שלום לחברי הפורום:

שלום לחברי הפורום:

מחפש בנרות את ליסט הפזמונים מהמצעד השנתי של גלי צה"ל של שנת 1965. כששודר המצעד הקלטתי חלק ממנו - בהנחיית חיים קינן הבלתי נשכח - אבל בחלוף השנים סרט ההקלטה אבד. למקום הראשון הגיעו הביטלס עם השיר "הייתי צריך לדעת טוב יותר" אם למישהו יש גליונות ישנים של עולם הקולנוע מהשנים ההן קרוב לודאי שהליסט נמצא שם.
אודה מאד למי שיש ברשותו מידע כלשהו, כאמור המצעד של גלי צה"ל (לא של הגל הקל או מצעדי חו"ל)
תודה מראש למשיבים.

Y. Welis

New member
מזכיר לי שאיבדתי לפני כמה חודשים כמה גליונות נדירים של

כתבי עת (האמא זרקה בלי לשאול - דווקא את מה שהיה חשוב).
&nbsp
בינהם -
* 2 גליונות של 'חמצן', שבועון חינמי שהיה מופץ בבתי הספר התיכוניים בירוש' (ואולי עוד מקומות בארץ), בשנת 85'. רענן וכיפי.
&nbsp
* גליונות של מדריכי-הערוצים של 'ערוצי זהב', בחצי השנה הראשונה שלהם בירוש' (פב' 92' - יוני 92').
באותן שנים היו כמה חברות כבלים נפרדות, שהוציאו מדריכי שידורים (חלקן שידרו תכנים שונים וחבילות ערוצים נבדלות), עד שבסביבות קיץ 92' רובן ויתרו על המדריכים שלהן והסתפקו ב'פנאי פלוס' (במקור מוסף של ירחון 'לאשה', שנעשה מ-89' למגזין עצמאי). הגירסה של 'ערוצי זהב' יצאה כנייר עיתון בפורמט גליון (אלה של 'מת"ב' בחולון ובת-ים, יצאו בצורת מגזין קטן. גם מהם היו לי כמה עותקים).
&nbsp
* גליונות מוסף 'סגול' של חדשות, מהשנים 87'-89'. מוסף התרבות שצורף אל העיתון בימי חמישי. כלל כמה כתבות מרתקות על סרטים (לרוב כאלה שלא הגיעו הנה), מוזיקה ועוד (הרבה 'שוגר קיובס').
&nbsp
אם למישהו יש גליונות כאלה - אשמח לקנות.

בולס שקמים הלך לבלוס שיקמים

למעלה