שלום לך ענת

שלום לך ענת

שלום לך ענת קראתי קצת באיחור תשובתך ואני מכבד את העמדה שלך . אשמח לעמיד לרשותך כול הידע שלי בנושא השואה בבלגיה , צנוע אבל חשוב מאוד . תשלחי לי במסר איפו אני יכול לשלולח לך קופי של מסמכים שהם בדרך כלל וכמובן בצרפתית . אני גם כולי תקווה שיעשו גם אותו המחקר גם לגבי צרפת וגם לגבי הולנד . תמיד לרושותך בכבוד רב סבא אריה הגב כידי להסיק את מחשבותיי רק בדברים טובים לא רק עם הנכדים אני עוסק גם בג'ודו כעוזר מאמן וגם לומד פעם בשובעה קראטה וכך אני שומר על צלילות הדעת ס"כ אני בן 66

תודה רבה סבא אריה../images/Emo140.gif

אני אשלח לך מסר בהמשך, ואני מודה לך על התייחסותך והבנתך כלפי עמדתי. _________________________________ אני מצרפת כאן הודעה על כנס לזכר ליל הפרעות בגרמניה, לנוחות משתתפי הפורום, הכנס יועלה גם ב"לוח הארועים". ב"ה אלול תשס"ה מכון ליאו בק צנטרה בית אשכנז כנס לזכר ליל הפרעות בנושא היבטים על יהדות גרמניה בעת החדשה תאריך: יום חמישי ט"ו במרחשוון תשס"ו, 17 בנובמבר 2005, בשעה 9:15. מקום: מכון ון ליר , רח' ז'בוטינסקי 43, ירושלים (קו 13). הרצאות: 9:00 מושב ראשון מנחה: דר' מאיר הילדסהיימר 9:15 האוסף הדוקומנטרי של יהדות גרמניה בארכיון המרכזי לתולדות העם היהודי בירושלים דר' הדסה אסולין 9:45 הספרות התורנית בגרמניה בעת החדשה הרב יוסף בוקסבאום 10:15 השמירה על מנהגי אשכנז הרב בנימין המבורגר 10:45 הפסקה וכיבוד קל. 11:15 מושב שני - מוקדש לזכרו של פרופ' יוסף ולק – מנחה: פרופ' דן מיכמן דברים לזכרו על ידי מר זאב ולק 11:30 עליית יהודי גרמניה לפני ואחרי 1938 פרופ' חגית לבסקי 12:00 שאלות ותשובות (שו"ת) בתקופת הרדיפות בגרמניה פרופ' מרים גליס - קרליבך 12:30 הדיווחים הסודיים של שלטונות הנאצים על היהודים, פרופ' דב קולקה מרס - נובמבר 1938 13:00 מחקרים חדשים על יהדות גרמניה מר שלמה מאיר

למעלה