שלום לך....

גלעד2727

New member
שלום לך....

שאלה כזו - מה עושים כאשר משהו

קיבל כל מיני 'הבזקים' בנושא של משיח?

מה עליו לעשות?

בברכה

גלעד2727

New member
זה הבעיה היום, לכן אני שמרתי את הסוד הזה...

תקופה ( בערך שנה)
אני יכול לומר לך, שאז הייתה לי תחושה ש'נפל' בחלקי
להיות מי שחיכו לו 2000 שנה, זה חלקי ידיעות שמשם
קיבלתי כל מיני מידעים בעיניין...יש למשל פתק שהרב
כדורי השאיר ב 2001 אם אני זוכר ששם מצאתי רמזים
ועוד כל מיני חלומות מקדימים בעיניין...

היום ( לצערי ) אין לי כבר את ההתחושה הזו כאילו נעלמה
ממני אבל חחשתי לספר גם למשפחה..זה היה מסרים דיי
ברורים בעניין - (אגב אני לא חבדנ"יק, מעולם לא חשבתי
על דברים כאלה זה הגיע אלי אחרי משברים קשים ולא קלים
שעברתי ...ופשוט שאלת את אלוקים מה קורה איתי??למה
החיים שלי כאלה?מה עושים?...שאלה פנימית עמוקה
רוויה כאב..שבעקבותיה הגיעו חלומות ומסרים...מבין?)

אגב, אתה הרב שעונה פה?

גלעד2727

New member
אני אגב, קיבלתי את הדברים בהלם...

הייתה בי 'סערה' פנימית.
שנפל להיות בחלקי מי שמדברים עליו ..זה שנים רבות..מן פחד נורא מהרעיון
פחד גדול שאחז אותי..קשה להכיל דבר כזה לבד...ופשוט לא ידעתי מה לעשות
למי ללכת לאן לפנות...פחדד..

אופירA

New member
מנהל
השאלה מה קורה היום.

מדובר בפגיעה בנפש מרוב הקשיים והכאב. הנפש זקוקה לעזרה חשובה.
בניגוד להצעות שקיבלת, אני ממליצה על פנייה ישירות לפסיכיאטר - או של הקופה, או באופן פרטי, בתשלום מלא (לא זול בכלל).
להתייעץ בו בנוגע למה שקורה כרגע, בנוגע לאורח חיים נכון שמקל על הנפש, כי רואים שהיא פגיעה מאוד.
אני לא סומכת על רופאי המשפחה בנוגע לבעיה נפשית שהיתה חמורה בעבר ואינה חמורה היום, ובנוגע להבנה מספקת בתחום הנפש. שנים ארוכות אני רואה שבכל נושא מקצועי רבים מרופאי המשפחה לא מפנים לגורם המקצועי הנכון. לא רוצה שתיקח סיכון. אין שום צורך בהפניית רופא המשפחה כדי לפנות לפסיכיאטר מקצועי.

ברוך ה' שעבר לך, אבל צריכה להיות לך תובנה שעם כל הרגש המפעים שבחווייה פסיכוטית זו - זו אינה הדרך והחשיבה שצריך לחיות בה.
הקב"ה הוריד אותנו לעולם כדי שנהיה בריאים ונעבוד אותו מתוך יכולת של בריאות. ואם אנו שבירים ושומרים על עצמנו מפני הישברות - גם זה נקרא להיות בריאים. אבל אם אנו שבירים ומעדיפים להישבר ולהיות בדמיונות מפעימי רגשות - זה חולי וזה לא מה שהקב"ה רוצה מאיתנו!
הקב"ה מעדיף שנקל על עצמנו בחיים, אפילו נהיה פטורים ממצוות שמקשות עלינו - ובלבד שנהיה בריאים ואיתנים בנפשנו וברוחנו, ונעבוד אותו באמת ובשמחה בכל מה שאנו מסוגלים וחייבים.

