שלום ליוגים וליוגות

מרב.

New member
שלום ליוגים וליוגות ../images/Emo13.gif

אני מתעניינת בקורס יוגה- פעם כבר עשיתי קורס מתחילים במרכז שיבננדה ליוגה, אך ההתמדה, ההתמדה...
עכשיו, כדי להתאפס על עצמי אני מחפשת מקום קרוב לביית, ובחיפוש בעכבר העיר נתקלתי גם במרכז איינגר ליוגה. לתדהמתי, הסתבר לי ששיטת שיבננדה ליוגה אינה היחידה והאולטימטיבית, כמו שחשבתי, ויש צורות אחרות (כמו שיטת איינגר). מישהו יוכל אולי להסביר לי את ההבדלים, ואולי להמליץ על מקום טוב ליוגה באיזור רמת-גן או גבעתיים (למרות שאני תל אביבית, מרכז שיבננדה שוכן במקום איום מבחינת החניה
) תודה לכולכם, והמשך יום מקסים לכולם, מרב

יוגי בר

New member
שיבננדה ואיינגר

שניהם מאסטרים גדולים. אבל, כאמור הם לא המציאו את היוגה ואת ההאת´ה יוגה. בשניהם מלמדים האת´ה יוגה עם דגשים על תחומים. חשוב להדגיש: אין שיטת שיבננדה. שיבננדה נחשב ליוגי מואר ובצניעותו מעולם לא הרשה לייחס לו שום שיטה.יש מרכזי שיבננדה ליוגה וודנטה בארץ ובעולם. ז"א שבהתחלה מלמדים האת´ה יוגה כבסיס, ובשלב יותר מאוחר מלמדים את תלמיד היוגה המתקדם סינתזה בין 4 האסכולות של היוגה ועם דגש על הפילוסופיה הוודנטית. ב.ק.ס איינגר הוא חניכו של הגורו קרישנאמאצ´אריה שלימד אותו האת´ה יוגה. ובבתי הספר שלו הוא מלמד האת´ה יוגה בדרכו עם דגשים מיוחדים משלו, כמובן. מצאי לך את המרכז המתאים לך(עם חנייה טובה)וחשוב מאוד שיהיה לך מורה טוב. את מוזמנת לקרוא את התגובות והודעות שלי בפורום. וכן,באם תזדמני , אי פעם, לפ"ת תקפצי אלי בסבבה לשיעור. בהצלחה. יוגי בר

מרב.

New member
פתח תקווה זה טוב ../images/Emo3.gif

הרבה הרבה יותר טוב מת"א. האם תוכל לתת לי פרטים? אפשרי גם למייל. המון תודה, מרב

יוגי בר

New member
יוגה בפתח

מרב, שלום רב תתקשרי איתי עכשיו לנייד 630769-053 ונארגן לך שיעור יוגי בר

rivka2000

New member
מרכז ליוגה עם חניה ליד

שלום, יש מרכז ליוגה בשם הרציון ברח שינקין 61 בתל אביב טל - 03-6851815 עם קורסים למתחילים, בינוניים ומתקדמים וחניה לא רחוק משם

dharmax

New member
המממ...

הכרתי גם את המרכז הזה באופן מאוד אינטימי על ללפני כשלוש שנים... ההאטה יוגה שלהם הייתה לא רעה... אבל בכל זאת אני ממליץ מאוד להתרחק משם כמה שיותר.

פארדון

New member
מורה פיצוץ בת"א../images/Emo91.gif../images/Emo59.gif

מרב , יש לי בשבילך מקום סוף הדרך לאשטנגה יוגה. לא גדול מדי ועם יחס אישי ומקצועי מאוד. אני בתור ספקן ממש שמח שהגעתי אליה. היא מלמדת גם בת"א בדיזינגוף וגם ברמת השרון ורעננה. קוראים לה יעל קאולי והטלפון שלה הוא 7423565-09. אני בטוח שתהני.

למעלה