שלום לכוולם...

noki222

New member
שלום לכוולם...

שלום קוראים לי נועה,ואני בת 13,וכבר שנה שאני חולמת חלומות שחוזרים על עצמם..ומידי פעם בחלומות מופיע לי מלאך כזה,שאומר לי כל מיני דברים אבל בבוקר אני זוכרת רק דברים מעטים מהם... אז רציתי לשאול:האם יכול להיות שאלוהים הוא המלאך הזה?והוא פשוט מצא דרך לדבר איתי בחלום?? מקווה לקבל תשובה

bios

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

לדעתי בהחלט הגיוני שהרעיון שלך נכון. אלוהים לא נמצא במקום אחד, אלא בכל מקום ובאינסוף צורות. אחת הצורות הן מלאכים, וגם הנשמה שלך היא בעצם חלק מאלוהים. לכן, דרך אחת שאלוהים יכול לדבר אליך היא באמצעות מלאך שמופיע לך בחלום. הרבה אנשים מספרים על קשר עם מדריכים רוחניים כאלה, שניתן להתייחס אליהם כמלאכים. אם אתה רוצה להיות יותר בטוחה, את צריכה לבדוק איזה סוג של דברים הוא אומר לך. אם אלה דברים של אהבה ושמחה, הם יכולים לבוא מאלוהים. אם אלה דברים של הפחדה וכעס, הם עלולים לדעתי לבוא מתוך הפחדים שלך.

לקשמי

New member
את נפגשת עם התת מודע שלך

חלומות הם בעצם פגישה עם התת מודע שלנו והמלאך הוא הדמות שהתת מודע שלך יצר כדי לתקשר איתך. אני חושבת שזה דבר נהדר, את יכולה לנצל את השיחות האלה עם המלאך כדי ללמוד על עצמך. כדאי לך גם לרשום את החלומות, אחרי שאת מתעוררת. גם אם את לא זוכרת הכל, תרשמי מה שאת זוכרת ומניסיון, כשרושמים, מתחילים להיזכר תוך כדי כתיבה. חלומות פז

Berc

New member
מרגיש כמוך...

בעולם הזה אני לא חושב שאפשר להגיד אלוהים או לכנות משהו אלוהים.. כי יש לו כל כך הרבה פירושים אצל כל כך הרבה תרבויות.. מה שבטוח הוא שחלום שחלמת מספר פעמים הוא חלום שרוצה להדגיש את עצמו ולתת לעצמו חשיבות עליונה בדיוק כמו מילה שחוזרת על עצמה בשיר.. בעולמנו אני מאמין שיש מדריכים רוחניים וכאשר אתה עדיין בגיל צעיר הם מנסים מההתחלה לתקשר איתך.. בסופו של דברים כאשר חלמת כמה פעמים על אותו החלום התחלת להתעניין בנושא החלומות, בדיוק מה שהמורה/ים הרוחניים שלך רצו.. אך בתור ילדה בת 5 יכול להיות שההיתם נבהלת עם מישהו היה מדבר איתך בשינה כאילו את ערה לחלוטין.. לכן את צריכה לדעת שדברים כאלו קיימים ואמיתיים ואת לא צריכה לפחד ובלילה לפני שאת נרדמת את צריכה להגיד למורה הרוחני שאת מוכנה כבר שהוא יבוא ואת רוצה לדבר איתו ושאת לא פוחדת.. תנסי את זה לבינתיים ועם הזמן תראי כבר שתגיעי למקומות רחוקים....

למעלה