שלום,לילה טוב

קציצון

New member
שלום,לילה טוב

אז ככה יש לי שאלה שאני מאוד אשמח אם תוכלו לענות לי. כמו שאתם רואים היא טיפטיפונת מפריעה לי לישון. אז השאלה שלי איך אפשר להבין ממישהי שהיא לא מעוניינת בקשר ולא משחקת אותה קשה להשגה. כל עוד הבחורה לא מראה שום עמדה אלה מאוד אדישה למראית העין. איך אפשר להבין ממנה, חוץ משאלה ישירה? תודה מראש

dariii

New member
נכון, באמת למה

לשגע את עצמך, פשוט לך ושאל אותה! שאלה
- ידיד שלי, נפרדנו לפני -חודש, ולא בדיוק ברור מה קרה, אם אנחנו חוזרים או לא.. הקיצר, אתמול הוא בא לנשק אותי ולא רציתי, היו שם מלא אנשים וכל זה, והוא נורא רצה, אבל בסוף הערב, הוא בא אליי, התקרבנו כזה, ואז הייתה נשיקה קטנה, והוא אמר לא, אני לא יכול..מצטער..... מה ל***** אני אמורה להבין מזה
זה בשביל הפוזות? זה.... אין לי מושג מה לחשוב יותר..

אמ....

מבולבל מאוד הבחור! אולי הוא במאבקים עם עצמו? כי מצד אחד הוא כל הערב רצה לנשק אותך...ובטח חשב על זה כל הזמן. אבל ברגע האמת הוא מנע מעצמו,אולי הוא יודע שזה לא ילך בניכם והוא מנסה להימנע מעצמו לפתח ציפיות ולהתאהב בך יותר ויותר. למה ניפרדתם? ולמה שלא פשוט תלכי לדבר איתו על זה? זה טיפ'לה יהיה יותר קל לדבר בגלל שאתם הייתם ידידים ליפני,לא?

dariii

New member
אוקיי....כמה דברים...

אם הוא במאבקים עם עצמו, אז למה בתחילת הערב לא היה לא ממש אכפת, "והוא יכל"??.. לא היינו ממש ידידים לפני זה למען האמת, די הכרנו כשנהיינו חברים, וזה היה קשר של יזיזות רוב הזמן, כי הוא לא הראה רגשות אף פעם! (היינו יותר מחודשיים ביחד) ככה חשבתי ובגלל זה נפרדנו, והוא לא רצה, מסתבר שהוא נפגע מזה שלא רציתי יותר, ורק אחרי שנפרדנו, שבועיים ככה, הוא אמר לי שהוא אוהב אותי.. אנחנו מדברים קבוע לפחות פעם פעמיים ביום. ואני לא רוצה לדבר איתו, אני מרגישה סתומה לגמרי, ואחרי אתמול די גמרה בי ההחלטה "לך תזדיין, אני כבר אמצא מישהוא אחר".. דרך אגב, זו הייתה היומולדת שלי אתמול, ולא יצאתי עם חברים, זה היה מבאס טיפה, אבל היום אני נוסעת לבומבמלה

הבנתי...

טוף,דבר ראשון מזל טוב
ודבר שני אם ככה.... אז לדעתי אל תשתפי איתו פעולה בכלל,הוא סתם לא החלטי ומשגע אותך,אם הוא באמת רוצה שתחזרו אבל באמת,שיעבוד על זה קשה. תהני בבומבמלה.

קציצון

New member
מצטער שאני מתפרץ לשירשור שלך darii

סתם אבל הבעיה היא שלא יוצא לנו לדבר הרבה, ואפילו פחות אני יכול לספור את כמות הפעמים שיצא לנו לדבר שגם כן הכל אני יזמתי אז אין בנינו כל קשר מוגדר שאני יכול לבוא ולשאול " תגידי את משחקת אותה קשה להשגה?" אבל תודה בכל זאת עניתם לי על מה שכבר ידעתי ונסיתי להתחמק ממנו. תודה.

dariii

New member
אממ../images/Emo2.gif....

