שלום לכולכם אחי ורעי!!!

שלום לכולכם אחי ורעי!!!

לפני שעליתי על המחשב שמעתי מחבל (ישראלי) מקלל את האחים שלי-אתם, חפשתי מקום למחות בו והנה מצאתי. תדעו לכם! עוד יבוא היום שבו נשמיד את כל אויבנו האלה שמעיזים לקרוא לעצמם בני אדם (כן כן אני מדבר על כל הימין הקיצוני ובכלללם הרוצח כהנא ותלמידיו) ונוכל להתגבר על שנאת המוגבלים ולאהוב איש את אחיו אהבה אמיתית ללא מיצרים! הידד לשלום!הידד! קחו גם את ירושליים, רק תחייכו... אלי, שאוהב את כל מי שלא שונא.

THE WIZARD 55

New member
עלית עליו? הוא נייד?..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הודעה הזויה... מה עם חיפה?

מה לקחת? גם אני רוצה...

אם תהפוך לפנאט מהצד השמאלי אתה לא שונה מהפנאטים מהצד הימני, גם אני לא מת עליהם, אני לא מת על קיצוניים באופן כללי.

THE WIZARD 55

New member
פנאטי זה לרצוח או לתמוך או לרצות בזה../images/Emo45.gif

עוד יבוא היום שבו נשמיד את כל אויבנו האלה שמעיזים לקרוא לעצמם בני אדם..

respecta1

New member
תלמד הגדרה של מילה ואז תגיד לחשוב עליה

פנאט זה מישהו שמחויב לנושא אטום לדברים אחרים וכדומה אז מה קשור להגיד "להיות נגד רוצחים זה לא פנאטי" ואגב תן לי לנחש לשחרר את ברגותי ומחבלים עם דם הידיים לא?

הרוב המוחלט של הפנאטים הימנים אינם רוצחים

אז נגד מי אתה בדיוק? הפנאטיות אינה מחוז של צד אחד של המפה הפוליטית, יש פנאטיות לשני הצדדים, לכל צד יש שוליים, כן גם לשמאל, אותו שמאל שקורא למתנחלים "מתנחבלים" וקריאה כזו אינה מבדילה בינם לבין אנשי יצהר למשל. תראה אני לא סובל את הימין הקיצוני אבל באותה המידה אני גם לא סובל את השמאל הקיצוני האנטי ציוני, מבחינתי שניהם גרועים באותה מידה, כן גם אם בימין יש יותר גילויי אלימות מהשמאל.

respecta1

New member
אתה טועה בגדול, אצל השמאל יש יותר אלימות

פשוט אתה לא תשמע על זה. מה עם כל ההפגנות שלהם בכפרים, זורקים אבנים על שוטרים יחד עם אחיהם המוסלמים זה כמעט כל שבוע קורה לפחות אחת כזו.. ושלא נתחיל לדבר מה הם עושים למתנחלים.. לעומת זה מתי הימין הקיצוני עשה משהו פיזי? הכל דיבורים רק בהתנתקות וזה משהו אחר..פינו אנשים מבתיהם.. וגם אז התפלאתי שחוץ מצעקות נוראיות הם לא עושים כמעט כלום

StrengthHonor

New member
אבל יש הרה יותר פנאטים בשמאל

בין אם זה תמכיה בדעות מסוכנות ואובדניות לרוב האוכלוסייה בין אם זה מרחק ענקי מהמרכז הספקטרום הפוליטי או מרחק ממרכז הכבידה הפוליטי ימין קיצוני יש כמה עשרות אלפים , לעומת מאות אלפים בשמאל שעושים הרבה יותר בעיות , עוקרים שתילים , חותכים צינורות בין ישובים ערביים להתנחלויות כדי לסכסך וכו' בכל אופן האטוטוטו הזה הוא: סתם ברנש אחד, טרול שמשחק אותה שמאלאן קיצוני בתהליכי קריסת מערכות לוגיקה. שמאלאן קיצוני אמיתי שפנאט או לא תתווכחו על זה , הוא דגנרט מושלם ומה לעשות יש כאלה מלא זה כבר לא היצור הראשון הזה יש הרבה חוכמולוגים כאלה

StrengthHonor

New member
אתה רצח , אתה פנאט , אני נגדך

כל פעולה שאני עושה לגיטימית , כל טענה שלי היא מדע וכל טענה שלך דת כל עקרונות האחווה השוויון והחופש פועלים רק באופן ארביטרי איך שאני אומר זאת. = הדוגמה השמאלאנית

שלום לכל המגיבים!

אם אדם מחנך ילד לרצוח את אחיו, גם אם הוא מסביר לו ש'זה לא רצח' ו'הם חמורים' הוא ביטל את האנושיות שבו וכל אדם מן השורה צריך לרצות ל ה ש מ י ד אותו. כשבית משפט פסק לתלות את סאדאם חוסיין אף אחד לא קרא לו פאנאטי, אני סך הכל אמרתי שאין הבדל בינו לבין מי שמחנך ורוצה לעשות כמוהו. מקווה שהסברתי את עצמי

למעלה