אני מציע לך לנסות דרך חלום צלול
סליחה אבל אני מעתיק לכאן שוב את ההודעה שלי, אם מישהו בכל זאת ירצה אולי להגיב ולפתח את הנושא, לא מיצינו אותו - תמיד אני שמח להסביר על הנושא המרתק הזה לכאלו שעדיין לא שמעו עליו, כי לדעתי זה דבר פשוט מדהים ומרתק! זה יהיה קצת ארוך אז אני מתנצל מראש ומקווה שתיקרא את הכל כי זה פשוט מעניין מאד - חלום צלול דבר ראשון הוא שינה לכל דבר ולא הרפיה עמוקה כפי שחשבת, חלום צלול הוא חלום אמיתי לגמרי שבמהלכו מסיבה כלשהי אתה מבין לפתע כי אתה בעצם חולם ובנקודה זו אתה הופך להיות מודע לגמרי בתוך החלום! מה שמדהים כל כך במצב הזה הוא שהכל סביבך
מציאותי לחלוטין! אנשים שחוו חלום צלול פשוט לא האמינו כמה מציאותי זה היה, ממש כמו עכשיו כשאתה ער ללא שום הבדל, אתה יכול להסתובב שם, לעוף מעל נופים מדהימים פרי דמיונך ותחושת הטיסה תהיה לחלוטין מציאותית, תוכל לסייר בתוך טירות קסומות עם יצורים מהאגדות, לעשות סקס פרוע עם נסיכת חלומתיך, לרפא את עצמך, להתגבר על פחדים ( פחד במה, פחד גבהים, פחד מעכבישים... ), לעבור דרך קירות, לדבר עם התת מודע שלך, ועוד אינסוף של דברים מדהימים! ושוב - הכל יהיה מציאותי לחלוטין, קשה להסביר למי שעדיין לא התנסה בכך! זה מציאותי לגמרי עד הפרט הקטן ביותר, עד רמה של גרגר אבק על ידית של דלת! ושוב, חלום צלול הוא המקום היעיל ביותר לשיטות של דמיון מודרך, אם אתה רוצה לרפא לדוגמה איזור כואב בבטן אתה יכול בזמן חלום צלול - 1. ליצור כדור זוהר מרפא ולהכניס אותו לאיזור הכואב בצפייה שירפא אותך. 2. לישתות משקה מרפא בצבע כחול זוהר שיגיע לבטן וירפא את האיזור. 3. לימצוא רופא בחלום הצלול ולבקש ממנו שירפא אותך. 4. ועוד אינסוף שיטות ואפשרויות ... ישנו מכון מחקר פרטי ידוע בארה"ב ושמו "
המכון לחקר חלומות צלולים" אשר חוקר כבר מספר שנים את התופעה המדהימה הזאת, בדיקות במעבדות השינה של המכון הראו כי אדם החולם חלום צלול אכן ישן וחולם! ( כך הראו המכשירים ) וכן הצליחו לדבר עם אנשים בזמן שהם החולמים חלום צלול בעזרת תנועות עיניים שניקבעו בינהם מראש, המכון פיתח גם מספר מכשירים ביתיים ליצירת חלום צלול המבוססים על זיהוי מצב בו אתה חולם ( בעזרת מסיכת בד הכוללת חיישנים אשר מזהים מצב של חלימה לפי רעידות העפעפים שלך בזמן חלום ) ואז המכשיר מתחיל לירמוז לך באמצעות אור קטן מהבהב או צליל כי אתה חולם, הרמז לא מעיר אותך אך אתה רואה אותו בזמן החלום ומבין שאתה חולם! אבל המכשיר מאד יקר ( קרוב ל 800 ש"ח ) ויש שיטות לא פחות יעילות להגיע לחלום צלול באופן עצמאי -
1. בדיקות מציאות - הרבה פעמים במשך היום אתה צריך לעשות "בדיקות מציאות" כלומר לבדק אם אתה חולם, אתה מביט סביבך טוב טוב ורואה אם אתה מבחין במשהו מוזר או לא הגיוני שיגיד לך שאתה חולם. בסופו של דבר ( תוך מספר ימים ) אתה תזכור לעשות את הבדקה הזאת מתוך הרגל גם בזמן חלום ולפתע תבין כי אתה בעצם חולם! וואלה!!
2. ווילד WILD - השיטה הכי אהובה עלי ( יש לנסות אותה אחרי 5-6 שעות שינה ולפחות 10 דקות שהיית ער ) אתה חוזר לישון ושומר על מודעות עצמית ע"י כך שאתה מתרכז במשהו ללא הפסקה בלי לינדוד עם המחשבות, לדוגמה במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה, בנשימות שלך, או בתיקתוק של שעון, בסופו של דבר גופך ירדם ואתה תתחיל לחלום וכל זה בלי שום נתק במחשבה כלומר תיכנס לחלום עם מודעות עצמית מלאה והרי לך חלום צלול מעירנות! ( WILD = Waking Inducing Lucic Dream ) רק הזהרה קטנה - במשך התהליך עד הכניסה לחלום אתה עלול לחוות דברים מפחידים רבים כמו שיתוק שינה מלא, קולות ומראות מפחידים של אנשים ודמויות בחדרך, רעידות חזקות בכל הגוף ( וויברציות ) ועוד, פשוט אין מה לפחד זה בסך הכל החלום אשר מתחיל ללבוש צורה לנגד עיניך, ותוך מספר רגעים תשתלב בתוכו לחלוטין.
3. MILD - אתה מתעורר מחלום, חוזר שוב לישון ומשנן אותו היטב בראשך ומדמיין כי בחלום אתה מבין כי אתה מבין שזה חלום, רוב הסיכויים כי כשתרדם תחלום שוב את אותו חלום בדיוק רק הפעם תבין כי אתה חולם! וכמו שאמרתי קודם חלום צלול הוא המקום המעולה ביותר לנסות שיטות של ריפוי עצמי משום שבזמן חלום צלול הכל מציאותי לגמרי ומוחשי מול עינייך ממש כמו המחשב שמולך כרגע, הרבה יותר קל לנסות שיטות של דמיון מודרך בזמן חלום צלול משום שאתה נמצא שם בקשר ישיר לחלוטין עם התת מודע שלך והכל שם לגמרי מציאותי! אין שום קושי לדמיין שם דברים והם מאד מוחשיים ולא רק "בדמיון". הנה -
אתר מעולה בעברית על חלומות צלולים! מקווה כי קראת עד הסוף, וכמובן שאשמח לשמוע התייחסות ותגובות. Lucid