שלום לחברי הפורום!

שלום לחברי הפורום!

שלום לחברי הפורום: יש לי כמה שאלות.א. האם השאלות שלכם זה לקנטר? או לידיעה כללית? או באמת לדעת? סתם זה מעניין אותי. . . . .חוץ מיזה לדעתי חילונים ודתיים אפי חרדים ליברלים מיסתדרים בסבבה ולא צריך לעשות מיזה דבר איום עם התחשבות הדדית זה אפשרי בייי כולם דרך אגב אני מאמין באלוהים!

tamarhp

New member
כל אחד בא במטרה אחרת..

אני באה להבין ולענות, ולא לקנטר. ככה רוב הגולשים פה. רובם.

שלום לך!

אני שמח שאת באה להתעניין ולא סתאם לקנטר מה שהבנתי גם שאת לא היחידה כאן אני ישמח להיות בפורום הזה תודה על תגובתך באיחולי שנה טובה הרוזן ממונטה קריסטו ! ! !

selgarat

New member
אם זו לא הייתה בעיה

ולא היו הבדלים גדולים וסיכסוכים לא היית רואה כאן פורום ער וחי. העובדה שכל כך הרבה אנשים נכנסים ומשקיעים את השעות צריכה להראות לך כמה זה כן חשוב. לא מדובר על משהו איום, ההפך, המצב עכשיו הוא נסבל, אבל אנחנו רוצים להפוך אותו לטוב ונעים. בשביל זה צריך לדבר ולהכיר אחד את השני.

שלום לך!

שמחתי לקרוא את תגובתך וכנראה שאני מכיר עולם אחר בן דתיים לחילוניים אתה צודק זה ניסבל ואני ישמח להיצטרף לפורום כדי שזה יהיה יותר בסבבה ההידברות באיחולי שנה טובה הרוזן ממונטה קריסטו ! ! !

שלום לך!

שמחתי לקרוא את תגובתך וכנראה שאני מכיר עולם אחר בן דתיים לחילוניים אתה צודק זה ניסבל ואני ישמח להיצטרף לפורום כדי שזה יהיה יותר בסבבה ההידברות באיחולי שנה טובה הרוזן ממונטה קריסטו ! ! !

מתנדב

New member
אני יענה לך איך אני מרגיש בתור מנהל

פורום... דבר ראשון אני פתחתי את הפורום במטרה לשמוע ולענות לשאלות של אנשים שרוצים ומעוניינים להבין את דרך הדת, וכמובן גם הדתיים שיבינו את דרך החילונים, ולנסות לגשר, בין דתיים וחילונים ברוח טובה כמובן, ואכן רוב הגולשים כך מתנהגים... עכשיו אני יענה לך כמנהל פורום, בשבועיים הראשונים, הפורום התנהל על מי מנוחות והיה הבנה לשני הצדדים, ודיונים יפים, שהיה ממש כיף להתדיין עם כל מי שהיה כאן, לאחר השבועיים, התחילו להגיע לא מעט גולשים שהשנאה נראתה בעיניהם, וכל דבר שהוזכר דת בפורום, ישר היה כאן התגנחות והשמצות כלפי גולשים אחרים, וכל זה היה בתקופה של כחודש ימים, אחרי חודש ימים רוב הגולשים הבעייתים השתפרו, וכיום הם מאחד הגולשים הטובים ביותר בפורום, וגולשים אחרים נהנים להתדיין איתם, ובכלל לשוחח איתם על הכל, והכבוד שהם נותנים לחברי פורום אחר, (השתנו מקצה לקצה) חוץ מארבעה גולשים, שהם עדיין בעייתים, ואת זה כל חבר פורום יכול לראות ולשים לב שבכל הודעה והודעה, רואים את שנאתם וההשמצה כלפי גולשים אחרים, לא צריך הרבה לנחש בכדי להגיע לאותם גולשים....

שלום לך!

שמחתי לקרוא את תגובתך ובראשית דברי הייתי רוצה גם לאחל שהארבעה שנשארו יישתנו לטובה ושהפורום ימשיך להיות יפה:) אני ישמח להיות חבר בפורום ולקרב את ההבנה ההדדית באיחולי שנה טובה הרוזן ממונטה קריסטו ! ! !

tiptip4u

New member
לא תמיד מסתדרים, וחבל.

ניצול: נכון שזה יהיה מגניב עם מלי תחליט ללכת לבצפר בני עקיבה ותהיה לי חברה משם?
אני הייתי היחדיה בעד מכלהחברות, מוזר.

למעלה