שלום לכווווווולם!!!!!!!!!

שלום לכווווווולם!!!!!!!!!

אני חזרתי וסוף סוף סיימתי לראות את כל שלושת העונות (וגם בתזמון מושלם - עוד מעט והעונה הרביעית תשודר) ואני מוכן להגיב על הכל! אגב סוף סוף המחשב שלי עובד כמו שצריך. ואני חייב לציין שכל פרק במהלך הסדרה הזאתי היה פרק מותח ומצוין ונהדר! הסדרה הפכה בקלות לאחת הסדרות האהובות עלי ביותר ותודה לאל שיש עוד עונה! אני רק מקווה שהיא תיהיה מצוינת כמו האחרות...

rifkin1

New member
אני שמחה שאהבת את העונה ה - 3

למרות שהיתה קצת חלשה...ואני שמחה שאליאס הפכה לאחת הסדרות האהובות עליך. לפי הפרומו, JJ וABC העונה הרביעית תהיה פיצוצית ואם היא באמת תהיה כזו אז תהיה חמישית...הלוואי.

אתם...

הסתכלתם על העונה השלישית בהשוואה לעונות האחרות כמו שאני עשיתי בסדרה 24 אבל אני ראיתי את הסדרה כולה דרך DVD וכל עונה בפני עצממה מצוינת. העונה השלישית לא חלשה קצת, היא מצוינת בדיוק כמו האחרות. סדרה נהדרת שהייתה צריכה לזכות באמי אבל אנשים אוהבים רק מאפיונרים...

LemonLimeLilach

New member
לעומת יתר העונות...

העונה השלישית הייתה חלשה. לעומת כל סדרת טלוויזיה אחרת, העונה השלישית הייתה עדיין מפוצצת. הכל תלוי באיך מסתכלים על זה, באמת.

בעצם..

כשמסתכלים על העונה הזאת לא צריך לראות כמה שהיא טובה בהשוואה לאחרות. בכלל לא צריך להשוות פשוט צריך להנות ממנה.

LemonLimeLilach

New member
היא יותר חלשה..

קודם כל בגלל העלילה והיו הרבה דברים מפגרים שקרו שם הכל ביחד, היה פחות טוב מהעונות האחרות מה לעשות

למעלה