שלום לחברי הפורום

• פותח הנושא א321
  • פורסם בתאריך

א321

New member
שלום לחברי הפורום

נתקלתי בפורום בניסיונות נואשים לגלות את מקור הסחרחורות שמהן אני סובל , ראיתי בפורום שיש מספר אבחנות לתופעה ויש מספר בדיקות שצריך לעבור , אני לא בטוח לגמרי למה לשייך את הסחרחורת שלי . האם על ידי הבדיקות ניתן להעריך או לדעת איזו סחרחורת זו ? מה הן הבדיקות הללו (ENG. BERA ) ? אני סובל כבר כמה חודשים ועוד לא חזרתי לעבודה ,אני חושש מהחיבור של הסחרחורת והנהיגה (אני נוהג לא מעט בעבודה ולמרחקים ) ??????? אם יש למשהוא המלצות אשמח לשמוע. תודה מראש.

zs1957

New member
ברוך הבא לפורום א321

שלום רב, מדבריך אני מבינה כי אתה סובל מסחרחורת וטרם טופלת. עליך לפנות לרופא א.א.ג. מומחה לסחרחורת. מרפאה לסחרחורת קיימת בכל בית חלוים. הרופא שיבדוק אותך הוא רופא א.א.ג. מומחה לסחרחורת או נוירולוג. תן לרופא שיבדוק מה מקור הסחרחורת לך. אתה בוודאי אינך יודע כי אתה לא רופא. בדיקת baera בודקת חרשות או חשד לחרשות. משמשת לאיבחון גידולים באיזור השמע.הבדיקה אינה כואבת. בדיקת ENG בודקת את תקינות מערכת שיווי המשקל. במהלך הבדיקה יש תחושת סחרחורת. מומלץ לבוא עם מלווה. בהתקף סחרחורת וורטיגו או התקף סחרחורת של מחלת מנייר אסור לך לנהוג!!!!!! אתה מסכן את עצמך ואת האחרים. בעת התקף סחרחורת אינך כשיר לנהיגה. יש להיעזר בבנ י משפחה או במונית. והכי חשוב לגשת במהירות לטיפול רפואי. רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה