שלום לך, מה המצב?

שלום לך, מה המצב?

האמת היא שקצת קשה לי לכתוב, אבל זה בטח יותר קל מלדבר. וגם פחות להזיע... מכיוון שאני מכיר אותך (פחות או יותר) לא מהיום, ואני לא רוצה להסתכן בלאבד אותך בתור ידידה, העדפתי לכתוב, ואני מבקש סליחה מראש על צורת הנייר. העניין הוא נערה, אם לומר את זה בפשטות, זה שאת מוצאת חן בעיני, ואני לא מתכוון להיכרות אפלטונית. וכשהתקשרתי כדי להזמין אותך לסרט, זה לא היה "בקטע יש ידידות"... מאוד מעניין אותי לדעת מה את חושבת על זה. (את מחייכת עכשיו לעצמך או שאת בשוק טוטאלי?) בכל מקרה, ההצעה שלי לסרט עדיין תקפה. ועכשיו את גם יודעת מה עומד מאחוריה, אז מה את אומרת? כמובן, תוכלי להעיף את הפתק, ולא להתייחס, ואני כבר אבין. בלי רגשות טינה, אני פשוט באמת לא רוצה שתהיה לי פאדיחה לפגוש אותך ברחוב. אז אם יהיה לך נוח- יש טלפון, ואם לא- את יכולה לכתוב חזרה, ואם לא- אני אבין בשקט ולא קרה כלום. בכל מקרה, שתהיה לך שנה מדהימה. ------ ועכשיו רק ההתלבטות שהורגת אותי. לשלוח או לא לשלוח?

lolita...

New member
תקשיבי

יש כאן אנשים שהיו רוצים שתהיה להם האפשרות לשלוח לאנשים אחרים ת´מכתבים שהם מפרסמים פה אבל פשוט לא יכולים... אני צתיעה לך ללכת על זה אפילו לקבל "לא" מסכן עדיף מלהשאר עם כל מיני "ואם היה כך וכך" על הראש תעשי את זה ויהיה מה שיהיה..... בכל מקרה המון המון בהצלחה ומה שיהיה, תמשיכי הלאה!

lolita...

New member
אופפפפפפפפס ענק

היה נדמה לי שקראתי "לוידעת מה לעשות" סורייייייי

למעלה