בעיות נפשיות זה קודם כל פחד. וזה גם מתבטא ביום יום של כל אדם ואדם, בריא - כשהוא מפחד זה תקלה נפשית מסוימת.
כך שאם יש פחד גדול - זה בוודאי לא מעיד על מצב בריא. וגם הידיעה והסימנים אינם אמת אלא פגיעה בנפש שחושפת אותך לתכנים רוחניים מבלבלים שאינך יכול להתמודד איתם ולהבין אותם כלל.
למעשה, כל מי שנפגע בנפש וחווה חווייה פסיכוטית - מבין שהוא המשיח. זה בגלל שבאמת כל אחד ואחד הוא המושיע היחיד של עצמו. אבל התכנים הפסיכוטיים המבולבלים מטעים אותך לחשוב שאתה המשיח של כל עם ישראל, וכן הם מציירים לך סימנים שונים, כאשר בבריאות ובהכרה פקוחה ואמיתית אין בהם שום סימן מיוחד. וגם אם זה כן משהו מיוחד - זו "קריצה" של הקב"ה שאנו רואים תמיד בחיים, ולא סימן ברור שאתה המשיח. רק החווייה של הנפש הפגועה מציירת זאת כאילו זה סימן ברור שאתה המשיח.
וזה עליך לדעת ולהבין.

אפיזודות פסיכוטיות לא חייבות להיות חמורות, ושלך כנראה לא היתה חמורה. אך יש לדעת להכיר אותן כדי לעצור אותן מלכתחילה, כי הן עלולות להחמיר מאוד, ובהיותן חמורות וקשות הן מסכנות חיים ועלולות גם להביא לנכות קשה, בה נפגעים תפקודים קוגניטיביים של המוח. אין לקחת סיכון, ובוודאי שאין להאמין לתכנים הפסיכוטיים.
וגם זה מעיד שהנפש שלך סובלת מאוד, אם התדרדרה עד לשם, וצריך לעזור לה גם אם היא לא מגיעה עד מצב פסיכוטי. היא צריכה תמיכות, שלא תתמוטט. אילו תמיכות? אני לא רופאה. יש רופאים מקצועיים, וחשוב לגשת למקצועיים. וגם אצלם יש חוות דעת שונות והפוכות, ולכן צריך ללמוד את דעותיהם השונות ולבדוק מניסיון ובאינטואיציה איזו דרך נכונה עבורך. סיפור לא קל, אין ספק. ותשועה ברוב יועץ.

גלעד2727

New member
אופיר , ומי שענה גם לפניי, אני לא רואה עצמי כפגוע נפש

ממש רחוק מזה, לא סובל מהזיות, מעולם לא טענתי שאני משיח (באוזנייאיש )

אבל מה לעשות - שעברתי מסלול חיים לא שגרתי
אני הרגשתי כאילו קיבלתי כוחות סבל ( מעל לנורמא )
לעבור הרבה סבל בחיים - ולא מעט, לחיות חיי עוני
כתוצא מחיים לא שגרתיים ועוד.

סתם ככה, שתדעו ( במאמר מוסגר )אני לא יודע עד כמה
אתם מאמינים, אבל המשיח הוא אדם שחי ונושם כמונו ואיתנו
החיים שלו מלאים בצער, אבל חשוב להבין גם כשהוא יבוא
ה לא יהיה 'סופרמן' או משהו כזה, אלא עולם כמנהגו נוהג
והוא אדם רגי אלא שנתעברה בו 'רוח' של מלך המשיח.

אני הגעתי לזה מתוך,רמזים,גמטריות, חלומות ( חוזרים
ונשנים בסיטואציות שונות...)
וגם חלום שראיתי ( או יותר נכון שמעתי ) קול אלוקי
מדבר בו, חלום שעורר בי פחד גדול איום ונורא.

לא סיפרתי על כך לאיש , אני לא הבן אדם שאתם בטח חושבים
שילך ויגיד שאני המשיח, בנתיים זה לא קרה, אבל לא ידעתי
אם זה באמת אני אז מה עלי לעשות?..הייתי בפחד גדול ונורא
מעצם הידיעה...

אגב, הידיעה הזו קיבלתי אותה לאחר מקרה קשה ( ולא אתאר אותו פה )
שאדם - מכיוון לא צפוי רימה אותי והוליך אותי שולל, כתוצא מכך נגרם לי
נזק רב מימד, ודיי לחכימה..
אני שיתפתי חבר ב'צרה 'שנפלה עלי כתוצאה משטות קשה של אותו אדם
שלא ידעתי למה הוא מזיק לי כ"כ בלי שאעשה לו שום רע, זה היה פשוט נוראי
מצידו....
אבל, אני בחרתי 'לוותר' לו ולא ל'הפיל' אותו על כך,ואמרתי וסברתי למורות כל
הצער הנורא והיה נורא ,שעברתי איתו אני בכו"ז אמחל לו, ובזכות זה גם לי
בוודאי ימחלו על דברים לא טובים שעשיתי (כמו שאומרים כשמודדים לאדם
באותו מידה שהוא מודד )...ובטח גם לי ימחלו בשמיים כמו שאני מוחל לו

ואז, הגיעה אלי התגלית המרעישה הזו...בחלקים באותו תקופה ממש!!!
מבינים..?

