכן. אם אציע לו היום נישואים אני יודעת שהוא לא יסרב. אני ממש לא חוששת מדחיה, זה טעות. דבר נוסף זה שאני בטוחה שאני רוצה להתחתן, ולא אכפת לי להיות זו שמציעה, אני לא ממש מחכה להצעה ממנו (אם היתי רוצה שהוא יציע לי לא היתי שואלת את השאלה בכלל). דווקא עם מה שכתבת בסוף, שכדאי לקחת את הסיכון ולהעיז מדבר אלי יותר, כי הוא מעט חושש נישואים אבל יודע שהוא רוצה לעשות את זה ובשיחות ביננו הוא דיברנו על כך שזה יקח עוד שנה עוד שנתים, ואני יודעת שזה פשוט נובע מלדחות ם אפשר, למה למהר... ואולי אם אעז אז אקדם את הענין. ז לא צלחתי להבין מהפירוש שלך אם להעז או לא? אם הוא יסרב או לא?

אוקיי.

את אומרת שאינך חוששת שהוא ידחה אותך שהוא רוצה להתחתן איתך שאת יודעת שהוא רוצה להתחתן איתך שאת יודעת שהוא יסכים להצעת הנישואין שלך שלא אכפת לך להיות זו שמציעה שאת לא מחכה ממש להצעה ממנו אז לשם מה שאלת את השאלה ? הקלפים לא נתנו לי תשובה ברורה דיה האם להעז או לא להעז. כשאני פורסת פריסת שאלה אינני נוהגת להוציא קלף סיכום אם הפריסה מובנת. קלף נוסף אני מוציאה כהבהרה ולא כסיכום. כפי שכתבתי לך בסוף תגובתי הקודמת. בלי השמש אז הייתי מציעה לך לא להעז ולא לעשות את זה. יש שם נוכחות גדולה של שמונה גביעים וחבל. מצד שני השמש נמצאת שם אז אולי בעצם כן לנסות ולהעז. לשחרר את ארבע מטבעות. אם את רוצה לדעת אם הוא יסכים או לא יסכים את יכולה לשאול "האם X יקבל את הצעת הנישואין שלי?" או יותר טוב - כיוון שהניסוח הקודם הוא ממש ניבוי ותו לא - "האם כדאי לי להציע נישואין ל- X" ואז אפשר להוציא קלף סיכום שמסכם את כל השאלה הזו בסופו של דבר. ואיך אמרתי לא אחת? אני ממש לא בעד פריסות שאלה :)

ט ל י ב ר

New member
שוב שלום ../images/Emo142.gif

שאלתי את השאלה כדי לדעת אם הוא בשל כרגע, ואם תשובה חיובית מצידו תהיה אמיתית ומהלב. אני חושבת שזה מספיק חשוב כדי להישאל. עשיתי פריסת שאלה כי זה מה שראיתי שעושים כאן בפורום ואני לא ממש מבינה בקלפים. אם את חושבת שאני צריכה לעשות פריסה אחרת אז תדריכי אותי בבקשה. הוצאתי קלף שמסכם את כל השאלה, ויצא: האוהבים. יו זה נשמע, טוב לא?

צוף3

New member
הי טלי ../images/Emo20.gif

1. האם - הכוהנת הגדולה 2. עלי - 5 חרבות 3. להציע - 7 גביעים 4. נישואים - מוות 5. לאיקס - 8 גביעים 6. בשנה הקרובה - 4 מטבעות סיכום - השמש - האוהבים - קלף הסיכום מדבר כאן לדעתי בגדול על הקשר בינכם, ועל כך שהוא אכן מוביל לנישואים שיהיו טובים עבור שניכם, אך לא בשנה הקרובה. אני רואה את העובדה שתציעי לו כעניין שיצור דווקא אצל הבחור בעיית אגו קלה. שניכם מסתכלים על הנישואים כעל עליית מדרגה בנישואים, כעל אישיו ושינוי רציני בקשר. שניכם רואים בנישואים המשך טבעי ומתבקש למערכת היחסים שבינכם (מוות). הצעת נישואים שתגיע דווקא מצידך ודווקא בשנה הקרובה, עלולה לערער את רצונו של הבחור במסגרת יציבה וקבועה, "להוריד לו את החשק" או להלחיץ אותו. האוהבים ששלפת הוא אכן קלף חיובי ביותר, אך הוא גם מצביע על דילמה רצינית בחיי אדם, ואני נוטה לייחס זאת לחברך. תני לו את הזמן שלו להתבשל. אם את יודעת שהוא רוצה להתחתן איתך ומתכנן, חכי עם זה, שום דבר לא בורח. מבטיחה לך שכאשר הוא יהיה בשל את תרגישי ולא תחששי, ולא יעלה בדעתך לשאול שאלה שכזו אלא זה יראה עבורך כדבר הטבעי והנכון לעשות, או שאולי הוא יקדים אותך, ואז... מה טוב! הרבה אושר לשניכם

