שלום לך ד"ר קרני

bilirok

New member
שלום לך ד"ר קרני

שלום ד"ר קרני. הים הייתי באיכלוב ועשיתי MRI במכשיר 1.5 בחשד ל MS שם הרופא ד"ר בן סירה ליאת להלן תשובתה: מעבר קרניו צרביקלי בטווח התקין,למעט עמדה גבולית של הטונסלי צרבלרים ללא הצפפה משמעותית. חדרי המח תקינים בגודל ובמיקום ללא אותות חריגים בT2 ובFLAIR גזע המח וצרבלום תקין זויות צרבלו פונטיניות חופשיות ללא עדות לתהליך מיצר מקום לסיכום : הבדיקה בטווח התקין מ"ס שאלות:מה אומר למעט עמדה גבוילת.... למה מתייחס הנ"ל והאם יש לוקשר ט"נ. הסימפטומים שלי נכון להיום טישטוש ראיה קל עין שמאל ראיה בין 5 על 5 ל6 על 6 חצי פנים שמאל תחושת נפיחות מה שאתם מכנים הפרעת תחושה קלה אלו סימפטומים די קבועים סימפטומים באים והולכים נוקשות וצריבה בצוואר ולפעמים כבדות נוקשות ונימול \כף יד שמאל נימול ברך שמאל האם הבדיקה הנ"ל שוללת לחלוטין את הט"נ או יתכן בגלל שהסימפטומים שלי מאןד קלים אין לכך ביטוי בMRI ואולי יקח עוד זמן עד שיראו זאת כול הזמן אומרים שלוקח לפעמים שנים לאבחן את המחלה האם זה לא נכון לעבר האם אין מספיק טכנולוגיה היום לאתר את המחלה בשלביב הראשונים אני מצטערת על האורך אולם תוכל לתת לי כיוון ומעט הבהרה כי חוסר הוודאות מאוד מלחיץ אותי על לציין שהנימול בפנים והטישטוש התחיל בשבוע 30 להריון שלי והתווספות הסימפטומים חלו כחודשיים לאחר הלידה. אני לאחרונה נמצאת הרבה בפורם שלך ועלי לציין שאני נפהמת מהמסירות שלך ואני מודה לך מראש.

תגובה

מדובר בבדיקת MRI תקינה ולפיכך אינה תומכת בטרשת נפוצה. בשלב זה הייתי ממליץ על ביצוע בדיקת VEP לאור התלונות על טשטוש ראיה.

bilirok

New member
המשך

שלום תודה על תשובתך בעבר הייתי סובלת מדי פעם מדלקות דרכי השתן גם עכשיו יש לי התחושה היא צריבה בסיום השתן הדבר החדש- שאני מרגישה את הצריבה בסיום יש לי תחושת זרמים בכפות הידיים האם מוכר לך? אם הMRI תקין מדוע כול פעם צצה תופעה חדשה? והאם יתכן שבכול זאת יש לי MS אבל מסוג LIKE

למעלה