שאלות על הטיפול שאני עוברת? אני מטופלת אצל פסיכולוגית חצי שנה הערך ולא בטוחה אם מתאים לי להמשיך את הטיפול. אם את יכולה להתייחס לשאלה מהסוג הזה תכתבי ואמשיך אחרי התשובה שלך. תודה בינתיים.
האם טיפול שאני הולכת אליו חצי שנה אמור לעזור כבר? אני בהתלבטות בעניין לעזוב או לתת עוד צאנס. הגעתי בגלל שהזוגיות שלי לא משהו ורציתי לרוצה עדיין להציל אותה. טיפול זוגי לא בא בחשבון. מה דעתך?
אוריינטציה זוגית. ההסתכלות היא על המערכת הזוגית והמשפחה עם יש בנוסף לפרט. אם את מעוניינת במטפלת אחרת לכי לטיפול זוגי. כאשר בן הזוג לא מעוניין אני ממליצה תמיד ללכת לבד. גם ללא בן הזוג תרוויחי בטיפול ובן זוגך גם בעקבות זה ולעיתים כאשר בן הזוג רואה שינוי הוא מצטרף גם כן. שיהיה בהצלחה!
מרגישה שאין התקדמות אז אין לך מה להמשיך את הטיפול הזה. הפסיכולגית היתה צריכה בעצמה להגיד לך את זה אבל לא תמיד עושים את זה וזה לא הגון להשאיר אנשים בטיפול שמשלמים כסף רב.
אני חושבת שלא הייתה לה כוונה רעה ואולי היא חושבת שאני מרוצה, לא ממש אמרתי לה את זה רק שאלתי את חגית בפורום. אני כנראה אפסיק את הטיפול הזה ואנסה טיפול זוגי בתקווה לעורר גם את בעלי. תודה לך שוב.