שלום לכולכם - אני מפרסם פריוויו של

dorten

New member
שלום לכולכם - אני מפרסם פריוויו של

הקומיקס החדש שאני עובד עליו אשמח לשמוע את דעתכם

Druyanizem

New member
נראה טוב...

אהבתי את הסגנון... רק עצה קטנה: תעשה סביבה יותר מורכבת (ליכוך וכאלה... שיהייה יותר אוטנטי ולא סטרילי כלכך)

Druyanizem

New member
דרך אגב...

הציור של הדמויות מזכיר במשהו את הקומיקס: the girl who will be death. יש משהו בזה?

dorten

New member
אני אוהב את הסטריליות

וכך זה נותן להתמקד במה שקורה בסיפור. שמעתי את השם של הקומיקס שציינת אבל חוץ מזה לא שמעתי על זה כלו-ם!

Druyanizem

New member
טוב נו.....

תשכח מזה... אין שוםקשר.... אין לי מושג למה חשבתי ככה...
לא יודע... אולי היה משהו בקווים... אני מעלה בכל זאת עמוד אחד... תראה עד כמה אני רחוק.

dorten

New member
אני אפרט במה זה כן שונה..

א. הדמויות מצויירות בקוים מאוד מאוד דקים, ולא בהרבה קוים אלא רק את הבולטים ביותר- כאשר אני מצייר את הדמויות בהרבה קוים ומאוד עבים. ב. ככל הנראה הוא מאוד משתמש בצללים של דמיות - דבר שאני כן עושה אך לעיתים דיי רחוקות ...

Druyanizem

New member
כן...

בגלל זה אמרתי שתשכח מזה... אולי זה הזכיר לי קומיקס אחר ולא את זה... לא יודע... אם אני יזכר אני יראה לך אותו אבל בסך הכל.... אני חושב שבציור שלך שעשית... הסביבה דיי משעממת... אין מה לראות והיא לא משרה אווירה.... לדעתי כדאי לך לעבוד על פירוט הסביבה קצת

giri

New member
במה צבעת?

(דרך אגב זה עופר בעלה של גירי אבל אין לי כח וסבלנות לשנות את השם...) אהבתי את הציור. הסגנון הפשטני בהחלט מועבר טוב ומשווה משהו מינימליסטי (אם כי אולי זה סוג מסוים של עצלנות אמנותית- לא לעשות רקע מפורט). בכל מקרה, אם זה נצבע בפוטושופ, אז יכולת לנסות בתפריטי האפקטים והפילטרים לשחק קצת עם ה TEXTURES או GRAIN קצת BEVEL N´ EMBOSS וכ"ו... נסה את זה. זה מוסיף נופך "מלוכלך" לתמונה אבל עדיין מדגיש את הסטריליות של הצביעה הכללית והניקיון החד של הקוים.

dorten

New member
נעשה בפוטושופ...אני מכיר אותך...

אבל אתה בטח לא מזהה אותי אני דור טננבאום, חבר של אהוד, שישב איתך ביריד הקודם כאשר דיברנו על ציורים אמיתיים ומחירם. רעיון טוב - אני אבדוק את העניין בפוטושופ

yonabarak

New member
עזוב אפקטים עדיף ככה

עזוב אפקטים בפוטושופ, זה תמיד יוצא כל כך מזוייף וזול. פשוט לא צריך את זה. אני בכלל ממליץ לך ללכת אפילו יותא רחוק עם הפשטות. כל הקיווקווים על השרירים והכל רק מפריעים וזה נראה מקושקש. לך על סגנון יותר נקי. אתה זה שפרסם פעם חוברת על סופר ג´וק או משהו כזה?

giri

New member
אני לא מסכים עם טענתך אך גם לא סותר

נכון אמרת שבד"כ הפילטרים נותנים אשליות של זיוף ושל אי התאמה, אבל מי שיודע איך לעבוד איתם (או לחילופין מי שמנסה פרמטרים שונים כל פעם ומשתמש הרבה בחלון ה"היסטוריה") יכול להגיע לתוצאות מרשימות. כמו למשל בקובץ המצורף שבו רוב הרקעים (למעט קיר הלבנים) נעשו בעזרת פוטושופ על משטחי צבע שלמים (המדרכה, הכביש,הלבנים בבתים שברקע הרחוק, הטקסטורה של הגרפיטי וכ"ו). הכל עניין של כמה פרמטרים משתמשים ולפעמים פשוט צריך להעביר את הדברים בהדרגה מגרסה א´, ל-ב´ ואז עוד הפעם פילטר וכ"ו. לא אמרתי שזה מהר, אמרתי שזה פשוט.

dorten

New member
האפקטים דווקא בסדר.

ניסיתי לשחק עם האפקטים ולא יצא לי כל כך טוב אז אני חושב שזה ישאר כך. אם תרצו אני אפרסם עוד ריבועים מאותו הקומיקס. נ.ב אני חושב שמשהו לא נכון בפרספקטיבה של הציור שלך - קשה לי להסביר את זה ספציפית אבל אני לא יודע, זה נראה מאוד מוזר. <אולי המונה ליזה הבא
>

dorten

New member
כן כן !.. כשהייתי בכיתה ה´..

איך זיהית ? הסגנון כל כך השתנה.!!!

למעלה