ראשית, לא אני הוא האיש שלא נהנה,כפי שיש כאלו החושבים, אני סתם אחד שהיה שיכור יתר על המידה איבד קצת יציבות וגם פלאפון. בכל מקרה לסאן ניתנת כל האהדה ההוקרה החיבה והתודה על הארגון. כפי שאמרה המורה מכיתה ב (בכיתה ג היא הפסיקה עם זה) - המשך בדרך זו
אז חזרתי והנה אני כאן כבר הספקתי להעביר תדברים שלי מהדירה להורים לסדר את החדר שלי פה לשלם לבעל הדירה שעזבתי 1400 שקל חובות לראות סרט קולנוע עם ידידה בשישי ולהספיק גם להיות בבאולינג ולהתלהב כמעט מכולכם (אהבתי רק את אלו שחייכו ) אז הנה אני פה ולא לא מצאתי חבר בבאולינג אבל היו שם אנשים נפלאים ממש היה כיף לי להכיר חדשים ותיקים וכאלו שקצת חיזקתי את הקשרים מהקומזיץ האחרון שבו כולנו הסתבנבנו (היינו סנוביים) רק היה חסר קצת גיבוש אחרי הבאולינג אולי היינו צריכים כולנו ללכת לאיזה פאב בית קפה או אולי לאורגייה פרועה באיזה בית של מישהו (בעצם למני יש חדר פנוי אולי היינו קופצים לשם ) וזהו בפעם הבאה אנא חישבו על סיום מעניין יותר כמו שנאמר פינייאלה וקצת על האנשים המקסימים שפגשתי : הובה כפרות אביר שלי מקווה שלא פידחתי אותך יותר מדי הייתי קצת שיכור טיפטיפה אבל אתה יודע שאני חולה עלייך הפתיע אותי וופלון או בשמו המקורי א שמהפעם הראשונה שראיתי אותו הוא השתנה פלאים היה ממש מתוק (ולא סנוב) היה לנו אלוף באולינג בשם injektilo אולי לא יצא לנו לדבר אבל השגחתי מהצד אבי סאן יזראל היה סקסי גברי וחתיך מתמיד עם שארם של מממממממממממממ (די עם המחמאות) והגדיל לעשות ששיחקנו ל 2 שניות שני ערסים מצויים אלי אולימפכוס (אוי איך אני אוהב תשם הזה אולימפכוס אולימפכוס אולימפכוס) היה נחמד וידידותי מתמיד לא כמו שהיה מרוחק בקומזיץ ואו היו עוד המון המון המון המון המון אנשים שחלקם היו בקומזיץ אבל ממש היה מורגש חסרונם של כמה מני ושובבי היו חסרים מאוד וזהו שיהיה לכולכם שבוע טוב מהבלונדי אליקו }{
מיצי שלי ! אם תשאל את חברות שלי כבר שניייייייייים שאני אומר מיצי ומה שלומך מיצי ומה קורה מיצי וכשאני רואה מישהו שאני אוהב אני צועק לו ברחוב "מיציייייייייייייייי"