שלום לכולכם אפשר להצטרף
א איתן דואק New member 30/1/09 #2 ../images/Emo13.gif מגיעה נסיכה ואפילו מתוקה איך נסרב ?../images/Emo6.gif ברוכה הבאה לפורום , תגידי היית פעם בהופעה של פבליטו ?
../images/Emo13.gif מגיעה נסיכה ואפילו מתוקה איך נסרב ?../images/Emo6.gif ברוכה הבאה לפורום , תגידי היית פעם בהופעה של פבליטו ?
א איתן דואק New member 30/1/09 #4 אז אני ממליץ לך בחום , את לא יודעת מה את מפסידה , ההנאה מובטחת , מאיזה אזור את בארץ ? נ.ב לגבי המחמאות - את נתת אותם לעצמך , אני רק השתמשתי בזה למרות שבדך כלל אין לי בעיה עם לחלק מחמאות...
אז אני ממליץ לך בחום , את לא יודעת מה את מפסידה , ההנאה מובטחת , מאיזה אזור את בארץ ? נ.ב לגבי המחמאות - את נתת אותם לעצמך , אני רק השתמשתי בזה למרות שבדך כלל אין לי בעיה עם לחלק מחמאות...
נ נסיכה המתוקה New member 30/1/09 #5 דרום המופגז לשעבר../images/Emo3.gif כמה עולה כרטיס להופעה של מר בחור?
א איתן דואק New member 30/1/09 #6 ../images/Emo6.gif מר בחור ../images/Emo9.gif כ 100 ש"ח תלוי במקום ..לפעמים יש מצב שזה כולל משקה ראשון , אבל לך בטח אסור עדיין לשתות מפאת גילך הצעיר , או שאני טועה ?
../images/Emo6.gif מר בחור ../images/Emo9.gif כ 100 ש"ח תלוי במקום ..לפעמים יש מצב שזה כולל משקה ראשון , אבל לך בטח אסור עדיין לשתות מפאת גילך הצעיר , או שאני טועה ?
נ נסיכה המתוקה New member 30/1/09 #7 חחח../images/Emo3.gif אני בת 23 למקרה שחשבת שאני קטינה אני ובן זוג כמעט ולא שותים למעט אני שותה בירה אחת לכמה חודשים
חחח../images/Emo3.gif אני בת 23 למקרה שחשבת שאני קטינה אני ובן זוג כמעט ולא שותים למעט אני שותה בירה אחת לכמה חודשים
א איתן דואק New member 30/1/09 #8 אני היית בטוח שהיום כולם שותים חוץ ממני , יש המון אנשים שבלי לשתות לא יכולים לעשות כלום : להתאהב , להנות , לצחוק , וסתם לכייף , מקווה שזה ישאר כך אצלך ולא ישתנה . חושבים על חתונה ?
אני היית בטוח שהיום כולם שותים חוץ ממני , יש המון אנשים שבלי לשתות לא יכולים לעשות כלום : להתאהב , להנות , לצחוק , וסתם לכייף , מקווה שזה ישאר כך אצלך ולא ישתנה . חושבים על חתונה ?
נ נסיכה המתוקה New member 30/1/09 #10 אנחנו רק שנה וחצי ../images/Emo8.gif יש לנו את כול החיים לפנינו
א איתן דואק New member 30/1/09 #12 זה יפה , שנה וחצי זה כבר קשר רציני זה לא קל כל כך בימינו , שיהיה בהצלחה ותהיו מאושרים זה הכי חשוב , כדי לחזק את האושר והזוגיות אני יכול להמליץ לכם על בילוי נפלא , בהופעה של פבליטו
זה יפה , שנה וחצי זה כבר קשר רציני זה לא קל כל כך בימינו , שיהיה בהצלחה ותהיו מאושרים זה הכי חשוב , כדי לחזק את האושר והזוגיות אני יכול להמליץ לכם על בילוי נפלא , בהופעה של פבליטו
M myh350 New member 30/1/09 #9 ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים של הזמר הכי מקסים! מקווה לראותך בפורום שלנו וממליצה לך בחום גדול ללכת לפחות להופעה אחת של פבלו לא תפסידי!!
ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים של הזמר הכי מקסים! מקווה לראותך בפורום שלנו וממליצה לך בחום גדול ללכת לפחות להופעה אחת של פבלו לא תפסידי!!
א איתן דואק New member 31/1/09 #16 בעולם הדימיון והפנטזיה יש הכלללל ובעצם מה רע להפעיל קצת את הדימיון ?