שלום לך הילה

IDFVirus

New member
שלום לך הילה

קודם כל שלום לך הילה, לאחרונה ביקרתי בפורום זה הרבה ושאבתי המון מידע משאלות שנשאלו ותשובות שנענו. ברצוני לדעת כמה דברים: 1. לפני זמן מה קיימתי ראיון בבסיס חיל האוויר כנף 1 לגבי תפקיד ושיבוץ, בראיון מול מפקד גף שפ''י של הבסיס הוצא לי התפקיד מפיק מולטימדיה. לאחר הראיון וההתרשמות מן המקום הסכמתי לקבל את התפקיד וכך גם מצידם, הסכימו שהתפקיד אכן מתאים ואישרו בעצם את התפקיד. עכשיו, אני מנסה לתפוס את תא מתנדבים ללא הצלחה יתרה בכל אמצעי תקשורת אפשרי ( מייל, טלפון) ופשוט אין מענה. מועד הגיוס הוא ב3.11 ואני חרד למצב שבו אצטרך לעבור דחייה נוספת. כיצד אוכל לדעת יותר לגבי התהליך, מה קורה עכשיו בעצם? 2. ראיתי פה בפורום הודעות לגבי כך שהגיוס ההתנדבותי הועבר מ3.11 ל2.11 עד כמה הדבר נכון? 3. במידה ולא אקבל את הצו, אני אוכל לגשת ללשכת הגיוס ביום שנקבע ולהיכנס בעצם להליך הגיוס בעזרת תעודת הזהות? אם כן, אצטרך ליצור קשר לפני כן עם גורמים כלשהם? תודה מראש על המענה. בברכת יום טוב, נדב.

hillator

New member
תשובות

1. לצערי אלו שתי הדרכים שלך לתפוס אותם מה שכן אם כבר אתה יודע על מקום ספציפי תבקש מאותו מקום שידברו איתם אם מפקד גף ינסה להשיג את תא מתנדבים זה ילך יותר מהר. כמו כן יש את טל חסין קצינת המתנדבים של חיל אוויר ניסית לדבר איתה מול תא מתנדבים חיל אוויר? כי ממה שאני יודעת היא אני בדרך! כלל מאוד עוזרת 2. עושה רושם שזה הוזז זה לא משנה כי זה רק יום חיול 3. במידה ולא יספיקו לתת לך צו גיוס תוכל להיכנס לבקום אם תעודת זהות בלי בעיה, זה לפחות מה שהיה בספטמבר שהודיעו סופית רק באותו שבוע בברכה ובהצלחה

IDFVirus

New member
תודה הילה, קיבלתי מהם תשובה ויש לי שאלה נוספת

תודה לך הילה, יצרתי קשר עם לשכת הגיוס ונאמר לי שם כי הכל בסדר ובמידה ולא יגיע צו הגיוס אז לבוא מצוייד בתעודת הזהות ומשם בעצם אמשיך לבקו''ם כרגיל. עד כמה זה נכון? כלומר עד כמה הם יודעים שזה כך, לא אצטרך ליצור קשר עם גורמים נוספים בכדי לוודא שאין סילוף בפרטים?אני רוצה להימנע מאי נעימות כשאגיע לשם ואתחיל בעצם את שרשרת החיול. הפרטים לגבי הראיון והשיבוץ כבר הועברו לתא מתנדבים לפי דבריו של החייל שדיברתי איתו. ד''א, הם לא אמרו שום דבר בנושא של 2.11 שלא ידוע להם דבר על כך ולכן הגיוס הוא ב3.11 כרגיל.

hillator

New member
תשובה

תראה קשה לי לאמין שמישהו בכוונה יתן לך מידע לא נכון אבל בכל זאת זו מערכת גדולה ונעשות טעויות הכי טוב זה לוודא מול תא מתנדבים חיל אוויר שאכן אתה מתגייס במחזור הקרוב ולגבי התאריך כפי שציינתי זה רק יום חיול אולי יש שני מועדים בנושא הזה אין לי מושג כרגע אני אנסה לברר ולפרסם הודעה מסודרת

IDFVirus

New member
מספר

שוב תודה לך הילה, רק איך אני יכול למצוא את מס' הטלפון של תא מתנדבים חיל האוויר בעצם? יש לי המספר של תא מתנדבים, אך לא המספר שמקשר ישירות לתא מתנדבים חיל האוויר. אפשר לקבל את המספר שלהם בבקשה?

hillator

New member
תשובה

המספר מופיע בקישורים של הפורום והצעות לתפקידים אני פשוט בצבא ככה שאני גולשת מהאיפון אז אין לי גישה לקישורי הפורום

נ ו ע ה 12

New member
אני התגייסתי בלי צו גיוס :)

אתה לא יכול לבוא מרצונך החופשי ולהחליט - היום אני מתגייס! אני אתן להם ת"ז והכל יהיה בסדר... זה לא הולך ככה חח א ב ל אם הודיעו לך שאתה מתגייס בתאריך מסוים ולא קיבלת צו גיוס, זה בסדר. זה מעודכן במחשבים שלהם ותוכל להתחיל את שרשרת החיול כרגיל.

IDFVirus

New member
תודה לכן.

כמובן נועה, לא התכוונתי לכך שאני אבוא מרצוני החופשי כמובן. זה נודע לי מחייל שענה לי בלשכה שבמידה והצו לא יגיע אני אוכל להגיע בעזרת התעודת זהות והכל מאושר ורשום במערכת. תודה לך. והילה, תודה לך על העזרה ועל המספר, אצור קשר עם טל מחר.

נ ו ע ה 12

New member
כן, כמובן. בכיף :)

בהצלחה בשיחה מחר. מניסיון, תא המתנדבים של ח"א עובד באופן מהיר ויעיל.

למעלה