שלום לכווולם!- חדשה

fight star

New member
שלום לכווולם!- חדשה../images/Emo24.gif

הייי מה המצב אנשים?, אני דניאל וגיליתי את הפורום דרך חברה (הגרוש, את מפורסמת..חח)
ואני כל כך שמחה כי אני מטורפת על באסטד עודמאז שרק יצא להם הדיסק באנגליה והביאו לי אותו, ועד עכשיו לא היה לי עם מי לדבר כי לא היה פורום וה message board של האתר הרשמי שלהם לא עובד לי בשום מקום.. אז any way מקווה שיהיה אחלה(כי ככה אתם נראים)

DesertRose7

New member
שלום לכם ..

שלום לכם שלום לכם שלום.. ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום??????? חחחחחחחחחחחחח.. נדפקתי!! היי דניאל מה קורה? אני שחר.. בת 16 מגבעת שמואל.. אם את בכלל שמעת על המקום הזה..!! מבטיחה שיהיה כיף!!!!!!!!!!!

fight star

New member
חחחחחח

זה בסדר.. גם אני דפוקה...סתומרת נדפקתי.. לפני הרבה זמן (ומאז לא חזרתי לקדמותי..חחח
) האמת ששמעתי אבל אין לי כל כך מושג איפה זה.. יש לך מושג איפה זה כוכב יאיר? כי אם לא אז זה בסדר.. אני משם

היייי ברוכה הבאה!!

אני מזי! בת 14 מחיפה! ומתה על כולם מבאסטד.. אבל בימיוחד על צ'רלי המושלם! ! ! ! חחחחחחחחחח מקווה שתהני פה!!

fight star

New member
תנקס!

גם אני... הם כולם כאלה מתוקייים! אבל אני מאוהבת קשות בג'יימס...יאמיי (וגם בצ'ארלי.. זה די עצוב האמת כי אני לא מצליחה להחליט ביניהם...לא נעים לי חחחחחחח
)

OCֹJB

New member
דניאלללללללללל!!!

שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! ברוכה הבאה! אני אוסי! בת 14ומשהו! מקווה שתהני! גמני מגבעת שמואל הלא מוכרה...חח.. וגם לי יש בעיות נפשיות קשותתתתתתתתת!!! פתחתי פורום על זה... הוא חדש וללא אנשים.. אבל הוא יגדל!!!! אמממממ.... גמני מאוהבת בג'ימסיי שלייייייי!!!! מאואחאחח!!! ולאיודעת למה יש לי הרשה שנסתדר.... חח ד עכשיו יש לנו את אותו ראש! כיף כיףףףףףףףף!!! *ריבוע ומשושל ריבוע ומשולש האחד ריבוע השני משולש ריבוע ומשולש! היי!*

fight star

New member
מאוייי כיף! חחחחחחחח

גם לי! את נשמעת קרועה! חחחח כמוני...נראה לי אני אחפש את גבעת שמואל על המפה.. אני מתחילה להרגיש רע...חחחחחחחח ואני הרבה אנשים! אז גדלתם! אנשים נראה לי ממש מפחדים ממני ומהאובססיה שלי... לפחות איתך/ם אני אוכל לבלבל תשכל בלי לקבל מכות...-אני מקווה

OCֹJB

New member
כןכן..

כןכןכןכןכןכןןן! ברור שכן! אוו... לא שמתי בפורם הזה ת'כתובת שלי של הפורום החדש שלי!!!! שניההההה הנההההההה http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=10091 תכנסו! הוא מצחיק1 וגם יש שם תמונות של באסטדד\מקפליי\בלו\פייב.. אבם בא לכם תוסיפו גם! =] חח זה כיףףףףףףףף!! דניאל יש לך איסיי???

fight star

New member
וואיי מגניב

חח אני גם אוהבת את מקפליי ובלו! אההה, כן יש לי- 308451076 לך יש? יש לי גם מסנגר...

OCֹJB

New member
יאאאאאאא

רואה אנחנו נסתדר!!!! חחחח... ופייב זה לא אני.. אלה חן קלר וחשר שרצו אשכול פייב... סתם כדי להגיד... חחחחחחחחח.... וכן יש לי איסי! בגלל זה שאלתי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... 301271330 ואין לי מסנג'ר... לא אוהבת ת'תכונה הזאת...

fight star

New member
../images/Emo179.gifממממגניב

תנקס! הקטע עם המסנג'ר הוא רק כי אין לי כוח ללחות גם על קונטרול וגם על אנטר.. ובמסנגר זה רק אנטר..חחחחחחחחח איזה מוגבלת אני
!!!!חחחח טוב, הוספתי אותך!!!

bustedsum41

New member
איש(ה) חדש(ה)!!!!!!!!

ממממממממממממממממממממממממממממצב?? וואלקום!! אני קלר בת 15 מחולון [= תהני!

maayansa

New member
ברוכית הבאיתתתתתתת!!!!

אני הילה בת 14 מחיפה
ואני דווקא אוהבת את מאט המושלם...!!! תהני!

OCֹJB

New member
הלווווווו

ברוכה הבאה לך! אני אוסי בת 14ומשהו בגבעת שמואל =] שרוטה קשות...

למעלה