אגב, שוב, לצערי זה היה 'רוח' שהייתה בי בעבר ( לפני שנה)
כיום אני פחות מרגיש את התחושה, וכאן אני שואל...

יכול להיות שזה היה אני , ופספסנו הזדמנות?

אופירA

New member
מנהל
באחריות שלא...

המשיח לא מתוודע למשיחותו ע"י חלום נורא שמעורר בו פחד גדול איום ונורא.
המשיח לא עומד חסר אונים עם הידיעה, ולא יודע מה לעשות... הוא בפירוש יודע מה הוא צריך לעשות בבהירות מדהימה.
הוא לא מתעסק ברמזים וגימטריות כדי להגיע ל"הבנה" הזו. כדאי שגם אתה לא תתעסק בהם...
אם אלוקים מודיע לאברהם שרצונו שישחט את בנו על המזבח - הוא מודיע לו את זה בבהירות מוחלטת לחלוטין, באופן שאברהם יודע בדיוק מה הוא צריך לעשות, ולא באופן שהוא מבוהל, חסר אונים ולא יודע מה בדיוק קרה לו. והוא לא מגיע להבנה שזה מה שאלוקים רוצה ע"י שחישב גימטריות...

הרבה אנשים עברו מסלולי חיים קשים מאוד, עם סבל מעל הנורמה, ואם הם כתוצאה מכך חושבים שהם המשיח, אפילו שהם לא אומרים את זה לאף אחד - זה לא בגלל שהתעברה בהם רוחו של משיח. זה בגלל שהנפש קרסה. ברוך ה' שלא קרסה יותר מידי, ברוך ה' שלא באו הזיות, אילוצינציות למיניהן, ואובדן קשה של בוחן מציאות. וברוך ה' שזה עבר לך, כי הנפש התחזקה ושיקמה את עצמה.
אבל תדע שהיא עדיין חלשה, וצריכה עזרה בלהרגיש טוב ולא לסבול ככה כמו שהיא סבלה.

במצבים שאנו רוצים לקיים את השקפת התורה באופן שרחוק מהיכולת הנפשית שלנו - כגון במקרה שהחלטת למחול לאדם שהתאכזר אליך נוראות בלי לעבור את העיבוד הארוך של הכעס הנורא שהיה אמור להרגיש לך עליו - אנו חוטאים באשליה שאנו מוחלים וטובים ואוחזים בדרגות גבוהות, ומדחיקים את האמת המרה של הכאב הקשה הכרוך בחווייה שלנו. במצבים כאלה מצוי מאוד שהנפש משתבשת קלות או קשות. אנו נוגעים בקדושה גבוהה מידי עבור דרגתנו הרוחנית, וזה גורם לאיזו רמה של סינדרום ירושלים כזה.
לכן חשוב לדעת להיות מי שאתה בכל רגע נתון, ולא להתקדם בקפיצות גבוהות מידי למקום הרוחני שאתה שואף אליו. לדעת להיות שמח. לדעת להתעלות לאט אבל נכון ובטוח. בצעדים קטנטנים.

משיח לא מקבל תגליות מפחידות ומבהילות בחלום, אלא מקבל ידיעה וודאית ודרך סלולה כמו אברהם אבינו, משה רבנו ודוד המלך. תקשורת עם אלוקים ברמה הזו, ולא פחות.
גימטריות הן פרפראות לתורה, ולא חומרי בניין לבנייה של ממש. אם על זה יושבות הוודאויות שלך - זה לא תורה.

חוץ מזה - נניח שזה היה אתה (או הבן שלי לפני 20 שנה...), ו"פספסנו". מה זה אומר? שהקב"ה הוריד לנו את המשיח ובגלל שהעם היה מטומטם אז לא הגיעה הגאולה? פספסנו כי לא העם ולא אתה ידענו מה לעשות?... ברור שזה לא הולך כך - משיח וגאולה. הקב"ה מנהל את העם, את המשיח, את הגאולה, ושום דבר אינו בידינו להבין ולעשות פעולות הכתרה או השד יודע מה בנוגע לגאולה. תפקידנו אך ורק להביא אותה ע"י מעשינו הטובים ואחדותנו. זהו. הקב"ה מביא משיח, מכריז על הגעתו, גואל את עם ישראל. הוא לא תלוי בנו, ולא חסר אונים נגד הטמטום והפספוסים שלנו...

