שלום לחברי הפורום

• פותח הנושא guts
  • פורסם בתאריך

guts

New member
שלום לחברי הפורום

הייתי רוצה לדעת (ואם אפשר תשובה של מישהו שיודע ולא מישהו שלא בטוח) אם מישהו יודע על עותקים שיצאו ועדיין יש להשיג של PULSE ההופעה מ94 אני מחפש אותה בכל רחבי הנט ומשום מה אני רק מוצא עותקי VCD...

rainbow demon

New member
אתה מחפש את הוידאו או האודיו?

יש לי את האודיו במחשב, בקובץ אחד (לא מחולק לשירים)

guts

New member
לא, את האודיו יש לי על דיסק

כבר משנת 95 עוד עם המנורה המהבהבת (שמשום מה מוסיפה להבהב עד היום זה מדהים. יותר חלש אבל עדיין עובדת) אני לא מחפש את הוידאו, אני מחפש את ההופעה על DVD ולא באיכות VCD (איכות של וידאו מבחינת סאונד ותמונה) אלא באיכות DVD עם סראונד והכל. מישהו יודע עם קיים משהו כזה ואיפה אפשר להשיג? אפילו בקישורים בנט כי אני לא מצאתי עדיין שום דבר...

GeForce 5

New member
טרם יצא ב-DVD ../images/Emo7.gif../images/Emo26.gif

יצא לפני כמה שנים ב-לייזר CD, הבטיחו כבר כמה פעמים שייצא בקרוב, לפני כמה ימים ראיתי שאומרים שייצא השנה (אני בספק...). נכון לעכשיו מבטיחים לנו ב-pinkfloydfan.net את Live At Pompei ו-Dark Side Documentary ב-DVD עוד ביוני השנה, ובמאי את The Wall Live In Berlin 1990 ב-DVD ןב-SACD. אני יכול להגיד שבאתר הזה בדרך כלל כשנותנים תאריך מדוייק אז זה נכון, אבל בינתיים הם מדברים על חודש... אני כמוך וכמו רבים אחרים ממשיך להמתין ל-PULSE בצער...

guts

New member
אז אתה אומר שאין מה לחפש בכלל.. ../images/Emo10.gif

אופיר 3

New member
אכן יש PULSE ב DVD

הביאו לי אותו מניו יורק לםני כחודש , אני לא יודע איפה אפשר להשחג אותו בארץ או ברשת.

guts

New member
איכות של VCD או DVD../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה מאוד מאוד חשוב כי ראיתי כבר ברשת את PULSE על DVD באיכות VCD שזו חרא של איכות וכבר עדיף לקנות בוידאו...

meandmeandme

New member
לצערנו:

אין עדיין את פולס בדיוידי. דיוידי של דארק סייד יצא לא מזמן. הדיוידי של פומפיי יוצא ביוני. החומה מ90 כנראה יצא באוגוסט. ולפולס עדיין אין תאריך
. אני מניך שמחכים.

PINK FLOYD FAN

New member
טוב אני חוזר עוד פעם

החומה בברלין שנת 90 כבר בדיוידי תחפשו בגוגל החומה בברלין ותמצאו למכירה דיוידי של ההופעה אני ראיתי כבר שיש שם.

guts

New member
ואגב מה הכוונה לDVD של DARK SIDE../images/Emo35.gif

הופעה? הקלטות אולפן? אני מתאר לעצמי שזה משהו מיוחד לכבוד 30 שנה לDARK SIDE אבל אשמח אם תספרו לי במה מדובר ואם אפשר גם לינק למקום שאפשר להזמין את זה ממנו תודה

guts

New member
ועוד דבר נוסף...

ההופעה של החומה בברלין על DVD. מישהו ראה אותה
איך האיכות
הופעה מלאה או רק חלק מהשירים
איפה מוצאים את זה ברשת
משום מה חיפשתי את זה ולא מצאתי עותקים בDVD...

meandmeandme

New member
אוקי:

החידוש לדארק סייד הוא אכן דיוידי אבל זהו לא החידוש הגדול. אני חושב שהסרט הוא מעין קליפ אחד גדול שהרכיבו מכל מני תמונות וצילומים מהתקופה ההיא. אבל זה שולי. הרעיון זה החידוש הסאונד. הדיסק עכשיו נמצא בפורמט של 5.1 סארונד מה שאומר שאפשר לשמוע הכול יותר טוב ויותר ברור כמו שתמיד רצו שתשמע. עכשיו אפשר לשמוע את הtubular bells בbrain damage. בקשר לברלין- אין לי שמץ

PINK FLOYD FAN

New member
אני ראיתי אז ככה

יש שירים בביצוע נחמד ויש ממש מחורבנים כמו another brick in the wall part 2 עוד כל מיני את the thin ice אין בגלל פשלה שרוג'ר ווטרס לא הגיע בזמןההופעה ממש מושקעת ואם תחפש/י בגוגל תחת השם the wall live in berlin תמצא/י שם אתרים בהמונים הופעה שווה רק בגלל ההפקה חוויה לראות את זה ממליץ בחום

קצת סבלנות...

הבנתי באתר המעריצים שיצא די.וי.די. של פולס ושל פומפיי, רק צריך לחכות קצת. אגב יש אומרים ובעצם גילמור אמר בעצמו הוא הולך להוציא דיסק סולו חדש כנראה לקראת סוף השנה, ויתכן מסע הופעות שלו במהלך 2004, הזדמנות אולי אחרונה לראות את אלילנו המזדקן בפעולה!

StrangeDays1

New member
ההופעה שרצית

טוב,לי יש את ההופעה שאתה מחפש ( ככה לפחות נדמה לי ) הופעה בלונדון מ-1994 בפורמט MPEG ובאיכות לא רעה בכלל. לקח לי בערך שבועיים להוריד אותה מה-EMULE וזה כשהמחשב היה מחובר רצוף. אז שיהיה בהצלחה ואם תרצה אולי אפילו יהיה אפשר לחשוב על איזה DCC או אפילו שאני אפתח לך שם משתמש ב-FTP שלי אז תכתוב לי פה או אפילו לדואר [email protected]

למעלה