שלום לכוווווולם!!!!

Saucerful

New member
שלום לכוווווולם!!!!

אני חדש פה, ואני הולך להנות כאן בטירוף :) אז להציג את עצמי: קוראים לי גל, מנגן סה"כ 7 שנים בפסנתר, חולה על מוסיקה (בעיקר פינק פלויד). אני הולך להפוך את הפורום הזה לבית השלישי שלי... (השני זה פורומי פינק פלויד...) :) אז היי לכולם!

Saucerful

New member
סתם רעיון....

כאלה שיכולים להקליט את עצמם מנגנים, וכאלה שלא, למה שלא נשלח אחד לשני את ההקלטות שלנו, כך שיהיו הצעות לשיפור, דעות על הסגנון... לפעמים אני לוקח מנגינות שאני אוהב, לומד לנגן אותן, וכשמתחשק לי אני מנגן אותן "בדרך שלי"... משנה פה ושם לפי מה שמתחשק לי באותו רגע, לפעמים מאלתר על הסולם - ככה שהמנגינה לא רחוקה כל כך מהמקורית, ובכל זאת יפה (בשבילי)... אם בא למישהו לשלוח לי, בכיף! אם בא למישהו להקשיב לשלי, גם בכיף! - נתראה.... גל

galgal15

New member
היי לך גל!

ברוכים הבאים! הרעיון שלך בהחלט לא רע וכנראה בקרוב נעשה ממנו משהו ממש רציני בשילוב עם פורום סאונד הקלטה ויצירה. ביינתים אתה מוזמן להעלות קטעים שאתה מנגן!

Saucerful

New member
יש פה קושי...

בדיעבד קשה יהיה להעלות מנגינות לכאן, כי יש הגבלה ל-250K. באסה! איך אפשר לטפל בזה???

galgal15

New member
אתה יכול..

לפתוח חשבון באתר כמו www.geocities.com ולעלות לשם מנגינות

Johnny the Doe

New member
סתם הצעה - חשבתם על אמברוזיה?

בפורום כלי נגינה ונגנים מרבים להשתמש לתת לינקים לקטעים שהמשתמשים העלו לאמברוזיה ואין סיבה שאי אפשר יהיה לעשות פה אותו דבר.

Johnny the Doe

New member
אני לא כל כך מתמצא באתר

אבל בעיקרון אתה אמור להירשם שם ולהעלות בשם המשתמש שלך קבצים. שוטט באתר קצת ונראה לי שתבין. ואם זו בת אז סליחה מראש

Johnny the Doe

New member
לך תדע מה הוא עושה בזמנו הפנוי ../images/Emo13.gif

אז רגע, רק שאני אדע, מישהו הצליח להעלות קבצים לאמברוזיה?

Saucerful

New member
צריך לעשות שם מנוי

יש לי שם מנוי חלקי שלא מאפשר העלאת קבצים, וכדי להפוך אותו למנוי מלא צריך לאשר הודעה שהם שולחים לאימייל. אז הבעיה מתחילה כשהוטמייל מפסיק לעבוד אצלי... טוב ושם היא גם נגמרת... ולמי ששאל ומעוניין לדעת - לפעמים אני מדבר שטויות כמו שראיתם, אז זה היה בצחוק... ובלי קשר, כדי להשביע את סקרנותכם לגבי פעולותי בזמני הפנוי - אני מנגן! ואם אין לי זמן פנוי, אני אגרום לו להיות פנוי, כדי לנגן בכל מקרה... :)

Johnny the Doe

New member
עכשיו הרגעת אותי ../images/Emo13.gif

בקשר לאמברוזיה - אולי תיצור חשבון אימייל ביאהו ותשים אותו במקום זה של הוטמייל ברישום לאמברוזיה?

למעלה