שלום לחברי הפורום

mosheCCI

New member
שלום לחברי הפורום

בוקר טוב לכולם שמי משה ואני עוסק בתחום קרוב למסחר במטבעות וןהוא מסחר בחוזים עתידיים אני גם סוחר לפעמים על זוגות אבל דרך החוזים במסחר בחוזים מתבצע בבורסה בשיקגו והוא אלקטרוני ומול סוחרים אחרים זה שונה לחלוטין לעומת מסחר מול עושה שוק או מול הציטוט שלו יש הבדלים גדולים בעמלות בחוזים אין ספרד - זה נקבע עי פעילות הסוחרים כך שהעמלה לסיבוב היא בערך חצי אין לאף אחד יכולת לדעת במדויק היכן מיקמתם את הסטופים (יכולים רק להעריך) אצל עושה השוק כל הפקודות מרוכזות על מחשב המסחר שלו - כולל הסטופים אני מזמין אותכם לבקר באתר שלי וגם להציץ בגרפים שאני משדר בזמן אמת שיהייה בהצלחה משה

משה אתה טועה ומטעה

יש יותר מזירת חוזים אחת אין הבדל בין חוזה לפורוורד אחרת היה ארביטראז לסטופים אין שום משמעות כי הציטוטים הם נגזרת של 3 מוקדים עיקריים המינוף בשיקאגו בעייתי יותר הסליקה חזרה לחשבון מסורבלת אני מתפלא בכלל שאתה מעלה את נושא העמלות והספרד כאילו דההההההההההה מה הפאקינג הבדל בין ספרד לעמלה

אתר יפה ומושקע אבל אל תדרדר כמו כל

ישראלי מצוי לזיבולי מח ובפעם האחרונה שבדקתי עמלות זה מונופול מפלה מושלם אז חלאאאס חוץ מזה עם כל הכבוד לשיקאגו גם שם לא חסר גועל נפש ואני נשאר עם עושה שוק כמו SAXO או MAN בתודה מראש

mosheCCI

New member
קודם כל תודה

זיבולי מוח זה ממש לא אני אני אישית עברתי המון בשנים האחרונות התחלתי במניות מסחר יומי וגם ההיתי בפורקס תקופה קצרה כל שוק ההון זה גועל נפש אם אנחנו רוצים להיות פה ולשרוד צריך לבחור את הגועל נפש שהכי מתאים לנו משה

mosheCCI

New member
זינה הלוחמת- תשובתי אליך

יש הרבה בורסות חוזים המשותף לכולם זה שהמחיר נקבע רק לפי פעולות הסוחרים הבעיה היחידה למינוף בשיקגו הוא שזה לפעמים גבוה מידי לסוחר הקטן עם חשבון מסחר של 500 דולר הסליקה ממש פשוטה יותר קשה להחזיר את הכסף לארץ (אבל גם לזה יש פיתרונות) ברור שיותר פשוט להעביר 2000 שח בכרטיס אשראי לעושה שוק בארץ - כל המטרה שלו זה שאנשים יעבירו סכומים קטנים , ימחקו אותם וישכחו אחרי כמה ימים בתור אדם שמדבר עם ברוקרים ידוע שעושי שוק מרוויחים בענק, שוק הפורקס העולמי הוא ללא רגולציה לעומת שוק החוזים האלקטרונים בארהב מי שסוחר בזוגות ( לא יורו דולר ) משלם ספרד ענק לדוגמא דולר פאונד הספרד אצל עושה שוק באמריקה הוא בממוצע 4 ולפעמים יותר זה אומר 40 דולר " עמלה " שצריך להרוויח שפני שיש לך סנט אחד בכיס אותו זוג ב CME עולה כ 17 דולר ( ספרד אחד + עמלה לסיבוב של 6 דולר ) אז הפאקינג ( השפה שלך ) הבדל הוא יותר מחצי שאני מוכר בטיק אחד רווח אני מרוויח 7 דולר אחרי עמלה את צריכה להרוויח לפחות 3 טיק ( פיפס) כדי לראות רווח בנושא הציטוטים מי שהולך על טווח ארוך עם סטופ גדול - אין בעיה , מי שרוצה להיות סוחר יום עם סטופ קצר אני ממליץ לך להשוות ציטוטים של 3 עושי שוק שונים בו זמנית את תראי שהם שונים כל מי שניגש לשוק הממונפים צריך להבין לעומק את נושא הסיכון , את היחס בין גודל החשבון למנוף , ואת העובדה שסטטיסטיקת ההצלחה של הסוחרים מצליחים / נכשלים קשה לשנות ועל זה בנוי כל הביזנס של עושה השוק והברוקרים אז אם אני צריך לעבוד כמו חמור כדי לממן ספרד ענק אז בחוזים האלקטרונים בבורסה ענקית ( לדוגמא CME ) לדעתי עדיף- שם הספרד נקבע עי הסוחרים ורב הזמן הוא 1 ממתי אנחנו הסוחרים הקטנים יודעים לנצל ארביטרז חוץ מאשר לדבר עליו הגדולים שמתעניינים בארביטרז לא עובדים דרך עושה השוק שלך - תאמיני לי וזו לא רק דעתי אשמח לקבל תגובות מהמלומדים בפורום

שוב אתה טועה ומטעה

אבל קצתי בוויכוחי סרק הספרד הוא פונקצייה של גודל לא יותר אפשר לקבל פחות מפיפ אם אתה גדול קרוסים לא עניין ולא מעניין ואין הבדל בין חוזה לפורוורד לא מבין את זה לא צריך וככה אחו שילינג עושים ארביטראז כי מה לעשות לא כולנו יושבים בבית וסוחרים חלקנו באנו מבנקים וכדומה יאללה ביי

mosheCCI

New member
יאללה צודק

חבל על הוויכוחים מה זה משנה אם אני גדול או קטן ,, עובד בבית או דרך בנק גדול , ומשלם ספרד 4 או 1 העיקר שנרוויח פה כסף לרב זה הסיבה שאנחנו נמצאים פה והעיקר הבריאות תאמין לי שבת שלום

למעלה