שלום לכווולם!

CraP BaG

New member
שלום לכווולם!

אני טס לפולין עוד שבוע בדיוק!!! ב-25.10 ואני מתרגש כמו לוידע מה!! רציתי לדעת אם 200$ מספיקים לשמונה ימים?

onix 17

New member
בוא נגיד ככה

אני יצאתי עם 150 וחזרתי עם 116$, מסביר לך את הקטע? ואי אפשר להגיד שהתקמצנתי, אפילו לא פעם אחת, כל מה שרציתי קניתי, אכלתי והיה טוב ויפה.. אם אתה לא הולך לצאת לאיזה מסע שופינג מטורף הייתי אומר ש100$ זה די והותר! ואני מבין את ההרגשה, בכיף הייתי מתחלף איתך!! שיהיה מסע מצוין, תחוה את הכל בצורה הכי טובה שאפשר, ותחזור לספר חוייות.

Pukipsey007

New member
../images/Emo45.gif וכמו שאמרו לך../images/Emo26.gif

תחזור עם הרבה עודף
מסע מוצלח

לא יותר מ100$

תשמע, כל עוד אין לך תוכנית לקנות איזה משהו ממש יקר בדיוטי פרי, אל תביא יותר מ-100 דולר... תבין ב-100 דולר זה אם אתה קונה בערך את כל מה שיש בפולין! (פולין לא כל כך יקרה, בעצם היא טיפה יותר זולה מישראל). ובנוגע לקניות, תעשה לעצמך טובה וברגע שתהיו בשוק של קרקוב תקנה מלאנתלפים של שטויות כי באותו הרגע זה נראה לך כמו משהו קטן ודפוק אבל בארץ זה מקבל משמעות כזאת גדולה... ("זה מפולין!!!") בהצלחה...(הלוואי וגם אני הייתי עושה שוב את המסע)

Lp Fairy

New member
המממ

אני לקחתי 100$ ת'אמת השתמשתי כמעט בהכוווול כי קניתי מלא מלא מתנות לחברות שלי ולמשפחה ות'אמת סתם שטויות.... אני מאמינה שכדאי גם לך לקחת 100$..[=

אני אגיד לך בדיוק מה כולם קונים

מקל סבא כזה...... נשרים/צפרים מעץ.... משרוקיות..... קופסאות תכשיטים מעץ....... אוכלים איזו פעם בקנטקיפרייד צ'יקן..... כסף מבזבזים קצת השוק של קראקוב וקצת בזקופנה..זה הכל

למעלה