גלעד2727

New member
אופיר, אני אומר לך, בזכות אנשים כמוך ...אני חששתי לדבר על זה

אני חששתי לדבר על זה בפומבי מקטני אמונה ש'יתנו' הפניות
לכל מיני מקומות...אני חושב שהיה לי יכולות אז מיוחדות.
אני באותו תקופה,ידעתי דיי בבירור ( עד כמה שזה היה נראה)
שזה אני, אגיד לך כך,מעולם לא חלמתי על המשיח , אבל לפני
שנה זה קרה והופיע , ולא רק זה אלא חיפשתי תשובות ( גם דרך
האינטרנט לגורל הקשה - מבחינה מסויימת שעלי להתמודד איתו
מבלי שאעשה רע לאיש ) זה פשוט נורא.
כי בדרך הטבע , אדם שהוא טוב ולא מזיק לאיש יש לו חיים ( פחות
או יותר דיי נורמטיבים ) אבל אצלי לא, יש לי לב טוב , אבל חיים
קשים מנשוא - מבחינות מסויימות.

אגב, באותו פעם שחיפשתי תשובות למה אלוקים מביא לי חיים
מלאים בצער כ"כ..לפני שגיליתי את הידיעה המרעישה...הצצתי
בהורוסקופ היומי ( זה היה אחרי לילה של חיפושים ותהיות ואחרי
התגלית המרעישה...) אני רואה שכתוב דבר שאף פעם לא ראיתי
אותו ,לפחות במזל שלי והיה כתוב כך "זמן טוב לעסוק במסיטיקה "
אפשר לומר שזה היה עוד רמז....

מבינה ...

אופירA

New member
מנהל
אני מבינה מאוד מאוד, וככל שאתה מסביר אני עוד יותר מבינה

אז עוד הוכחה יש לך - משיח לא ילמד רמזים על עצמו דרך האינטרנט, ובוודאי שלא בהורוסקופ היומי.
באינטרנט עושים מה שאני עושה כרגע - מדברים עם אנשים במטרה לעזור להם, להראות להם כמיטב יכולתנו דרך אמונה לפי השקפת התורה הנכונה.
הקב"ה לא ייתן תורה קדושה, ואז יבלבל אותנו ויסתור אותה.
קיבלתי היתר מיוחד מרב רציני מאוד, לעשות כזו עשייה דרך האינטרנט, כי זה דור יתום מאוד, וגם מי שיכול לעזור לזולתו יתום מאוד, ולכן אנו נאלצים לדבר עם אנשים בשפת האינטרנט וכו'. ותפקידנו לברור את הפז מהטפל ולסנן את הטפל העצום ורב, כי בזכות שהייתי חילונית שנים רבות בעבר, ועברתי את כל מה שעברתי בחיי - הרב רואה בי את האדם הנכון לפעול דרך הכלי המסואב הזה ולדעת לעבוד איתו נכון.

זו זכות גדולה שבגלל כמוני חששת לדבר על כך עם אנשים. איננו קטני אמנה ולכן נותנים לך עצות לכיוון הרפואה, אלא אנו יודעים מה התורה אומרת ויודעים שלא נדע איך יהיה עד שיהיה. יודעים שהקב"ה יותר מידי גדול מכדי שייתן רמזים בגימטריות ובהורוסקופ.
וגם יודעים מה הקב"ה כתב בתורתו על "כי יבוא נביא וחולם חלום".
גדולי הדור שבכל דור אינם לקישוט. הם יודעים את התורה ומורים לנו אותה. גש לגדול כמו הרב קנייבסקי, והוא יגיד לך בוודאות מה היה איתך.

תגיד, נשים שיודעות שהן לא מוסמכות לפסוק הלכה - הן קטנות אמונה במה שהן יודעות, או שיודעות את האמת עפ"י התורה?
וכל הרבות הרפורמיות, והרב המזרוחניק שמקים בית ספר לפוסקות הלכה - רק הם מאמינים בני מאמינים?

