שלום לחברי הפורום...

מירון1

New member
שלום לחברי הפורום...

אני גיליתי את הפורום לפני מספר ימים ותאמת נראה לי שאני הגבר היחיד פה..לא?? אנחנו בשלב השני כלומר אחרי בחירת אולם DJ וצלם.. מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

אתה לא הגבר היחיד פה - גם דורון של לימור מבקר פה לפעמים... לפי דעתי זה הזמן לחפש בר אקטיבי (אם אתם מעונינים), שמלה ובגדים לחתן, וכמובן הזמנות. ספר לנו מתי החתונה, איפה ומי הצלם וה DJ...

מיה ממש תודה לך....../images/Emo24.gif אבל

אתי@ אני ממש היזלתי דמעה על כך שבחרת לא להזכיר אותי
בפעם האחרונה שבדקתי גם אני שייך למין הגברי אבל לא נורא התגברתי ועכשיו טוב לי שמיה זכרה אותי........ בהצלחה אייל...

אתי@

New member
סליחה ששכחתי אותך - אבל מצד שני

לא בדקתי...
אז אם אתה אומר - אתה בטח יודע... ולמה "בהצלחה" - בציניות

לא ממש לא בציניות....

אז בקשר לבדיקה העצמית שלי (אם אני גבר) חברה שלי אמרה לי לא לדבר על זה עם אף אחת.....(ואני עושה כמעט תמיד את מה שהיא אומרת
) ובנוגע ל"בהצלחה" זו ממש לא ציניות פשוט החלטתי לסיים בצורה סיסטמאטית שכזו את כל ההודעות שלי בפורום ואני משתדל לעשות כך תמיד אני מסיים את התגובה ב: "בהצלחה אייל..." ולכן זו לא ממש ציניות אלה מקוריות.....
רק אייל...

יעלי2

New member
שלום ירון. אתה לא הגבר היחיד

קודם כל ברכות ומזל טוב! אחרי התקליטן והצלם, וכמובן אוכל ומקום, אפשר לחפש בר (אקטיבי, פאסיבי, אובססיבי אם רוצים. בנוסף, בגדים כבר קניתם? שימלה וחליפה כבר יש? גם רב לא מזיק. תלוי כמה זמן לפני החתונה אתם. נשמח לקבל ממך קצת פרטים (לידע כללי, המצלות וכו) ולעזור הלאה.

למעלה