שלום לך לאונרדו ולטל

itamarc8

New member
שלום לך לאונרדו ולטל

שמי כהן איתמר תאריך לידה שלי 23.09.1965 לפני כ4 חודשים הכרתי מישהי שהייתי מאושפז בבית חולים מישהי שעובדת שם בחורה מאוד נחמדה יצאנו תקופה והתארחתי אצלה בבית ולצערי אמא שלה לא מוכנה שנמשיך יחד בגלל הבעייה שלי .וניפרדנו ואחרי חודש שוב חזרנו ושוב ניפרדנו ככה היה 5 פעמים של להיות יחד וניתוק. בפעם האחרונה הלכתי לבית חולים על מנת לראות היכן אני נמצא בקשר והיא לא דיברה איתי ובקושי אמרה לי שלום. אני לא כועס עלייה אלא לאמא שלה שמשתלטת לה על החיים וקובעת לה את החיים ממש מעצבן היא רווקה בת 30 תאריך לידה שלה הוא 22.04.1979 אומנם שבועים וחצי לא בקשר איתה אבל לעיתים חושב עלייה לא קל לי הפרידה ממנה למרות שהוטב לי . לפני כשבוע הכרתי מישהי בת 41 אלמנה מהצפון תאריך לידה שלה הוא 13.08.1968 אבל לצערי לא המשכנו כי היא דתיה ואני חילוני כך שאין טעם להמשיך והיא מוכנה להיות איתי אני הייתי כנה ואמיתי איתה רציתי לדעת מה יהיה לי בהמשך אם בכלל והאם הבחורה ה1 שאיתה הייתי בקשר עדיין חושבת עליי או נותק לחלוטין כל המחשבות והקשר ובכלל. תודה וסליחה שיצא ארוך ממני איתמר .

הי איתמר

אנחנו מתקשרות לפי שם האם.....

itamarc8

New member
אהלן לאונרדו

שם אמא של הבחורה שלא רצתה אותי הוא רחל מקווה שזה מספיק תודה איתמר .

itamarc8

New member
אוקיי

שם אימי הוא רכקה כהן או מברקה לפי השפה של הטוניסאים .

איתמר ואני מכירים מקומונה בה היינו חברים

ותקשרתי לו..דעתי לא אובייקטיבית, משום שליוויתי את ההכרות עם שלומית בייעןץ ותמיכה באיתמר.... ולכן שלחתי לו מסר אם מישהו מכם יענה נשמח לשמוע דעה נוספת..תודה תמי!

itamarc8

New member
מנהלי הפורום

אני מחכה לתשובה ממכם על מה שכתבתי ומחכה לתשובתכם תודה איתמר .

itamarc8

New member
ערב טוב לך הילה !

כתבתי משהו ואנימחכה לתשובה ממכם זה מאוד חשוב לי ואני אשמח לקבל תשובה בהקדם נא לעיין במכתב שניסתחי למעלה ושוב תודה הילה זה מיועד לכל 1 שיכול לתת תשובה ויכול לעזור ולפענח את זה תודה איתמר .

למעלה