אל תתבלבל. גם אני טובת לב וסבלתי צרות נוראיות הרבה שנים. תאמין לי שהקב"ה יודע מה הוא עושה. כל העניין שאני פשוט מבוגרת ממך פי 2, ולמדתי בחיים שאפשר לסמוך עליו טוב מאוד. גם בגיא צלמוות. גם אם לא מרגיש לך באותו רגע לסמוך עליו. לא נורא, אח"כ כן ירגיש.
כל העולם כולו גשר צר מאוד, והעיקר לא לפחד כלל. הפחד הוא ביסוד החטאים הבסיסיים ביותר שלנו.
ובכלל, מניין קבעת שבדרך הטבע, אדם טוב שלא מזיק לאיש יש לו חיים פחות או יותר נורמטיבים? התורה לא קבעה זאת בשום צורה. חטא ישראל, אין בית מקדש ולא שכינה שורה בו, השכינה בגלות נוראה, אז צדיק ורע לו ורשע וטוב לו.
אני מכירה נכים קשים מאוד טובי לב, ששםו דבר לא נורמטיבי בחיים שלהם. ועוד אינסוף סוגי אנשים טובים שסובלים נורא. מניין המוסכמה הזו שהבאת, ושעל בסיסה הסקת אלף מסקנות שגויות?

אני יודעת שהיו לך יכולות מיוחדות באותה תקופה. זה מוכר לי מאוד מאוד. כשהנפש נשברת ויוצאת לחופש מהמציאות, הגוף עשוי להיות עם כוחות פיזיים לא מהעולם הזה, הכישרונות מתחדדים פי 10, לא ייאמן איזה ציורים ויצירות יוצאים מהאדם ברגעים האלה. האדם עשוי לחוות מסרים רציניים באותיות התורה, לראות עתידות, לקרוא מחשבות, לדעת מה יגיד זולתו בעוד כמה רגעים, מתי ובאיזו שעה בדיוק יירד הגשם אחרי 5 חודשי בצורת, ומה המהלך הבא שייעשה זה שמשחק מולו שחמט. לראות חרקים ובעלי חיים שאין רואים אותם בעין רגילה, לחוות ניסים מדהימים כגון שחפץ שהוא צריך מופיע לעיניו והוא משתמש בו ואח"כ החפץ נעלם, אבל השימוש נשאר במציאות...
הייתי בחוויות האלה ורבים אחרים גם היו שם. זה קיים. וזו פגיעה בנפש עקב ייסורים לא מהעולם הזה, או קדושה מרובה מידי כמו בסינדרום ירושלים.
לפעמים זה היה גיהנום מפחיד באופן בלתי נתפס. ולפעמים היה שם אושר בלתי נתפס. אבל עם כל האושר, אני שמחה שהוא נעלם. כי הכל היה ללא שום שליטה ויכולת כיוון. ואילו אני בוחרת לחיות עם נפש נורמלית כפי שהקב"ה רוצה, ולקיים ברצון כל עול מצוות שהוא הטיל עלי. לעמוד בניסיונות ולחוש קרבת אלוקים לי טוב בעולם הזה, לא בחוויות מהעולם העליון, שאינן רציונליות בעולם הזה.

זה לא הולך לפי מה שאתה מרגיש או תופס את עצמך. זה הולך לפי מה אומרת הרפואה. וזה מה שהתורה אומרת לך לעשות.
פעם רופאת משפחה שלחה אותי לגסטרו. הוא שלח אותי לביופסיה בכבד. הרב פירר שלח אותי לשני מומחים גדולים שטענו שיש לי מחלת כבד חמורה, וחייבו אותי לבלוע קפסולות ענקיות שתכולתן מרה כשד, יום יום כל החיים. כי אז אחיה בע"ה עד 120 בבריאות, ואם לא - אצטרך השתלת כבד בעוד כמה שנים.
אני לא מרגישה כבד חולה ולא תופסת עצמי כלל כחולת כבד. אבל בולעת את הקפסולות הזוועתיות האלה פעמיים ביום, כי כך אמרה הרפואה, והוכח שאין כאן טעות. עושים מה שאומרת התורה, ולא מה שאומרת ההרגשה.

לפני 20 שנה בדיוק כופפתי את הראש היטב בפני רב גדול מאוד, שנתן לי הוראה שהייתי בטוחה שהיא טעות איומה, הגם שרבנים אחרים הסכימו איתו. פשוט הבנתי שהקב"ה אינו חסר אונים נגד גדולי התורה שלו, וגם אם זו טעות מרה - זה מה שרוצה הקב"ה. וצריך לעשות מה שהוא רוצה, ולא מה שמרגיש לי חזק בפנים.
לקח לי 15 שנות צער וכאב, כדי להפנים שהקב"ה עושה בשבילי חסדים עצומים וניסים נוראים במסווה של "טעויות" כאלה, והתחלתי לרוות כזו נחת ואהבת אלוקים, שלא ידעתי שאפשר בכלל. וזו רק ההתחלה... המבחנים ושכרם נמשכים כל החיים.

