שלום לכווווולכם

שלום לכווווולכם../images/Emo151.gif

היי לכולם אני חדש פה אני וידע לבשל כמה דברים קטנים אבל אני רוצה לדעת איך לבשל שקשוקה בשביל אח שלי הקטן הוא כל כך אוהב את זה וההורים שלי נוסעים לסוף שבוע ביחד אם משהו מכם יודע איך להכין שקשוקה אני אודה לו מאוד תודה רבה דני

שקשוקה פשוטה וטעימה

היי וברוך הבא
הנה לך מתכון חביב לשקשוקה: החומרים: 1. שני בצלים בינוניים 2. שתי גמבות קטנות חתוכות לקוביות 3. ארבע עגבניות בינויות - רצוי בשלות מאוד (אדומות ורכות), חתוכות לקוביות 4. שתי ביצים 5. כף רסק עגבניות 6. מלח 7. פלפל 8. מעט פפריקה אדומה מתוקה. 9. שתי שני שום כתושות אופן ההכנה: מטגנים את הבצל במעט שמן, כשהו מתחיל להזהיב, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות נוספות, מוסיפים את קוביות הגמבה ומטגנים עוד עד שיתחילו להתרכך מעט. מוסיפים גם את קוביות העגבניות, המלח הפלפל והפפריקה ונותנים לכל התערובת להיטגן מכוסה, ולהפריש מעט נוזלים. כשכבר רואים את הנוזלים מוסיפים כף רסק עגניות ומערבבים היטב. שוברים את שתי הביצים מעל כל התערובת, מקטינים את האש ומכסים את המחבת. כשה"צהוב" של הביצים הופך לקשה - כלומר, מובשל לגמרי, מורידים מהאש ואוכלים עם לחם טרי. בתיאבון!

tal231

New member
השקשוקה יצאה מדהים!!!!

החלטתי ללכת ולהכין את המתכון והטעם היה נהדר!! נהנתי הן בהכנה והן באכילה !!! תודה על המתכון הנפלא!!! אשמח אם תתני לי גם מתכון לפנקייק במידה ויש לך!!!

mikilk

Active member
הכי פשוט שבעולם

יש קופסת שימורים עם רוטב עגבניות לשקשוקה - ממש ממש ממש טעימה!!!! שופכים למחבת, פותחים מס' ביתים ומבשלים כמה דקות עד שהביצים מוכנות. בתיאבון.

תודה רבה לכן! ../images/Emo77.gif

תודה רבה! זה יצא פשוט טעים ואח שלי ממש אהב את זה אפילו אני אהבתי את זה להתראות דני

למעלה