שלום לכוולם..

mika g5

New member
שלום לכוולם..

היי אני מיקה ואני חדשה.. מעריצה נלהבת!! חח.. אממ.. אז - כולם ביחד :"ברוכה הבאה מיקה"...חחח.. אני מנסה לפתוח שרשור - השיר שעושה לי עצוב: השיר שעושה לי שמח: השיר שאני הכי מתחבר אליו: המילים האהובות עליי בשיר: השיר שיעשה לי יום טוב: השיר ה"שנוא" עליי: (הכל של גרין דיי).. עשינו ככה בפורום של רד הוט צ'ילי פפרס וזה היה דיי נחמד, אז תענו ותשרשרו.. מקווה שנהנה! ביי!

clam

New member
שלום!

השיר שעושה לי עצוב:christie road השיר שעושה לי שמח:basket case, minority השיר שאני הכי מתחבר אליו: having a blast המילים האהובות עליי בשיר:she, having a blast השיר שיעשה לי יום טוב:welcome to paradise השיר ה"שנוא" עליי:אין

ברוכה הבאה!

השיר שעושה לי עצוב:Time of your life השיר שעושה לי שמח:casaway / paper lantrns / warning/ poprocks and coke/ minority/ burnout השיר שאני הכי מתחבר אליו: knowledge המילים האהובות עליי בשיר: having a blast/ scumbag השיר שיעשה לי יום טוב: walking contradiction השיר ה"שנוא" עליי:אין

היי!!

השיר שעושה לי עצוב:time of your life השיר שעושה לי שמח: waiting, minority, basket case השיר שאני הכי מתחבר אליו:basket case המילים האהובות עליי בשיר:time of your life, basket case, she השיר שיעשה לי יום טוב:welcome to paradise, she השיר ה"שנוא" עליי: יש שירים שטובים מבחינת הליריקה, והלחן שלהם מסריח, אבל יש שירים עם ליריקה סתומה, וטובים מבחינה אינסטרומנטלית וזה.. אז אין. ויש עוד הרבה.. חח ברוכה הבאה

ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

למרות שאני לא בדיוק כותבת קבועה פה
השיר שעושה לי עצוב - Macy's Day Parade השיר שעושה לי שמח - Basket Case, Minority, Nice Guys Finish Last השיר שאני הכי מתחברת אליו - She המילים האהובות עליי בשיר - She, Welcome to Paradise השיר שיעשה לי יום טוב: Basket Case (לפני שתי הבגרויות שלי שנה שעברה אני הדלקתי את המחשב וראיתי את הקליפ. זה עשה לי כזאת הרגשה טובה והוריד את כל הלחץ
). השיר ה"שנוא" עליי - אין ממש, פעם לא חיבבתי במיוחד את Warning, אבל עכשיו אני כן אוהבת אותו... Pulling Teeth די מעצבן.. אה גם Sweet Children הוא לא משהו.

mika g5

New member
אגב - התשובות שלי..

השיר שעושה לי עצוב: Closing Time השיר שעושה לי שמח: minority, when I come around השיר שאני הכי מתחבר אליו: she המילים האהובות עליי: Backet case השיר ה"שנוא" עליי: מעולם לא חיבבתי את השיר Brian Stew השיר שעושה לי יום טוב: she, When I come around, Minority ותמשיכו לשרשר זה נחמד!!

אווו

closing time שיר ממש יפה.. אבל הוא לא של גרין דיי, הוא של להקה ששמה סאמיסוניק.

NiKi†a

New member
אלוהה...ברוכה הבאה

בהתחשב ב-4 שירים שיש לי במחשב+ הדיסק Dookie שעדין לא ישבתי שמעתי אני אענה על מה שבא לי. השיר שעושה לי שמח: Basket Case השיר שאני הכי מתחברת אליו: Welcome To Paradise המילים האהובות עליי בשיר: Time of Your Life השיר שיעשה לי יום טוב: Welcome To Paradise לא רוצה יותר. ברוכה הבאה אניוויי.

Bob טיפש

New member
ברוכה הבאה לך :)

שלי: השיר שעושה לי שמיייייח: basket case ,jaded השיר שאני הכי מתחברת אליו: הממ stuck with me המילים האהובות עליי בשיר: time of your life ן-when i come around השיר שיעשה לי יומטוב: hitchin' ride אבל באמת באמת כל השירים שלהם שווים והקאוורים ממש משעשעים :) שיהיה לכולם יומטוף כי שמיח לי (גם) היום....!! ומזה אנשים לאן 'תם נעלמים ? הפורום מתייבשששש וחבל!! יאללה תקומווו!!!!!

mika g5

New member
אני אוהבת..

אממ.. האהובות עליי ביותר אלו גרין דיי ורד הוט צ'ילי פפרס, אני גם אוהבת טרביס וקולדפליי להקות נחמדות. גם גורילז לא רע. אני דיי שונאת מטאליקה נירוונה וכאלה.. ביי

Pink Lavender

New member
ברוכה באה מיקה...

השיר שעושה לי עצוב:Macy Day Parade השיר שעושה לי שמח: Basket Case השיר שאני הכי מתחבר אליו:Basket Case המילים האהובות עליי בשיר: I don't care if you don't mind. I'll be their not far behaind..." Poprocks and Coke השיר שיעשה לי יום טוב:Cast Away השיר ה"שנוא" עליי: אני לא שונאת שירים של גרין דיי אבל אני לא הכי מחבבת את- At the Library

ת ו מ ו ש

New member
ברוכה הבאה מיקה :)))))

השיר שעושה לי עצוב: המממ..... אין שיר של גרין דיי שעושה אותי עצוב :\ השיר שעושה לי שמח: ראה שאלה למעלה השיר שאני הכי מתחבר אליו: Basket Case, Stuck With Me, Jaded המילים האהובות עלי בשיר: Stuck with me: Im not part of your elite im just ALLRIGHT Basket Case: Do you have the time, To listen to me whine.... Jaded: Always move forward, going straight will get you NOWHERE

ת ו מ ו ש

New member
(המשך)

השיר שיעשה לי יום טוב: Stuart And The Eve השיר ה"שנוא" עליי: ראה שאלות 1+2

האמת שאני יותר חדשה ממך אבל בכל

-זאת נכתוב:) השיר שעושה לי עצוב- time of your life השיר שעושה לי הרבה שמייח: basketcase, when i come around, she, suffocate,outsider, welcome to paradise השיר שאני הכי מתחבר אליו: jaded baketcase אין שיר ששנוא עלי אבל יש עוד די הרבהשירים שאני אוהבת פשוט אין לי כח לכתוב:)) אני ממש אוהבת אתshe וjaded טוב נו אין לי עוד מה לכתוב נאלץ לשלוח:))

למעלה