שלום לחברי הפורום...

badboy3919

New member
שלום לחברי הפורום...

לפני כמה חודשים נכנסתי לפורום כדי לקבל עזרה בקשר לנגן שרציתי לקנות והוצפתי בהודעות "מתקיפות" נקרא להם על זה שאני צריך לדייק ושאני מדבר שטויות.בקיצור,הפעם הדבר הרבה יותר קרוב למימוש,וכפורום המתמחה בנושא אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לנגנים. אז ככה,אני יודע שאתם צריכים את הדרישות שלי בקשר לנגן כדי להמליץ לי אז הדרישות הן פחות או יותר אלה:בין 512MB-1GB (עם עדיפות לג'יגה),הממשק לא חייב להיות בעברית העיקר שיהיה נוח ושתהיה איכות שמע טובה-טובה מאד.עכשיו,העניין הוא שרוב הסיכויים שיקנו לי את הנגן בדיוטי פרי למרות שזה לא הכרחי,עכשיו השאלה היא מה אתם ממליצים,לפי מה שקראתי קצת בפורום יש 2 חברות עיקריות ומובילות חוץ מאפל שהן:iRiver וcreative השאלה היא מה אתם ממליצים לי. מקווה שתענו ברצינות. תודה

stardust19

New member
אוקיי אז ככה- אני לא יודע את

המחירים בדיוט-פרי אבל אני משער שהם יותר זולים מאשר בחניות רגילות בארץ. בקטגוריה שלך באיריבר יש את הדגמים IFP 795,799 ו IFP 995,999 . ישנם גם דגמים אחרים ( המלצה- תגלוש לאתר הרשמי של איריבר ואולי תמצא שמה משהו שימצא חן בעיניך יותר, ולא T10 לא נמכר בופן רשמי בישראל). בקשר לקריאטיב יש את ה MUVO במס' דגמים...ישנם גם חיות אחרות אבל כמו שהבנת אלה החיות המובילות את שוק נגני הפלאש בישראל לרגע כתיב הודעה זו...תציץ גם באתר של זאפ ואלי ראה משהו טוב. על כל מקרה אני הייתי הולך על איריבר אבל זו העדפה אישית שלי היות ואני מכיר את החברה כאשר היא גם מכרה הרבה דיסקמנים קוראי MP3.

badboy3919

New member
או קיי,תשובה באמת מעניינת

מישהו עוד יכול לתת רעיונות? תודה לstardust19

נדב8

New member
דיוטי פרי

אם תתן לי קישור לאתר שלהם, כדי שאני יוכל לראות מה יש להם במלאי אז אני יודע להמליץ לך. לאן אתה טס?

badboy3919

New member
זאת בדיוק הבעיה,שאני לא יודע את

האתר של הדיוטי פרי כדי להגיד לך מה יש במלאי,וזאת טיסה לספרד.

נדב8

New member
ת

אם הטיסה הייתה לאזור אחר הייתי ממליץ לך לקנות שם, אבל שאתה טס לספרד וזה מקום ספרד, אני יגיד לך לקוות שיהיה שם מותגים כמו אייריבר, iaudio, קריאטיב, סביר להניח שאייאודיו לא יהיה שם. אייריבר יותר סביר שיהיה ואני עם סטרדאסט שנתן לך אחלה נגנים. אבל כמובן שאם אתה מוצא שם iaudio g3 יהיה כדאי לך לקנות אותו, על פני האייריברים, כי המחיר הוא זהה אך הביצועים טובים יותר. כמו, זמן סוללה, אופציות כמו פלייליסט וכו...

badboy3919

New member
הקטע הוא שאין כוונה לקנות שם את

הנגן אלא או בארץ או בדיוטי פרי בגלל זה שאלתי.

gt-master

New member
נדב.שמעת את ה G3?

כי מישהו שאני מכיר השווה ואמר שהם לא מתקרבים לאיריבר מבחינת סאונד. אז לא כדאי סתם להמליץ על סמך ביקורות לא אוביקטיביות . ל IFP של איריבר יש 40 שעות על AA אחת. יותר מזה זה כבר לא גורם שמהווה יתרון כי זה המון זמן ויש עוד סוללות טעונות בכיס לא? בקיצר,כל ההתלהבות והרעש סביב החברה הזאת IAUDIO נראה לי שCNET דוחפים חזק וכנראה שיש להם סיבה. בשטח ,האיריבר עולה מבחינת איכות.

נדב8

New member
איכות סאונד

לא השוותי את הג'י 3 לאייריבר מבחינת סאונד כי לא יצרתי היכרות עם אף אחד מהם. אני יכול להמליץ רק על פרמטרים יבשים.

יאיר B

New member
להלן כתובת האתר של סקאל דיוטי פרי

אני חושב שאני גם אצרף אותה לקישורים. קח בחשבון שהמחירים הם בדולרים (כלומר: כדי להשוות לארץ צריך להמיר לשקלים) לפי שער שהוא קצת יותר גבוהה מהשער הרשמי (זה נקרא שער המחאות אאל"ט).

shay0600

New member
זה ניקרא דיוטי פרי

המחירים שווים לארץ אם לא יותר

badboy3919

New member
תודה על הקישור,לפי מה ששמתי לב

בדקתי את הנגנים שהצעתם לי iRiver 795 והדומים לו והמחירים שלהם כמו בכל חנות בארץ ואפילו קצת יותר יקרים!עדיף כבר לקנות בארץ וזהו לא?! בכל מקרה תודה רבה על התשובות הבנתי פחות או יותר מה מתאים לי. תודה

למעלה