שלום לחברי הפורום.

העין3

New member
שלום לחברי הפורום.

העין השליחשית היא חלק מברית העולם. אנני מנסה לתפוס את מקומו של מנהל הפורום. אנסה לתת כאן מענה לכל שואל ... את התשובות אתן פעם בשבוע (ביום שישי בלילה). שאלות דחופות אפשר להעביר לי במסר. שבת שלום.

ואגב עין שלישית...../images/Emo57.gif

הנהלת הפורום היא הילה טל ברנויה.... יהיה נחמד מצידך, לתאם עימה עמדות... ולפעול בברכתה, מה נראה לך?!

העין3

New member
אין לי בעיה לתאם אבללל אינטואיציה לא מתאמים..

ואם את מרגישה שאני תופס לכם את המקום אז אני מיד אפסיק לכתוב... אני לא מתפרנס מתיקשורים או ממיסטיקה... ולא מנסה לתפוס חלילה את מקומו של אף אחד. שבת שלום ואהבה .

לא להפך - יש מקום לכולם...תפאדדל..

ברוך הבא כמו שאמרתי מראש... פשוט עד הים לא ראיתי אותך פה מגיג או מתייחס או כלום ובין לילה נפתחו שרשורים עם תקשורים ואף הזמנת את הפנים בפורום להיוועץ בך.... אני שהיתי כאן פעמים רבות, לפני שממש החלתי לתקשר.. וגם אז עשיתי זאת ברגישות למי שהיה כאן לפני, כך אני רוצה להאמין.. אני לא רואה בתקשור את עיקר פעלי..ואני בטוחה שיש מקום למגוון סגנונות תקשור כאן..וזה אף יהיה מפרה לכולם.. כבר ציינתי פעמים מספר שהמילה "פורום " פירושה קהל רחב.. ובקהל רחב הריבוי של הדעות הרי הוא משובח...

תיקונים בטקסט...

לא להפך - יש מקום לכולם...תפאדדל..‬ לאונרדו האחת ☼ 27/06/09 15:25 ברוך הבא כמו שאמרתי מראש... פשוט עד היום לא ראיתי אותך פה מגיב או מתייחס או כלום ובין לילה נפתחו שרשורים עם תקשורים ואף הזמנת את הפונים בפורום להיוועץ בך.... אני שהיתי כאן פעמים רבות, לפני שממש החלתי לתקשר.. וגם אז עשיתי זאת ברגישות למי שהיה כאן לפני, כך אני רוצה להאמין.. אני לא רואה בתקשור את עיקר פועלי..ואני בטוחה שיש מקום למגוון סגנונות תקשור כאן..וזה אף יהיה מפרה לכולם.. כבר ציינתי פעמים מספר שהמילה "פורום " פירושה קהל רחב.. ובקהל רחב הריבוי של הדעות הרי הוא משובח...

העין3

New member
טוב אז אולי קצת על עצמי יעזור להפיג את המתח.

שמי ערן. אני בן 40 ועוסק בתיקשורים כבר יותר מ-15 שנים. אני לא מתפרנס מזה היות ואני מאמין שקיבלתי מתנה מהיקום כדי לעזור ולהפיץ את הידע ולא בכדי להתפרנס ממנה... לא שילמתי לאיש על המתנה הזאת ועל הידע שבי ולכן לא אבקש מאיש תשלום על כך. אין לי זמן לשבת כאן יום יום ולעזור לבני אדם ולכן רק בסופי שבוע אני יכול לעזור אבל אם יש בעיות דחופות תמיד אשמח עזור. בעברי עזרתי באיתור נעדרים בעולם (תרמילאים).. עיקר התעסקותי בתחום היא בגישור בין זוגות ... למרות שאני גרוש אני מאמין שזאת זכות גדולה לשקם משפחות. הפסקתי לתקופה ארוכה לקשר היות וקיבלתי מסרים שלא אהבתי לשמוע (מוות והרג בפיגועים). אין בי שום רצון לתפוס או להחליף את מקומו של אף אחד מהמשיבים... שבוע נפלא לכם.

מעניין שזו אף הייתה אמונתי -

שאסור לגבות כסף עבור תקשור
כי למעשה זהו רז שלכולם יש היכולת להגיע אליו..לאמונתי
ומשום שהכל בנשימה
ואף נדרתי נדר לא לעשות זאת..
, בטרם רדתי לעולם בגוף..(עשתר) אך, אני נמצאת בדרך בה אני מובלת ומונחה ממעל..
והנחייתי הורתה לי לא לתת מזמני עוד ללא תשלום, ולבקש אישור לכל החלטה בנידון
כך שאם בעבר נפגשתי בזמני החופשי אם אנשים וחיברתי אותם לתדר וריפאתי אותם ברונים רפלקסולוגיה והילינג ללא תשלום.. אני לא עושה זאת עוד מלבד מקרים מיוחדים מסכימה איתך, אך אצלי חלים שינויים, שנובעים מדרך ההובלה בה אני נמצאת...

ואגב מגוון סגנונות תקשור.. /אריאלה - תכנסי!

אני מאוד נהנית מהרב שיח שנפתח, מאז שהחלת להגיב כאן...ערן, ..אריאלה ברוכה המצטרפ למעשה גם קודם היית אך כעת זה מרתק בעיני, תרגישו חופשי...להגיב..הילה ואני בקשר בתיבת המסרים..בעיקר, וגם בטלפתיה... וזה נשמע לי מבורך שנפיץ כאן הרבה אור ואהבה!!! אגב המילה טלפתיה..יש לה מילה עברית??כלומר מלבד קריאת מחשבות שלא מבטאה את המשמעות האמיתית של הפעולה..תקשורת באמצעות המחשבה...מישהו יודע?!?

../images/Emo24.gifאכן יקרה

חשוב שנפיץ את האור, אני גם בקשר טלפטיה עם הילה הרבה שנים, וגם איתך, ערן חדש לי.. נעים מאוד. כשיש לי תשובות אני כאן בכיף, וגם שמחה לקרוא את תשובותייך, ונהינית מסגנונות שונים של תיקשור. הרי יש בחירה , ולעיתים כל אחד שעונה רואה את הדרך של השואל ממקום אחר. אהבה ,אהבה ועוד אהבה אגב, טלפטיה- לא יודעת אם מישהו טרח למצוא מילה נרדפת
חיבוק ענק
המשך שבוע נפלא אריאלה

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifבחזרה..וגם לך..מה נשמע בצפון?

כ"כ חם בשפלת ההר..אני מתגעגעת לגליל!!!

למעלה