שלום לכוולם!! ממצב? ............

MiSs DiNaMiTt

New member
שלום לכוולם!! ממצב? ............

נעים מאוד!! אני רותם בת 16 וחצי מכפר סבא!! ואני חדשה פה! ונורא אוהבת תשירים של נטלי אמברוליה!!

Torn

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חכי שאני יתפוס אותך בבית ספר!!! חחחח סתם
ד"א אנחנו לומדים באותו בית ספר.

michalas

New member
שלום שלום../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה
מקווה שתהני פה...טוב, בטוח שתהני פה
אני מיכל... ואני אוהבת את החתימה שלך... טו...לא את כל החתימה שלך... רק את המשפט הלפני אחרון...
קבלו תמונה להמחשה...

MiSs DiNaMiTt

New member
חחח... דהההה.... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה חמווד!! וחכה חכה אני אתפס אותך בבית ספר קודם..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשלום אני קרין...

אני הפסיכיאטרית של דירטי...

Torn

New member
רוני מה עם המסיבת סיום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

shmez

New member
מה איתה...מטורף../images/Emo70.gif

קודם כמובן היה את המסיבה הרשמית עם ההצגה...היה דווקא נחמד יש לל כיתה מטורפת (29 בנים ו-10 בנות= מגרש כדורגל..) עלינו עשינו מורל וקפצנו על הבמה...אחרי שכל הכיתות עלו היתה ההצגה בכינו צחקנו עפנו הביתה להחליף בגדים והופ... למסיבה של אחרי.. אלכוהול ואוכל חינם והמווווון אמ...היתה מוזיקה נחמדה..לא הסגנון שלי...ואז שמו את ...מה אם לא.. "נו באדיז וואיף"!!! כמובן שכל החברים שלי רצו אלי ושרנו ביחד והשתוללנו.. ו חבל לכם על הזמן.. אח"כ כמובן מכל האלכוהול ישר ומיד נשכבתי באמצע הרחבה..שניה אחרי שנגמר השיר.. הרימו אותי..תפסתי נומה על הדשא...עד השיר הטוב הבא... חזרנו ו....היה מטורף ההבאסה זה שידיד שלי הדביק אותי ועכשיו יש לי דלקת גרון במקום לסוע עם כל החברים לכינרת אני תקועה פה... לא נורא שבוע הבא...

Torn

New member
פששש נשמע כיף../images/Emo11.gif

חוץ מהקטע של הדלקת ריאות זה נשמע חרא, אבל האמת גם אני חולה קצת יש לי סארס
סתם אני מצונן, אני מוזר אני יודע אבל זה בגלל המזגן הזה

shmez

New member
תודה על הדאגה...

זה לא דלקת ריאות זה דלקת גרון.. לא נורא...אני נוסעת למרות זאת לכינרת סתם ללילה ב-23:00
איך היה השבוע שלך..ושלכם?

Torn

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

למעלה