אנחנו מכירים?... אהההה לא חשוב הבנתי! אל תבוא אליה אם אתה מרגיש שהיא משחקת אותה, בנות מתות על זה, חח אז פשוט תנתק קשר, אתה תראה כבר שהיא תבוא...

dariii

New member
תאמין../images/Emo57.gif../images/Emo13.gif

ואם היא לא תבוא, אז כבר תבין כמה הקשר היה מחזיק מעמד "אניוואי", נכון? אבל למה לחשוב רע?! יהיה טוב, יהיה טוב, כן... אני הולכת ללמוד לגלוש
, מתנה לעצמי |מתנה|

dariii

New member
חייבת לשתף../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif...

טוב... זוכרים שסיפרתי לכם על זה, ששיחק משחקים וכל זה, ורצה או לא רצה? אז היום (לפני כמה שעות) דיברנו, והוא אמר לי שהוא כבר שבועיים ככה, יותר אפילו הרגיש באמת שזהו, שאין לאן להמשיך, והחלטנו שמעכשיו אנחנו חברים הכי טובים! וזה קורה, כי לא הייתה אהבה
של ממש בקשר שלנו, אם בכלל. אז אם אנחנו חברים הכי טובים, אנחנו צריכים לספר הכל אחד לשני, נכון? אז זהו. הוא דיי סיפר לי הכל, שאל אותי אם יש לי מישהוא אחר בראש וכל זה, אמרתי שלא, כי באמת ככה, והוא גם אמר שאין לו מישהיא... יותר מאוחר, חצי שעה בערך, הוא אמר שיש משהו, אבל הוא לא יודע מה זה בדיוק, לאן זה יתפתח, והוא לא רוצה להגיד סתם. בסוף, אחרי שהשיחה נמשכה וזה, הוא אמר אני רוצה לספר לך, אבל אני פוחד שזה יפגע בך.. בסוף הוא סיפר לי שהוא די, לא יודעת מה בדיוק, אבל יש לו משהו, לחברה הכי טובה שלי, שאני והיא התרחקנו בזמן האחרון. זה כאב לי טיפה, אבל ממש לא נורא, ו.. אולי זה לא היה כואב בכלל אם זו לא הייתה היא. לפני יומיים ביומולדת שלי, לא יצאנו מהיישוב שבו אני גרה, ונשארנו בבית של אותה חברה, וכאילו, כבר אז ידעתי שזה עומד לקרות, היה אפשר לראות עליהם. אני לא יכולה להסתכל עליה עכשיו. איתו אין לי בעיה. אמרתי לו, שאם יהיה משהו, הם יאהבו ובכלל, שיעשו מה שהם רוצים, שאני רוצה שהם יהיו ביחד, ודוגרי אמרתי ת'אמת, שיהיה להם טוב. זהו... רק רציתי לפרוק קצת מה-
.

מיטללל

New member
אוי חמודה ../images/Emo24.gif

אני ממש מצטערת בשבילך... קודם כל אני חייבת להגיד לך כל הכבוד על הגישה.. ("שיהיה להם טוב)" את נשמעת לי ילדה מדהימה :) אני בטוחה שאת מרגישה עכשיו סוג של עצב ואכזבה.. אבל תתמקדי בזה שלפחות עכשיו המשחקים נגמרים! ועכשיו באמת אפשר להמשיך הלאה.. בלי משחקים מפגרים. בלי מסרים סותרים. בלי סיטאוציות כואבות. הלאה. זה בא מעולה עם יום ההולדת שלך :) התחלה חדשה. ולדעתי זו אחלה מתנה ליום ההולדת. המון המון מזל טוב

dariii

New member
תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

כן... זה באמת טוב שנגמרו המשחקים, אבל נורא כאב לי שהיא, החברה הכי טובה שלי, פשוט לא תשים עליי *** ביומולדת שלי.. ועוד בשביל זה
אני לא יודעת אם החברות שלנו תחזיק מעמד עכשיו, כי אני פשוט לא יכולה.... תודה על התמיכה
.. כמה טוב שיש חברים.. דוגרי זו הייתה היומולדת הכי חרא שהייתה לי, כי גם החברות הכיי הכיי טובות שלי, אשכרה אחיות שלי, לא היו פה, לא באשמתן, אז אני מוחקת את הייום הזה מהזיכרון שלי!! חח, אני חייבת לחגוג כדי לשכוח את זה, הצעות?

s h i r k u s h

New member
לשאול בארבע עיניים הכי טוב ../images/Emo88.gif

ככה יודעים בוודאות ולא הולכים סחור סחור בלי לדעת מה נכון באמת.

למעלה