שלום לכולכם בפורום חיי
D DJNYC New member 5/8/01 #3 מצויין, חזרתי מדיסקוטק לא היה כזה מלהיב...אבל ידעתי את זה לפני שיצאתי ככה שאני לא מאוכזב מדי.
ס סנינית New member 5/8/01 #4 אני רואה שאתה גם כאן../images/Emo8.gif איזה מקומות בילוי יש לכם שם בחו"ל? בטח מקומות הרבה יותר ברמה מהארץ....
אני רואה שאתה גם כאן../images/Emo8.gif איזה מקומות בילוי יש לכם שם בחו"ל? בטח מקומות הרבה יותר ברמה מהארץ....
D DJNYC New member 5/8/01 #6 האמת היא... שבארץ לא הייתי יוצא כל כך למועדונים כך שאין לי מושג... אך למיטב הבנתי אין לזלזל בקלאבים בארץ.. היות ובזמנו אלנבי 58 היה מחמשת הקלאבים המובילים בעולם. לא יודע מה המצב עכשיו.... גם בניו יורק יש עליות וירידיות בנושא..
האמת היא... שבארץ לא הייתי יוצא כל כך למועדונים כך שאין לי מושג... אך למיטב הבנתי אין לזלזל בקלאבים בארץ.. היות ובזמנו אלנבי 58 היה מחמשת הקלאבים המובילים בעולם. לא יודע מה המצב עכשיו.... גם בניו יורק יש עליות וירידיות בנושא..
P pachanga. New member 6/8/01 #8 אלנבי 58???? הייתי שם מקום ענק!!! רגע... שכחתי לרגע איך קוראים למקום.... זה פאב דיסקוטק נורא צפוף שם שיש הרבה אנשים נכון?
אלנבי 58???? הייתי שם מקום ענק!!! רגע... שכחתי לרגע איך קוראים למקום.... זה פאב דיסקוטק נורא צפוף שם שיש הרבה אנשים נכון?
P pachanga. New member 5/8/01 #5 DJNYC למה?? שלום לך סנינית נו איך היה לך הסוף שבוע? אגב סנינית עכשיו חידשה לי עליך משהו שלא ידעתי על DJNYC שאתה לא מארץ בכלל אז למה ההרגשה הזו DJNYC ? לא מאוכזב עד שיצאת לבלות?
DJNYC למה?? שלום לך סנינית נו איך היה לך הסוף שבוע? אגב סנינית עכשיו חידשה לי עליך משהו שלא ידעתי על DJNYC שאתה לא מארץ בכלל אז למה ההרגשה הזו DJNYC ? לא מאוכזב עד שיצאת לבלות?
D DJNYC New member 6/8/01 #7 כי סגרו לי את הדיסקוטק שאני אוהב וזה שהלכתי אליו.. כולם אוהבים אבל אני לא אוהב (Bad energy) חוץ מזה שלא רציתי לעשות Dwags אז.. פרשתי די מוקדם... אבל היו סרטים... כרגיל
כי סגרו לי את הדיסקוטק שאני אוהב וזה שהלכתי אליו.. כולם אוהבים אבל אני לא אוהב (Bad energy) חוץ מזה שלא רציתי לעשות Dwags אז.. פרשתי די מוקדם... אבל היו סרטים... כרגיל
D DJNYC New member 8/8/01 #10 סגרו לי את הTwilo שהיה הדיסקוטק שהלכתי אליו כל שבוע... ובינתיים אין ממלא מקום ברמה..