שלום לכווולם........!!!!

deutsch

New member
שלום לכווולם........!!!!

יש לי שאלה קטנה אליכם.. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כפפות דקות דקות (כמו גרביים) לשים מתחת לכפפות הסקי כי ממש קופאים לי הידיים בינואר. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה אשמח אם הוא יגיד לי . תודה

גיא

New member
כנס אחי...

אני חושב שיש בחנות סקיפס או בלמטייל בת"א.

ש.פ.ד

New member
אני לא ממליץ

זה פשוט לא נוח! הפתרון האידאלי הוא לא אחסוך בכפפות. רכוש כפפות סקי ממש טובות: יש כאלו שמורכבות מכפפה חיצונית ובטנת פליס. כך ניתן להנות מכל העולמות - לעולם לא יהיה לך קר, ואם תרצה, ניתן ללבוש כל חלק בנפרד בהתאם לסגנון הגלישה ותנאי מזג האויר.

alonaski

New member
- אין דבר כזה!!! לא קיים!!!

כפות סקי שלעולם לא קר לך בידיים!!!
כל כפפת סקי ולא משנה כמה שכבות וטיבן... תוך עונה או שתיים - כבר הופכות להיות לבלתי-אטימות בעליל!!!
ויקום פה גולש שיש ברשותו כפפות אחרות או ניסיון אחר עם כפפות סקי!!!!!!!!!

yaircarel

New member
לי יש כפפות תחתונות והן דווקא

די סבבה. די תיק להלביש את הכפפות אבל אחרי ששמים אותן זה תענוג.

ש.פ.ד

New member
כפפות שלעולם לא קר בידיים יש בהחלט!

יש לי זוג כפפות, שבמלואן - היה לי אתן חם מדי בסופה של 20- מעלות... כמובן - די נדיר שאני משתמש בהן "במלואן". שיכבה אחת בד"כ מספיקה לחלוטין. לפעמים, בימים חמים במיוחד, גם רק שכבת הריפוד מספיקה. לגבי איטום לנצח - איש לא טען לכך, ובוודאי לא אני. 2-3 עונות, והמיים מתחילים לחדור
כך זה בכל כפפה - גם בכפפות גשם לאופנועים.

alonaski

New member
- הוא שהתכוונתי!

אחרי 2-3 עונות הן כבר לא מחממות... אלא אם כן הן לא באות במגע עם השלג!!! וגם זה לא מחוייב המציאות...

drz400e

New member
אבל אפשר לאטום מחדש

יש לי חומר שבתחילת כל עונה אני מכבס איתו את כל ביגדי הסקי והאטימה שלהם חוזרת. אני דוקא הולך לקנות אותו השבוע, אז אני אראה אם יש להם אתר שאני יכול לשלוח לכם לינק

alonaski

New member
או!!! מ-צ-ו-י-ן !!! אשמח מאוד

לדעת איך אתה מכבס את ביגוד הסקי שלך!!! זו שאלה שכבר הרבה זמן רציתי לקבל עליה תשובה: איך מכבסים את חליפת הסקי מבלי לפגוע בסיבים ובחומר האטים שלהם!

skier

New member
מסכים אם אלונה

תמיד שאני חוזר הדבר הראשון שאני עושה זה להוריד את הכפפות כי הם בד"רכ דיי מקררות אותי אם כל השלג והמיים הספוגים בתוכם! יום שבת אני בסקי פס קונה כפפות חדשות!! וכמובן כפפות טרמיות בנוסף שזה גם יתרון... וכימעט שכחתי אני מחפס בנרות מעיין מחמם כזה לנעליים למדריכה שלי בלה מוניר היה כאלו ואני רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אני קונה את זה...

yaircarel

New member
כי אפשר להחליף אם יש בעיה

ומאחר וציוד סקי זה דבר יקר לא לוקחים סיכון

skier

New member
האמת שזאת תיהיה פעם ראשונה...

אני בתול קניה בישראל של ציוד סקי.... אבל הבנתי שיש הנחות רציניות אז ניראה אוליי כדאי... תבואו יום שישי אני ממליץ אפילו סתם להיתרשם...

למעלה