שלום לחברי פורום אימה.......
די התלהבתי מהנושא פה אז סביר להניח שתראו ממני הרבה שאלות\תגובות..
למרות שאני מרפרף פה ואני רואה שרוב הסרטים המדוברים כאן, על רובם הייתי מוותר...
סרטים שיותר הסגנון שלי לדוגמה:
1.the human centipede - סרט גאוני מחוץ לקופסא בהחלט משאיר אותך חושב על הסרט אחרי צפייה
2. alien abduction - חשוב לציין שאני פריק של עבמ"ים וכשהייתי קטן זה הדבר שבכי הפחיד אותי.. זה סרט מאוד ישן המצולם בסגנון POV.. מאודד ריאליסטי.. לא יודע עד כמה זה יפחיד אותכם אבל את הסרט הזה ראיתי ממש קטן ובטעות נפלתי עליו ב אמצע הלילה שלא יכולתי להירדם.. וכן.. די דפק לי את המוח..
3. השדים של אמילי - יש משפט אחד בקולנוע שמעלה אצלי את הסרט בכמה רמות "based on a true story" הסרט עשוי אפל, מפחיד ומטריד.. והמלצה: לקינוח אפשר לחפש באינטרנט את ההקלטות והתמונות האמיתיות של הדמות הראשית.. זה באמת יגרום לך להצטמרר..
4. פרויקט המכשפה מבלייר - כן כן ענטיקה אבל כמו שצייני המתח, החוסר נוחות , האפלה עוישם את העבודה..
5. the fourth kind - סרט עב"מים שאהבתי..
6. שוטר בגן ילדים - ארנולד שווצנגר תמיד הפחיד אותי..
מממ.. טוב אני לא זוכר כרגע עוד אבל הבנתם את הרעיון.. אז נשתמע
די התלהבתי מהנושא פה אז סביר להניח שתראו ממני הרבה שאלות\תגובות..
למרות שאני מרפרף פה ואני רואה שרוב הסרטים המדוברים כאן, על רובם הייתי מוותר...
סרטים שיותר הסגנון שלי לדוגמה:
1.the human centipede - סרט גאוני מחוץ לקופסא בהחלט משאיר אותך חושב על הסרט אחרי צפייה
2. alien abduction - חשוב לציין שאני פריק של עבמ"ים וכשהייתי קטן זה הדבר שבכי הפחיד אותי.. זה סרט מאוד ישן המצולם בסגנון POV.. מאודד ריאליסטי.. לא יודע עד כמה זה יפחיד אותכם אבל את הסרט הזה ראיתי ממש קטן ובטעות נפלתי עליו ב אמצע הלילה שלא יכולתי להירדם.. וכן.. די דפק לי את המוח..
3. השדים של אמילי - יש משפט אחד בקולנוע שמעלה אצלי את הסרט בכמה רמות "based on a true story" הסרט עשוי אפל, מפחיד ומטריד.. והמלצה: לקינוח אפשר לחפש באינטרנט את ההקלטות והתמונות האמיתיות של הדמות הראשית.. זה באמת יגרום לך להצטמרר..
4. פרויקט המכשפה מבלייר - כן כן ענטיקה אבל כמו שצייני המתח, החוסר נוחות , האפלה עוישם את העבודה..
5. the fourth kind - סרט עב"מים שאהבתי..
6. שוטר בגן ילדים - ארנולד שווצנגר תמיד הפחיד אותי..
מממ.. טוב אני לא זוכר כרגע עוד אבל הבנתם את הרעיון.. אז נשתמע