שלום לידידיי מנוער הליכוד

שלום לידידיי מנוער הליכוד

לא נפגשנו הרבה זמן... מה שלומכם? מקווה שהכול בסדר. ניגש לעניין - בתקווה שלא אובן לא נכון. תראו ידידיי- בתחילת דרכו של הפורום הזה, אני העליתי כאן טענה שמדובר בפיצול כוחות מיותר. נתקלתי בתגובות צוננות, ובעקבותיהן אף התנצלתי בפומבי. אלא שמזה זמן מה אני עוקב אחרי הפורום כאן, ואין לי אלא להגיע לאותה מסקנה: אין שום הצדקה לקיום של פורומים נפרדים. ראשית, בדקתי את רמת הפעילות כאן לעומת רמת הפעילות בפורום של ה"בוגרים" (למרות שגם שם כותבים בני נוער). הדף הראשון אצלנו תופס 6 ימים. הדף הראשון כאן- 16 ימים (26/8/03-10/9/03). אלא שזה לא הכול. הפעילות כאן היתה יכולה להיות הרבה יותר מועטה, אלמלא פועלו הנפלא של מנהל הפורום, אדם יקר (בלי ציניות!), אשר טורח להגיב על כל הודעה ולנהל שרשורים ארוכים ביותר. אם איני טועה, קרוב ל50% מנפח ההודעות הוא שלו. שערו בנפשכם מה היה קורא אילו היה מסתפק בהודעה-שתיים ליממה כמוני. האם לא עדיף פורום אחד תוסס ועשיר בהודעות על פני פורום אחד "בינוני" ואחד חלש? שנית, בעבר טענו בפני שההבדל בין הפורומים "איכותי". שהפורום הזה מיועד להתנהלות של הנוער בינו לבין עצמו. בדקתי את ההודעות ואני לא רואה שום הודעה על פעילות של הנוער. בקושי רואה אנשים שהם חברים בנוער (ראיתי את צחי, אורטל ואושרה. פיספסתי מישהו?). וגם אם יש, מדוע שזה לא ייעשה בפורום הראשי? דרך אגב, בטח שמתם לב שכיום יש שני אתרים פעילים של הליכוד- ליכודניק וליכוד1. למה? כי כל אחד מכסה תחום אחר: אחד אידאולוגי ואחד פוליטי. ואפילו שני האתרים האלה מתכוונים לשתף פעולה! בקיצור רבותיי, תנהגו כפי שתנהגו. אני מכבד את רצונכם ואוהב אותכם. אני גם בטוח שצחי יתן לי תשובה מנומקת ומשכנעת להפליא למה בכל זאת כדאי שהוא ימשיך לנהל פורום נפרד- הוא אינטילגנט מספיק כדי לעשות את זה. ובכל זאת, הייתי שמח לקבל תגובה לא של צחי, אלא של אנשים אחרים מהנוער. שיסבירו לי הם מה התכלית בקיומו של פורום נפרד. לי זה פשוט נראה חסר הצדקה. בדיוק כמו שייראה לי חסר הצדקה אם מאן דהו יקים דהו יקים פורום "צעירי ליכוד" או "ותיקי ליכוד". תל חי וכל טוב.

Zack DA

New member
אני דווקא מסכים איתך.

קודם כל, הפורום, שהתחיל כפורום שכל חבריו היו מהנוער (תחזור דרך הארכיון לדפים המוקדמים) - הפך לפורום לווין של הליכוד או של דיונים פוליטיים באופן כללי. מה שאני מציע, ידידי הבגיניסט, שתעשה בדיקה לעומק האם יש חברים מנוער ליכוד שרוצים לקחת ממני ולהרים במו ידיהם את הפורום הזה. ואם לא, אני בהחלט בעד שנדון על איחוד. כמו כן, קיימת האופציה לפתוח פורום לפוליטיקה לנוער, ללא אוריינטציה פוליטית. לדעתי, ערך שילוב הנוער בפוליטיקה הוא דבר חשוב לא פחות מהתוכן של הפורומים עצמם. מה דעתך ?

Zack DA

New member
ובכן, השאלה היא עד כמה הוא ממלא

מקום ברמה הפוליטית.

תראה אחי

התשובה שלי מתחלקת לכמה רמות (אני מתנצל מראש שאני לא כ"כ נחמד. שום דבר אישי. פשוט מעדיף להיות כן): 1. בעניין של פורום פוליטיקה לנוער- אני יותר מאשמח. לי כמובן אין נגיעה לזה- זה בינך לבין תפוז. 2. בעניין של חברים מהנוער שירימו את הפורום הזה- אני לא מצליח להבין: נראה לי שאתה זה שאמור להיות בקשר איתם... יש בכלל דבר כזה נוער ליכוד היום, אחרי שכבר ארבע שנים אגף שלם במצודה מתעסק בזה? אשמח לדעת. 3. בעניין של איחוד- וכאן החלק הפחות נחמד שהתנצלתי עליו- אני לא בטוח אם יש מה לדון. הפורום שלי ב"ה עובד לשביעות רצוני (כמובן שיש הרבה מה לשפר), ואם נוער הליכוד (במידה שהוא קיים) יצטרף אליו, אז אני אשמח עוד יותר. ככה שבשורה התחתונה מבחינתי מדובר בסגירת הפורום הזה, כפי שנסגרו פורומים כגון "ארץ ישראל השלמה". 4. בנוסף, ברצוני להדגיש, כי בשלב שבו פניתי לראשונה בהצעת איחוד היו 2 פורומים של נוער הליכוד. חטפתי ריקושטים מכל הכיוונים, והתוצאה- כרגע אין לנוער אפילו פורום אחד ראוי לשמו. חבל.

Zack DA

New member
../images/Emo13.gif צריך לדייק:

1. פורום של פוליטיקה לנוער הוא רעיון נחמד, לדעתי. השאלה היא איך מרימים אותו ומי ינהל אותו (אני הולך לצה"ל). 2. אמרתי ש"תעשה בדיקה" במובן של - הבדיקה תיעשה, ולא שאתה תעשה אותה. שנית, לצערי, אני לא חושב שזה ילך. הייתה תנופה בתקופה מסויימת, והיא אבדה. 3. איחוד, אכן פירושו סגירת הפורום הזה. אגב, אם זה קורה ואני נשאר "מובטל" בתפוז - ובהנחה ולא היית ציני בנוגע לעבודתי כמנהל פורום - אני אציע את עצמי כסגן מנהל שלך, אם תרצה בכך. 4. באמת חבל. אבל כנראה שכחת מה היה פעם עם נוער הליכוד, כי כבר דברנו על זה. ואגב, יש לי המון ביקורת על מה שהמצודה עושה לנוער של הליכוד. שים לב, אגב, שאתה הקמת אתר לליכוד על אף קיומו של האתר הרשמי. השאלה היא מה צריך לעשות ולא מה על הנייר קיים כרגע.

Zack DA

New member
כי היא מבטאת יאוש עמוק מאוד......

מה זה יעזור אם אשתף בכך אחרים ?

למעלה