שלום לך דמטרוס

שלום לך דמטרוס

OK, אמרת.. הקשבנו.. שנדבר על דברים רלוונטיים או שנמשיך להתבחבש? אולי..תסביר קצת למה התכונת כשכתבת שהחיים שלך הם תקווה אינסופית לצד מוות אינסופי? אחת שגם לפעמים רק מקשיבה..

דמטרוס

New member
אינני חושב שדיון על תפקיד/תפקוד

מנהלת פורום הוא התכתשות. לא זכור לי שפגעתי או העלבתי. החיים הם מאבק אינסופי במוות אינסופי. מי שחווה מוות של קרוב לו יודע את משמעות החסר הנעדר הנוכחכל הזמן לצידו ובתוכו. החיים מקבלים משמעות אחרת, הטעם של האוכל משתנה למשל. את שומעת עידוד שהוא לפעמים לא רלוונטי וברצונך "להכות" את המעודדים. את מספרת על יגונך ומייד צצים עשרות סיפורי יגון לידך, או שאת הופכת למומחית לאבל ולשכול.

אורי_ח

New member
אכן, מוות הוא בהחלט מצב אין-סופי,

מצב אין-סופי עבור האדם המת. כך הדבר בכל אופן לגבי מי שאינו מאמין בגלגול נשמות, בורסיה כזו או אחרת. לגבי מי שאיבד אדם קרוב המוות מייצג סופיות של החוויה החושית. הבשר חוזר אל העפר. אך בחוויה הרגשית - רוחנית זהו אכן מצב אין-סופי. אני מכיר מקרוב את התחושה של נעדר - נוכח, אך איני בטוח שהמשמעות זהה עבור כולם. יש שעבורם זהו מצב של מאבק אין-סופי. אבל מאבק הנו מתיש, מאמלל. חיים של מאבק אין-סופי נעשים מתוך בחירה. יש לכך "רווחים סמויים". אני מכיר גם מצב של השלמה. השלמה במובן של קבלה, של בחירה בחיים. בחירה בחיים אין פרושה דחיקת המת מתוך חיינו. נהפוך הוא - זכר המת הוא מרכיב חשוב ומשמעותי בחיינו שלנו. מעבר ממצב של מאבק למצב של השלמה אינו תהליך פשוט ומהיר. לפעמים התהליך עצמו מעורר מערבולות והוא קשה כשאול, אך התוצאה כדאית. והדבר אינו נגזר מן הגורל, אכזר ככל שיהיה. הוא תלוי בדבר אחד: בבחירתנו האישית. יום טוב, אורי

דמטרוס

התבחבשות היא מלה שמתארת הסתובבות במעגל במובן של תקיעות, של בזבוז אנרגיה על סתם. המלים פגיעה, העלבה או התכתשות הם שלך. אנא אל תכניס לי אותם לפה. זו היתה דרכי לשאול אם לא מיצית את הנושא. זהו. אתה יודע..כשקראתי שלאוכל יש טעם אחר נזרקתי לרגע חזרה לאותה תקופה.. שבה לאוכל אין טעם בכלל. ואתה אוכל סתם. פונקציונאלי. לא נענה לסיפוק הרעב. לא מתענג על הטעם והמראה. אטום לריח. אתה מציין לעצמך עוד שפל. עוד הנאה שלא תחזור. עוד משהו שאבדת. עוד הוכחה לכך שהעולם הוא חרא. כן. עוד מסמר בארון המתים של החיים. לפעמים אני מנסה להבין מה גרם לי לעצור בשביל ההוא. לעמוד. לראות שיש גם דרך אחרת. מנסה לחשוב על התאור שלך עם המלה הגדולה הזו.. אינסוף. מלה שקשה להבין. זוכרת איך כילדה קטנה נסיתי להבין מה זה אינסוף. איך יכול להיות דבר כזה. בסוף החלטתי שזה סתם מן ביטויי כזה של גדול עד שאי אפשר לתאר. רחוק עד שאי אפשר להגיע. עד שיום אחד קלטתי. ומאז לא יודעת להסביר. תקרא מה שאורי כותב למעלה. (היי אורי) מעט משפטים שמתארים תהליך ארוך וקשה. של בחירה בחיים. של בניה מחדש של חיים עם משמעות. עד הלחגוג את הרגע שבו אתה נהנה מחדש מהאוכל הכי פשוט ובסיסי. כי הבנת שגם זה מתנה של החיים. וש..שום דבר לא מובן מאליו. וש..יש לך רשות לבחור. מלים מבולבלות משהו, בבוקר מהצד.

דמטרוס

New member
אני באמת לא מכיר את המילון הפרטי

שלך, ועל כן אין מקום להערתך הנוזפת המורתית והמעט גסה כלפי. אחריותך המנימלית כשאת כותבת הודעה לאדם, להיות מספיק בהירה ומובנת, בטרם תודיעי לי ש"הכנסתי מלים לפיך". לא נראה לי שאני מעוניין לשוחח אתך יותר.

וואו !

כנראה שיש פה בעיה בהבנת הנקרא. או הבנת הנקרה אבל בסדר.. לא "נשוחח" יותר. כל טוב לך, דמטרוס אחת שלא עומדת בפינות

למעלה