שלום לכולכם. זו לי הפעם הראשונה

ibirk

New member
שלום לכולכם. זו לי הפעם הראשונה

בפורום שלכם (בכל פעם אני מגלה, במקרה, פורום מעניין נוסף של "תפוז"). אני בן 27 ויש לי אחות שבקרוב ימלאו לה 18, אשר חלתה ב"יואינג סרקומה" לפני למעלה משנה וחצי. אובחן אצלה גידול די גדול ברגל, הוסר בניתוח, והצפי היה ל"מסע" של כ-10-12 חודשים, שישלבו כימו´ והקרנות. היות ומח העצם שלה נחלש מאוד, הוחלט לבסוף על קיצור הטיפול למשך של כחצי שנה, על מנת לא לגרום לקריסה מוחלטת של מח העצם. כשנה עברה ללא בעיות מיוחדות, ואם מישהו מאיתנו חשב ש"זהו, אחרינו המבול...", מסתבר שלהוא שם למעלה יש תסריט אחר. C.T תמים שנערך לפני כשבוע (לאחר חצי שנה מקודמו...) גילה כ-8 גרורות ש"פלשו" לשתי הריאות של הנסיכה התמימה הזאת שנפל בחלקי האושר והכבוד להיות אחיה. אם למישהו מכם יש משהו "לתרום", You are more than welcome. תודה מראש.

שלום לאח של הנסיכה ../images/Emo47.gif

נראה שהכבוד הוא גם שלנו, להכיר אותך ודרך הסיפור שלך גם את האחות ולהיות כאן בשבילכם בדרך שלכם. אני לא יודעת הרבה על יואינג סרקומה, חוץ משלושה אנשים מקסימים שנמצאים כיום אחרי המחלה. אני יכולה להציע לך אוזן (או עין...) קשבת, מידע וידע (מי שיש לו - תורם) ומקום בו "מותר" לדבר על סרטן. אני מזמינה אותך לשאול, לדרוש ולהעזר ככל רצונך. רק בריאות לכולנו יום טוב גלי

ibirk

New member
תודה רבה רבה לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif|ל

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif לאח הדואג

אינני מכיר את סוג הגידול הספציפי אבל בתור אחד שעבר מחלה גידולית אחרת אני יודע עד כמה זה קשה מחד ועד כמה זה קשה לקבל בשורה על חזרת המחלה אנחנו כאן איתכם אוזן קשבת עם
פתוח שרון

שלום וברכה.

גם פעם ראשונה שלי - ואני רק רוצה להגיד שאני מאוד מצטער לשמוע, ומקווה שהכל יהיה טוב. תהיו בריאים. חורש.

למעלה