חייבת לשתף../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif...
טוב... זוכרים שסיפרתי לכם על זה, ששיחק משחקים וכל זה, ורצה או לא רצה? אז היום (לפני כמה שעות) דיברנו, והוא אמר לי שהוא כבר שבועיים ככה, יותר אפילו הרגיש באמת שזהו, שאין לאן להמשיך, והחלטנו שמעכשיו אנחנו חברים הכי טובים! וזה קורה, כי לא הייתה אהבה
של ממש בקשר שלנו, אם בכלל. אז אם אנחנו חברים הכי טובים, אנחנו צריכים לספר הכל אחד לשני, נכון? אז זהו. הוא דיי סיפר לי הכל, שאל אותי אם יש לי מישהוא אחר בראש וכל זה, אמרתי שלא, כי באמת ככה, והוא גם אמר שאין לו מישהיא... יותר מאוחר, חצי שעה בערך, הוא אמר שיש משהו, אבל הוא לא יודע מה זה בדיוק, לאן זה יתפתח, והוא לא רוצה להגיד סתם. בסוף, אחרי שהשיחה נמשכה וזה, הוא אמר אני רוצה לספר לך, אבל אני פוחד שזה יפגע בך.. בסוף הוא סיפר לי שהוא די, לא יודעת מה בדיוק, אבל יש לו משהו, לחברה הכי טובה שלי, שאני והיא התרחקנו בזמן האחרון. זה כאב לי טיפה, אבל ממש לא נורא, ו.. אולי זה לא היה כואב בכלל אם זו לא הייתה היא. לפני יומיים ביומולדת שלי, לא יצאנו מהיישוב שבו אני גרה, ונשארנו בבית של אותה חברה, וכאילו, כבר אז ידעתי שזה עומד לקרות, היה אפשר לראות עליהם. אני לא יכולה להסתכל עליה עכשיו. איתו אין לי בעיה. אמרתי לו, שאם יהיה משהו, הם יאהבו ובכלל, שיעשו מה שהם רוצים, שאני רוצה שהם יהיו ביחד, ודוגרי אמרתי ת'אמת, שיהיה להם טוב. זהו... רק רציתי לפרוק קצת מה-
.