גלעד2727

New member
שלום עופרה, קראתי מה שרשמת, עושה כיף לקרוא ולראות

איך 'משברים' בחיים לפעמים יותר נותנים לנו את הכח להתגבר
ולהתמודד עם החיים ע"י יכולות שניתנות לכך,ובכן
לגבי מידע שמתקבל דרך אינטרנט, זה דווקא יכול להתאים לדור ירוד (לצערי )
כמו בדורינו אנו, ולכן יכול להיות שזה גם צורת העברת מסרים בדור הזה הרי אין לנו נביא
ואין לנו משהו שיבוא לומר למשהו דברים כאלה גם אחד שהוא רב ומורה הוראה
כי זה מסרים שמתקבלים כשמשמיים מחליטים שזה העת והזמן לתת את המסרים...
מה שרציתי לומר לך...זה שיש לי דברים ייחודיים ( שאין שוא אדם בעולם )
שיש לו את זה כמו , שם יחודי מאוד- ועוד דברים שקשורים לעניין הגאולה...

דבר נוסף, מעבר לחלומות התחברו לי כל מיני דברים מסביב שרק חזקו את העניין
כמו שמות של אנשים שהכרתי אותם שנים אבל רק לאחרונה לפני שנה וחצי ( אז )
נוצר קשר - ( לא קשר זוגי , אלא בעיניין אחר לגמריי ) עם משהי שידעתי על קיומה..
היא הכירה אותי ואני אותה אבל לא ממש היה קשר כמו שנוצר אז..והשם שלה היה
גאולה ( אבל זה לא רק זה כמובן ) , זה אוסף ומכלול של דברים
אגב נולדתי גם בחודש העברי - חודש של הגאולה- וזה לא רק זה....באמת שיש
עוד הרבה מעבר.....אבל חששתי לספר זאת לאיש לא ידעתי מה לעשות עם
'מידע' כזה מיוחד - שפשוט 'נפל' אצלי ביום מסויים...מבינה...

אופירA

New member
מנהל
לאבא שלי קוראים יהושוע. מה זה אומר?

ולגננת של אמא שלי קראו גאולה. באמת, לא בצחוק.
ברור שהקב"ה תכנן מהלך מושלם שכל פסיק ופסיק בו קשור למשנהו, ונפש פגועה מרגישה את כל ההקשרים האלה, רק לא יודעת מה תכנן הבורא לעשות איתם. ובכלל, גם נפש בריאה נתקלת כל החיים בהרבה "קריצות של הקב"ה" - אם בצורת מסרים בתפילה ובספר תהילים, גימטריות ופרפראות, צירופי מקרים מדהימים, קטעי דז'ה וו ללא עוררין, חלומות ופשרם, חשבונות וסופם.
לדוגמה, כשבני היה נער צעיר, ראינו אני והוא את אליהו הנביא, בסיטואציה שבה הוא הופיע משום מקום, עזר לנו ונעלם לשום מקום. לא היה שום הסבר לתופעה מלבד זו שראינו את אליהו הנביא. ומה שמיוחד - שנינו שכחנו לחלוטין את האירוע. לא חשבנו לכתוב לנו אותו, כי היינו בטוחים שדבר כזה לא שוכחים בחיים. אבל שכחנו לגמרי. זה לא מפעים?
ועוד דוגמה לקריצה: אם תיקח את שמי - אופירה - ותפרק אותו לגורמיו - תמצא בו את כל האלמנטים שמהווים את מהלך חיי: אפר ופרא, אור ופאר, פרי ופׂארה (=ענף), ארי ופרה, ראיה ויראה, פּוּר ורפואה, רפה ורופא, אפור ויפה, פה ורואי, פריה ואורה, אופי וזהב ארץ אופיר.
הכל מהאותיות א' פ' ר' שביניהן לסירוגין אותיות שם ה'ו'י'ה במלואן!
וכשפורטים את מהלך חיי וגורלי וכל הניגודים שבאישיותי - רואים שם כל אחת המילים בהדגש מופלא. מדהים להחריד!
ושם אמי דבורה, וכזו היא היתה - עם פוטנציאל גבוה לעקוץ ולהכאיב אפילו במחיר אובדנה, מרוב צורך להגן על נפשה המבוהלת, ועם פוטנציאל של חום ומתיקות הדבש. והיא בחרה לעקוץ, ואני בחרתי - לא מדובשה ולא מעוקצה.
גם פרק מ"ה בתהילים מתאר בדיוק נמרץ את קורות חיי ומשפחתי, ואף שמי מופיע בו...

