שלום לך הילה

caticat22

New member
שלום לך הילה ../images/Emo9.gif

מה שלומך מקסימנות?
התחלתי להתעניין לאחרונה בתיקשור עם מלאכים לאחר שחזרתי מהרצאה מאוד מעניינת על הנושא. קראתי אותך בפורום והתשובות שלך בהחלט מרשימות ומעניינות. תוכלי בבקשה לעזור לי ?
אני בת 21, סטודנטית. אני טיפוס מאוד רומנטי, והדבר הזה פוגע בי לפעמים כי אני מאוהבת באהבה .. וזה קשה כשנמצאים במצב של בדידות. בגיל 19 נכנסתי לקשר הראשון שלי , הייתי איתו במשך שנה. אהבנו, אבל .. הוא חנק אותי, ניסה להשתלט על החופש שלי (לא מומלץ לעשות דבר כזה לקשתית
) ולכן עזבתי אותו. (הוריי גם לא אהבו אותו בכלל ... ) אחרי הפרידה (שאיתה דווקא התמודדתי יפה) יצאתי עם עוד שני בחורים. הראשון די פגע בי עם הזילזול שלו, ולכן הפסקתי את ההיכרות עימו. השני שהכרתי היה ממש מקסים, אבל כשנפגשנו לא הרגשתי שאני נמשכת אליו ולכן סיימתי את ההיכרות שלי עימו. אגב, את שניהם הכרתי ע"י שידוך. (שידוך זו דרך מקובלת אצלנו בחברה השמרנית
למרות שאני ממש שונאת את זה). אני מיואשת.. מתחננת לעזרתך. אני רוצה קשר רציני, משהו שיוביל לחתונה (אני באה מבית עם דעות קדומות). אני לא מחפשת להתחתן כרגע אולי בעוד כ3 שנים. אבל המטרה היא בסופו של דבר למסד את הקשר. אני רוצה בן זוג שישקיע בי, יאהב אותי, יהיה החבר הכי טוב שלי. אחד שאוכל להימשך אליו חיצונית וגם להיות מוקסמת מהאישיות שלו. אחד שיפנק אותי, יעריך אותי , יהיה רומנטי
אגב, אני דווקא מקבלת הצעות מגברים אבל תמיד אני מוצאת בהם חסרון שאני לא יכולה בלעדיו. (כמו חוסר משיכה גופנית). אשמח אם תתייעצי עם המלאכים ותאמרי לי מה יהיה איתי, מה עלי לעשות כדי לעשות את הבחירה הנכונה. מתי יבוא האחד ? נמאס לי להכיר ולהתאכזב... אני רוצה כבר שיגיע האחד.....
אשמח לתגובתך, שיהיה לך יום מקסים
תודה

סיריוס1

New member
אם מותר לענות גם אז אוסיף מעט מדעתי:

...היום בעולם המערבי 50% גרושים, קשר אמיתי לא מחזיק על בסיס אהבה ומשיכה בלבד, קשר צריך להיות בתוך סביבה תומכת, כגון שבט או קהילה. ולפי השבט והקהילה כך יהיה הקשר. שבטיות יכולה להיות דתית או חברתית או מקצועית או השכלתית. קשר הוא ויתור הדדי. אהבה ותאווה נבנים באופן מלאכותי ומתוחזקים באופן מלאכותי על ידי טיפוח עצמי והדדי. את האהבה בונים על בסיס התאמה כלכלית ואישית רמת הנכונות להקרבה הדדית. היום, בדורנו, רמת הנכונות להקרבה הדדית היא נמוכה מאוד, הכל מרוכזים בעצמם ובאינדיבידואל בלבד. כדי שמשהו יקום ויהיה יש צורך לבחור במשהו פחות ממושלם ולהפכו לטוב יותר במעט מאמץ מהנה... תבחרי מישהו פחות מנסיך החלומות אבל טוב לב מאוד ונעים בנשמתו, וזה יצליח. פשוט צריך להיזהר מרוח הגאווה שמושכת אותנו לאינדיבידואליות ועינוג עצמי על חשבון זולתנו... בחרי במורה רוחנית צנועה ונעימה, כדי להישמר ולהדוף את רוח הגאווה שגואה בדורנו ועושה שפטים בנשמות ישראל... ענווה וצניעות = עוצמת לב. בהצלחה.

למעלה