פריסת שאלה יש לנסח באופן המדויק

ביותר כך שהתשובה תהא מדויקת יותר. בתגובתך זו אפשר למצוא שאלה שמנסחת היטב את שאת רוצה לדעת: "האם X בשל לנישואים עם Y" או "האם Y יסכים להצעת הנישואין של X" או לערוך פריסה קלטית - בניסוח שלי - ולשאול על הפוטנציאל לנישואין בין X ל- Y. את כותבת שהוצאת את קלף האוהבים כקלף שמסכם את כל השאלה. לשם מה ? הרי הוצאת כבר את קלף השמש כסיכום שאלה...

ט ל י ב ר

New member
את אמרת לי להוציא קלף סיכום!

את כתבת לי שאם אני רוצה לדעת אם הוא יסכים או לא יסכים אני צריכה לשאול האם כדאי לי להציע נישואין ל- X ואז להוציא קלף סיכום שמסכם את כל השאלה הזו בסופו של דבר!!! עכשיו בילבלת אותי כבר לגמרי.

מחייכת.....

לא התכוונתי לבלבל אותך :) התכוונתי שתשאלי ותפרסי האם כדאי לי להציע נישואין ל- X ואז להוציא קלף סיכום. יש שאלות שנכון להוציא בהן קלף סיכום ויש כאלה שלא. אבל זה לשיטתי ולטעמי בלבד. לא אחת נוכחנו לדעת שלכל קורא/ת בקלפים הדרך שלו.

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת שחסר כאן עניין הזמן

כדאי להוסיף לשאלה כך: האם כדאי לי להציע נישואין ל-X בחודש הקרוב (או בכל זמן שנראה לך יותר) 6 קלפים+קלף סיכום

ט ל י ב ר

New member
לפני שאני פורסת... יש לי שאלה

אני שואלת כי אני רוצה גם להבין מה אני עושה, כדי שפעם הבאה אני אדע לבדי. אם שאלתי בהתחלה "האם עלי להציע נישואים"... מה הטעם לשאול עכשיו "האם כדאי להציע נישואים"? זו לא אותה שאלה בדיוק???

כן ולא ../images/Emo12.gif

כאשר את שואלת "האם עלי להציע נישואין" זה כביכול את מבקשת רשות. האם את מתאימה לתפקיד הזה של "להציע נישואין". כאשר את שואלת "האם כדאי לי להציע נישואין" אז את בודקת את מידת הכדאיות שלך. בשאלה הראשונה הקלף בעמדת "להציע" היא הדומיננטית בעוד שבשאלה השניה הקלף הדומיננטי הוא בעמדת "כדאי". וחוץ מזה הסתבכתי :) אני ממש לא אוהבת פריסות שאלה. אני חושבת שאם היית עושה סדרה של פריסות יכולת לקבל תשובה מדויקת וטובה ביותר. להתחיל עם פריסה של מערכת יחסים ממנה אפשר ללמוד מה הוא מרגיש, חושב, רוצה וכו'. להמשיך לפריסה של פוטנציאל - האם יש פוטנציאל של נישואין ? ואז כשמבינים את הבסיס יוצאים ממנו לפריסות שאלה. אבל זו רק דרכי ואת תעשי את מה שנכון ונח לך בהצלחה :)

ט ל י ב ר

New member
האם תוכלי להסביר לי כיצד עושים

פריסה של מערכת יחסים? לא ראיתי פריסה כזו באתר הפריסות. אשמח לעשות פריסה כזו, תודה!

יש כזו פריסה באתר

זו פריסת זוגיות שמורכבת מ 18 קלפים ובוודאי לא תצפי שיפרשו לך אותה כאן בפורום. (אם זו הפריסה שאליה הילה בסגול התכוונה, אם לא אשמח גם אני לדעת מה זו פריסת הזוגיות המדוברת). ראיתי שהתענינת גם ביעוץ אישי, אולי עדיף שבנושא כזה שמצריך יותר מפריסה אחת אכן תפני לכזה. בהצלחה בכל אופן

למעלה