כל הסימנים הנפלאים הללו מופיעים כל הזמן בחיינו, ואנו לא מבחינים בהם כלל, או שמבחינים ונפעמים מחכמת הבורא ונפלאותו. אבל זה לא מספר שאנו המשיח. זה כן יכול לספר לנו כמה נשמותינו נפלאות וקדושות, כמה כל אדם ואדם הוא עולם מופלא עצום, וכמה אהבת הבורא שלוחה אליה כל רגע ושעה.
לכל אחד ואחד יש שם ייחודי, דברים ייחודיים ועניינים שאין לאף אחד, הקשורים לגאולה. והם נסתרים ממך, ובד"כ גם ממנו. ובבוא מחשבות השווא הוא עשוי להבחין בכל הנפלא הזה, וכנראה גם נחשף לפלא הגדול של היות כל נשמה המושיעה הבלעדית של עצמה.

מסר למשיח לא מגיע מהאינטרנט!!! ובטח לא מאתר הזוי כמו שהבאת בקישור, של בעל חלומות שאינו מודע למחשבות ומסקנות השווא שלו. שכתב בלי משים: ואז נהיה זכאים לברוא יחד עם הבורא אימייל...
בעולם הזה יש בלבולים קשים ורבים, וזה אחד מהם - המסרים ה"קדושים" דרך האינטרנט.
ואיך אני יודעת זאת? כי על כל מסר מהאינטרנט אתה אומר: יכול להיות שזה צורת העברת מסרים בדור הזה.

אכן, אין לנו נביא בדור זה. אך יש לנו תורה קדושה ונצחית! והתורה אומרת שבדור משיח יבוא נביא - אליהו הנביא. ותשבי יתרץ לנו כל הקושיות ויבשר על בוא משיח האמת. המשיח יידע כל התורה כולה, וגדולי התורה שבכל דור צפונים ברזיה ויודעים אמיתתה תמיד, ויידעו הם ויידע כל העם על ביאת המשיח בבירור מוחלט, ולא אני ואתה ומסרי האינטרנט נודיע על בוא ינון ואליה.
אין יכול להיות ואין חוסר וודאות בנושא ביאת משיח האמת. שכבר ראינו בהיסטוריה איך נראה "אולי הגיע המשיח".
אם יש ספק וחוסר בהירות מוחלט - ברי לנו שזה עמלק ובלבוליו.

לכן דע בבירור שכל הסימנים הללו מלמדים על הדר יפי נפלאות הבורא העצומים, ואינך היחיד שנשמתו מוקפת בהן. ולא המבחין בהם לפתע הוא המשיח.

גלעד2727

New member
שלום לך , ראשית אני לא אומר שקוראים לי יהושוע

להיפך, יש בי משהו יחודי ( שאין לאף אחד )
השם שלי הוא לדעתי יחיד מסוגו - והפתק הזה מה שרציתי לומר לך
שאם תקחי את השם שלי ותעשי אותו בגמטרייה, ותקחי את הפתק
את מה שהרב כדורי רשם בפתק תקחי את הראשי תיבות ותעשי להם
גימטרייה תקבלי בדיוק את אותו המספר-

באותו רגע היה ברור לי שנפלה בחלקי דבר לא פשוט בכלל
התחלתי ממש ל'הינבא' כלומר חלומות מפחידים מאוד שבהם
שמעתי קול אלוקי , בחיים לא פחדתי והתרגשתי ככ מחלום זה השאיר
לי רושם חזק-

אגב,מרוב שנבהלתי מהחלומות ומהמציאות הזו רציתי שהחלומות האלה
יעברו..זה היה פחד ממש!

אחרי תקופה של כמה וכמה חודשים מאז קרה לי שוב חלום מוזר מאוד
בחלום אני חולם על אבא שלי בא אלי ( דבר נדיר ביותר שחלמתי עליו בכלל)
הוא אדם מיוחד מאוד וצדיק , הוא נחשב לאדם מיחוד מאוד בכל מיני דברים
ולא אפרט כרגע, עושה טובות להרבה אנשים וחסדים גדולים..
והוא בא אלי בחלום ואומר לי ... בקולו הפשוט ..אם אמרו לך שאתה המשיח
אז אתה המשיח...דבר שבחיים לא קרה לי!

