שלום לחובבי הטיולים

Artanis

New member
שלום לחובבי הטיולים

יש לי שאלה בנוגע לרכישת קראוון שהשימוש שלו יהיה בעיקר מגורים זמניים.
רק שאין לי מושג בנוגע לאפשרויות מיקום הקראוון.
אני לא יודעת אם הרשויות המקומיות דואגות לשים הגבלות בנוגע לחנייה ובעיקר למקם אותו לתקופה באיזורי טבע.
אני אשמח לתגובות. תודה מראש וחג שמח!

קראוון למגורים

לשאלתך: ישנם מספר דגמים קלאסיים למגורים, בעניין מיקום הקראוון למטרה זו הדרך הנכונה היא למצוא בית קרקע במושב ולמקם אותו בחצר. בעניין התמקמות בטבע - זה תמיד יהיה טוב לתקופה קצרה(רק לא בשמורת טבע) כי את צריכה לזכור שקראוון צורך חשמל ומים באופן קבוע.

Artanis

New member
תודה רבה אמיר על התשובה

תוכל להנחות אותי לאלו דגמים של קארוונים מומלץ לשימוש עבור אדם בודד (אם יש כאלו דגמים) ומה העלויות.
בעיקרון אני לא אצרוך הרבה חשמל, וזה יהיה סוג של התנסות.

דגמים למגורים

בשמחה, בכייף והמון אהבה שרק יהיה לך טוב.
ישנם באמת הרבה דגמים שיתאימו לך ולכן אני ממליץ לך להגיע למשרדי ( כפר ויתקין) ואוכל להנחות אותך ולכוון אותך לבחירה הנכונה. רקע כללי לגבי מחירים: הכי זול יתחיל ב-74,000 אש"ח לפני מע"מ ולפני תוספות חשובות למטרת מגורים וכמובן המחירים עולים לפני הדרישה שלך לרמת פאר אבזור וכו'.
אבל דעי לך שהקונספט שאת מעונינת עובד יפה מאד בשביל המון אנשים וזה בהחלט תחילתה של שינוי תרבותי ותפיסתי.

Artanis

New member
אני שמחה לקרוא את התגובה שלך

זה מעודד לקרוא שישנם עוד ועוד אנשים לשינוי קונספט אופן המחייה בחברה שלנו ובעולם.
הקונספט שלי למחייה בקראוון הוא לחיות בפשטות ועם זאת בנוחות.
זה שלב ראשון והתנסות ראשונה לאופן חיים אוטונומי.
שיגיע הרגע (אני לא גרה בארץ) אני אזכור ליצור עמך קשר.
רב תודות, חג שמח ושנה נפלאה!

שמח להיות כאן בשבילך

כפי שאת יודעת התפקיד הוא לא פשוט כי לשנות קונספט זה דבר מאד מורכב אבל.. אני שמח להודיע לך שהמון אנשים עושים את השינוי ולפיכך יש אור בקצה המנהרה (בארץ ישראל) כי אירופה,ארה"ב,אוסטרליה זה קיים כבר כ- 70 שנה.
אני יעשה הכל שההתנסות הראשונה שלך תהפוך לדרך קבע. ואל תשכחי שרוח הקראוון היא החופש לבחור את החופש.

למעלה