שלום לכווללם!

שלום לכווללם!

ניצלתי לי את החופש לפני תחילת הסמסטר החדש ויצאנו לטייל במדינה המ-ד-ה-י-מ-ה שלנו, הצפון בכלל ורמת הגולן בפרט הם המקומות שאני יותר אוהב לטייל בהם,וזה היה מדהים! ואגב אני ממליץ לכולם לעשות לפעמים פסק זמן ולצאת וראות באיזה מקום מדהים אנו חיים !!!!! וראיתי שהמון דברים קרו פה מאז שנסענו..אז חזרנו...

ט י נ ה

New member
לקחתם את הבייבי איתכם ?

איזה גדולים אתם אבי תאמין לי בעלי יצא למילואים ליד ראש פינה וכשחזר אמר לי עכשיו אני יודע לאן ניסע לטייל רק תראה מאיפה מגיעה ההשראה אצלו מסכן שלי ומאיפה אצלכם אני לעומך הפרירית התורנית בעודך מטייל וקוטף כלניות קורעת את התח.... על האוסף יש תאריך יציאה 20.11.02 בחנויות

actress

New member
../images/Emo168.gifאיזה תאריך מגניב תהפכי אותו

לא משנה איך תראי את התאריך זה פשוט מגניבבב!!! עלה ללוח אירועים!!!!!!!!!!

שלום!

שלום לסי, ולכל חברי הפורום! (אם עוגי מבין נכון, טינה=סי?) בכל מקרה, עוגי חדש פה בפורום, וקודם כל רצה להגיד שלום (והוא כבר אמר). ואם כבר מדברים על ראש-פנה, זה בהחלט מקום מקסים. עוגי גר שמה כמה שנים כילד, ועד היום חוזר לשם כשיש הזדמנות/תירוץ/זמן... בכל מקרה, כשלא יהיה לחץ (עם האוסף שעוגי מבין שעומד לצאת), כדאי לנסוע, ועד אז, המווווווווון בהצלחה עם האוסף!

actress

New member
עוגי ילד טוב, עוגי מבין נכון../images/Emo140.gif

ברוך הבא עוגי תרגיש כמו בבית

סופסוף תאריך לאוסף..מזל טוב!

אני ממש מחכה בכליון עיניים לאוסף לא בגלל השירים מהאלבומים (כי יש לי את כולם) אלא דווקא לאלה שיעלו על הפלסטיק פעם ראשונה בשווק מסחרי (..ואין לי אותם..) כולנו ציפייה !!! בוודאי שלקחנו גם את רומי, אחרי ש..כשהיא הייתה בת חודש התלבטנו רבות אם לקחת אותה או לא ובסוף היא נשארה אצל הסבתא ואנחנו טסנו לאמסטרדם לארבעה ימים ..(איזה חארות - ככה זה נשמע..) האמת לא יודע איך עשינו את זה אז וממש לא נראה לי שזה יקרה לפחות עד גיל שנה ו..

למעלה