שלום לך לאונרדו האחת

esti32

New member
שלום לך לאונרדו האחת

קודם כל אני כתבתי לך (לא יודעת אם ראית ) שאני מאוד מודה לך על תשובתך.. רציתי לשאול אותך משהו לגבי ריכוז.. אני לא יודעת למה אבל אני לא מצליחה להתרכז כמו שצריך ויש לי כרגע תקופת מבחנים כמו שכבר סיפרתי לך ופשוט אין לי כלכך חשק ללמוד אני תמיד מוסטת לעשות דברים אחרים במקום ללמוד כמו שצריך..אולי זה בגלל שעוברות עליי כלכך הרבה מחשבות ובגלל זה אינני מרוכזת? ואוליי בגלל שאני רוצה זוגיות וקשר רציני כי אני מרגישה שזה חסר לי.. ואם אפשר להוסיף עוד משהו קטן ברשותך- אמרת לי שאני תוך תקופה לא קצרה אכיר מישהו- האם אותו בחור שאכיר הוא ירצה אותי לקשר רציני? והאם הוא בוגר בראש ? לומד? מישהו מהמכללה ? בבקשה תייעצי לי מה עליי לעשות ומה את רואה לגבי אותו קשר שב"ה יהיה לי.. מודה לך מראש..יום טוב..

../images/Emo39.gifהי אסתי...שמחה שיכולה להועיל...../images/Emo230.gif

(שמי אסתר בת טובה, תאריך לידה:13.08.86) OK ריכוז, קשור למיקוד כוח הרצון ולידיעה שאת בדרך שבה עלייך ללכת ולאמונה בעצמך, במעשייך.. מעבר לאישור שכבר נתתי לך על הנ"ל....ולעצה להתחיל את הלימוד בכמה דקות של תרגילי נשימה... זה לא ממש קשור לעצם המבחן או הריכוז אלא למה שסביב..כפי שכתבת בעצמך.. בקשר לזוגיות..תעבדי על עצמך...מסכימה עם המילים של ערן>>> "לדעתי את זקוקה לבדק בית אצלך היות ואנו ממגנטים לעצמינו את בני הזוג ואת תמשיכי למגנת אליך שוב את אותם אנשים... נסי לבדוק מאיפה באה הכניע שבך... אם תרצי עזרה ופתרון פני אלי במסר ואנסה לעזור לך." - למה שלא תרימי את הכפפה שזרק לך?

ערן - העיין השלישית...

ליחצי על הכינוי שלו ויפתח רבוע קטן..לחצי על מסר אישי..או משהו כזה...ואז שלחי לו

antreprize

New member
אולי יש לך לקות למידה או הפרעת קשב וריכוז.

את יכולה למצוא מידע נוסף גם בפורומים אחרים כאן בפרדס וגם בויקיפידיה. בנוסף, אני בטוח שכל פסיכולוג/פסיכיאטר ישמח לתת לך מידע רב ואמין יותר ולענות על כל שאלותייך. מצד שני, אולי את סתם עייפה.

למעלה