אגב, אני אחד ש'נחבא לכלים' לא אוהב שררה וכבוד מאוד צנוע אין בי 'אגו'
אפשר לומר כי בכלל אין....

את מבינה מה קורה פהה...

גלעד2727

New member
אגב, לגבי אליהו הנביא שיבוא לפני המשיח..זה מה שבאמת

חשבתי לעצמי שאם נודע לי שאני המשיח ( ובהנחה שזה אני ) אני
צריך בעצם לחכות לאליהו הנביא שיבשר את הגאולה לפני...

חיפשתי מידע על זה אם אליהו הנביא יבוא לני וכמה זמן לפני
וראיתי כמה שיטות..שיטה אחת סוברת שהו יבוא ג' ימים לפני
שיטה שניה סוברת שהוא יבוא יום אחד לפני..
שיטה שלישית סוברת...שהמשיח יבוא לפני אליהו הנביא
ואין הכרח כי אליהו הנביא יבוא לפני....

אופירA

New member
מנהל
כיוון שזה דבר שנוגע לכל עם ישראל - שאל דעת תורה

לך לרב קנייבסקי שליט"א, ושאל את דעתו, והוא יגיד לך בדיוק מה אתה צריך לעשות.
זה לא סיפור ללמידה אישית מהאינטרנט.
אני מבינה היטב על מה אתה מדבר, אך דברי לא משכנעים אותך, אני רק אשה ואינך מכיר אותי. לכן חשוב שתלך לרב גדול מאוד בתורה וצדיק, כדי שיגיד לך מה תפקידך.

אופירA

New member
מנהל
אז תחשוב בהיגיון -

איך ייתכן שהמשיח מתבייש לספר לגדול בתורה בעם ישראל שהוא המשיח?...

מעתה תבין, שבתת מודע אתה יודע שכל החזיונות והחלומות היו מכך שהנפש נפגעה עקב הייסורים העזים והרבים שעברת (אחרת, למה להתבייש?), נפש בריאה חוסמת את החזיונות הללו.
* מה שראית הוא העובדה שכל אדם הוא בחזקת משיח, כי לכל אדם יש פוטציאל להיות משה רבנו (מושיען של ישראל) וניצוץ מנשמת משה רבנו. וגם כל אדם יכול להכריע במעשיו את זכויות עם ישראל ובכך לזרז ביאת משיח.
* מיוחדות של שמו של האדם קיימת בכל אדם, רק שלא כל אחד מבחין בה. שהרי שמו של אדם ניתן לו ע"י הקב"ה, מבטא את גורלו ותפקיד נשמתו, וברור שיש בו אינסוף סימנים ופלאי פלאים של גימטריות - שכן הוא אמת אלוקית.
* מושיען של ישראל לא מקבל הודעות באינטרנט ובחלומות מפחידים ובגימטריות, ולא מתבייש לגלות לגדולי ישראל על הגעתו ומציאותו. הרי הם יודעים מכוח התורה איך יהיה המשיח הגואל, ומתי יבוא. ואתה - בתת מודע - יודע שהם יודעים שאתה לא משיח וטרם בא זמן הגעתו, ולא פספסנו שום דבר (מלבד מה שידוע, שכל אחד הוא בחזקת משיח כנ"ל), וברור שהם אינם קטני אמנה.

התחזק באמונת תורת האמת האלוקית, קיים את צו התורה לעסוק ברפואתך ולחזק את נפשך מפני התמוטטויות ומפני בלבול רוחני, צפה לישועה חזק, והרחק עצמך מאתרי אינטרנט של חוזים הוזים, סודות ורמזים וכל מה שדמיונך רוצה לברוח אליו, מפני הייסורים והאמת האלוקית החותכת.

גלעד2727

New member
לא הבנת אותי נכון, אני ביישן בכלל בטבעי

ושנית, כי אולי זה לא באמת אני
אבל אלך לשאול גדול דור

קליט

New member
בן אדם מאוזן

לא מרגיש לפי סימנים שהוא המשיח.
היית במצב לא מאוזן.
היות ואתה מרגיש טוב עכשיו, אז אל נא תיפנה לפסיכיאטר, כי אין צורך.
תשמור על עצמך, תישן טוב, תאכל בריא, ואל תלמד לימודי קבלה וזוהר, זה לא בשביל אנשים פשוטים כמונו.

למעלה