שלום לכווווולם!קרן אלאלוף שרעבי פעם 1בפורום!

קרנובה

New member
שלום לכווווולם!קרן אלאלוף שרעבי פעם 1בפורום!

הי לכול אוהבי התיאטרון אוהבי הבמה והבובות..שמי קרן ויש לי תיאטרוןבובות שעונה לשם קרנובה,אני שחקנית בוגרת ביהס למישחק וליצנית רפואית בהכשרתי.את העבודה בתיאטרון הבובות אני משלבת עם עבודתי בתיאטרון הילדים הקלאסי שם אני משחקת בהצגות בילבי,הבית של יעל,סבא אליעזר והגזר וכו.יש לי כמה וכמה שאלות,לסיפתח אשמח לדעת אם מישהו בפורום מכיר בעלי מקצוע שיכולים להכין עבורי בד אחורי קטן אותו אוכל לשלב בהצגות חשובות,אני עובדת עם מיזודה וכיסא עם בד,הולך לי יפה וטוב אבל אני רוצה לשדרג את התיאטרון ולגדול איתו,אשמח לעזרה שיהיה חגשמח שלכם,קרנובה.

ברוכה הבאה אלינו לפורום קרן.

העבודה שלך נשמעת מרתקת נשמח לראות תמונות ולשמוע חוויות מעבודתך.
בהקשר לבד אחורי ,את מוזמנת ליצור עמי קשר או עם ooommmr [כשרוני בטירוף] האתר של עומרי: http://omri-puppets.co.il/ בהצלחה וחג שמח דבי

ooommmr

New member
שלום!

את מתכוונת למסך כולל הסטנד ? את מוזמנת ליצור עימי קשר... חג שמח! וכמובן תודה דבי !

אהלן קרן ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה
אני רואה שקיבלת כבר תגובה משני תותחים בפורום ( דבי ועומרי שבידיהם את בטוחה ) ואני מתאר לעצמי שיגיעו עוד הצעות בהמשך כי יש כאן אנשים מוכשרים!!! אני מכיר היטב את הת' הקלאסי ובעיקר את דוד סידי ואת שלמה אחיו שבוודאי עובד איתכם על הבמה - תמסרי להם חג שמח וד"ש חם בשמי...אגב, את משחקת במקרה עם אבי שן-צור??? אמרת שיש לך כמה וכמה שאלות -את מוזמנת להתייעץ איתנו בכל נושא שתירצי ואנחנו נשמח לענות ולעזור לך להתקדם ולקדם את התיאטרון שלך למקומות שאת רוצה להגיע... כפי שתגלי בהמשך זהו פורום מאוד תומך ומפרגן -הן למוכרים והוותיקים והן לחברים חדשים המתקבלים בברכה ( את חברה חדשה עם ייחוס...בכל זאת אנחנו מכירים כמה אנשים משותפים
) כמו שציינה דבי נשמח לשמוע יותר פרטים על התיאטרון שלך, ההצגות שאת מעלה, חוויות מעבודתך וכמובן תמונות את מוזמנת ליצור איתי קשר באופן אישי ואני אשמח לכוון אותך חג שמח

למעלה