שלום לכולכם, חבר חדש

Itai G

New member
שלום לכולכם, חבר חדש

שלום, אני חדש פה בפורום וסובל מבעיית השמנה. אפשר לקבל פרטים על קריטריונים לניתוח, ממי מבקשים וכ´... תודה ושנה טובה! איתי

רוייקו

New member
שלום איתי (איזה שם יפה זה.. באמת)

ברוך הבא לפורום.. נישמח לנדב לך כל מידע שתרצה ונוכל לעשות זאת בצורה הכי טובה אם תספר בן כמה אתה, מה הגובה שלך והמישקל העודף שיש לך להוריד, על מנת שאוכל לחשב את האינדקס שלך (שהם הקריטריונים לניתוח) איזה קופת חולים אתה והאם יש לך ביטוח משלים של קופת החולים שלך. אל תשכח לענות על כל השאלות, על מנת שאוכל לענות לך תשובה מדוייקת. בברכת חג שמח, שנה טובה רוייקו

Itai G

New member
היי רוייקו, הנה הפרטים

גובה 180. עודף משקל - מעל 40, אני בקופ"ח מכבי, ויש לי מכבי זהב. תודה רבה לך ושנה טובה!!! איתי

Itai G

New member
עוד שאלות

אפשר לקבל פרטים או קיצור לגבי פרטים על הניתוח וכמה יורדים אחריו כ´...

רוייקו

New member
היי איתי... לא כתבת ממש מה המשקל

העודף שלך ולכן אני לא יכול לשחב במדוייק את המישקל העודף שלך לפי האינדקס. לא מספיק שרשמת שיש לך 40 קילו עודף. גם לאחר חישוב גס, כיאילו אתה שוקל 120 קילו, זה עדיין לא נותן לך את הקריטריון לניתוח, כלומר, למימיון על ידי קופות החולים. אז אני ממתין לתשובה ממך. חוץ מיזה, שתהיה גם לך שנה טובה

itaigur

New member
היי, חזרתי

היי, מצטער לא הייתי זמין ליד המחשב... ההערכה שלך נכונה לגבי המשקל שלי. האם אני לא זכאי? מה הקריטריונים??

רוייקו

New member
איתי, לא שכחתי אותך בכלל.. אתמול

כשעמדתי להחזיר לך תשובה, נתקע לי המחשב (קפא) והתייאשתי מלנסות שוב לעלות... בכל אופן, לא ענית לי על השאלות ששאלתי אותך ואין לי איך להשיב לך תשובה כפי שרציתי. עבור שוב על ההודעה שלי אליך.. אני עדיין ממתין לתשובה.

רוייקו

New member
איתי, האינדקס שלך מראה 37 וזה אומר

שקופת החולים שלך לא תממן לך את הניתוח משום שהקריוטריון שמחייב אותה לממן את עלות הניתוח והאביזרים הנילווים (טבעת ה"לאפ-בנד", במיקרה של קשירת הקיבה) בוא נאמר ככה: חסרים לך כ 10 קילו על מנת להכלל ברשימת הממתינים לניתוח. בן כמה אתה, איתי, מה אתה עושה בחיים ?

Itai G

New member
מי אני... ../images/Emo35.gif

אני בן 25, סטודנט. ואני מאוד מואכזב מהנתונים... האם שווה לי להעלות 10 קילו (ובינינו, זה לא כ"כ קשה..), או לממן לבד (כמה זה?).

RomiVais

New member
איתי - ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif

על השאלות הקודמות שלך העדפתי לתת לרוייקו לענות, שכן הוא המומחה הכי הכי כאן
על השאלה הזאת אני חושבת שכדאי לך לשמוע כמה הצעות של אנשים שונים. זה כמובן תלוי באם יש לך את הכסף להוציא על הניתוח באופן פרטי, אולם לפעמים שווה להעלות קצת במשקל והכל בכדי לרדת את מה שעלינו ועד הרבה יותר אחר כך. אני הייתי צריכה לעלות חמש קילו או יותר לפני הניתוח, ולא ממש רציתי, אבל העליתי 3 ורופא המשפחה שלי (מיוזמתו, אבל אפשר לבקש אולי...) הוריד לי קצת גובה, כדי שה BMI יהיה מתאים. אז אל תגלה לאף אחד שהרופא שלי עיגל קצת קצוות
(צוחקת.......) אבל תבדוק את העניין לפני שאתה מעלה 10 קילו, כי קצת חבל... בכל מקרה, תשמע לעיצות של עוד אנשים ובסוף תחליט מה הכי טוב בשבילך. מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!! שתהיה לך שבת נפלאה, רומי

מירי,

New member
ששששש! אוזניים לכותל... ../images/Emo8.gif

גם אצלי פעלו בדיוק אותו דבר... (נו מה זה 2 מ"מ פחות...) לגבי להעלות 10 קילו ... נשמע לי מופרך , הרבה יותר פשוט לספר על בעיות לחץ דם וכאבי גם קבועים עם מכתבים מהרופאים שאומרים , שעודף משקל הוא הסיבה להם... BMI37 הוא גבולי , עם בעיות רפאויות יש אפשרות לקבל אישור...

Itai G

New member
אבל לא הבנתי למי פונים ואיך

מי יכול לתת לי הסבר מלא?

gal33

New member
הי איתי, אז ככה...

אם אתה מחליט לעשות זאת דרך הקופה, כלומר תוך עמידה בקריטריונים שלה, אז: אתה יכול להשתמש במכב"י זהב ולבקש להיות מנותח למשל אצל פרופ´ חרוזי באסותא, או אצל כל רופא אחר שמנתח את הניתוח הזה דרך הקופה באופן פרטי. אין לי מושג כמה כסף בדיוק הם מחזירים, אך זה את הרוב, נדמה לי משהו בסגנון 75%. כמובן יש את האופציה ללכת לבית חולים ציבורי גם כן דרך הקופה. בכל מקרה, 1) אתה מתחיל בלהתקשר לסניף הראשי במחוז שלך ולברר את שעות הקבלה של הרופא המנהלי המחוזי. 2) אצל הרופא המנהלי אתה בא ומספר כמה שנים אתה סובל מעודף משקל, אלו נסיונות להורדת משקל עשית, למה אתה בוחר בניתוח, מה הגובה שלך ומה המשקל שלך. שם גם תקבל תשובות לענין עלויות דרך מכבי זה"ב והאפשרויות. 3) אם אתה זכאי על חשבון הקופה. תקבל דף בדיקות. איזה גודל טבעת מתאים לך. 4) עם הדף לך לרופא משפחה וקבל הפניות לכל הבדיקות. 5) עם כל התוצאות חזור לרופא מנהלי וקבל התחייבות לתור במרפאות הכירורגיות של בית החולים בו בחרת להינתח + התחייבות לקבלת טבעת. 6) קבע תור בבית החולים. שם קבע תור לניתוח. 7) עם ההזמנה לניתוח אתה חוזר לקופת חולים ומקבל התחייבות לניתוח. 8) ניתוח. 9) דיאטה. 10)איתי רזה. * בשלבים האחרונים כבר סתם ניסחפתי, הם קצת יותר כוללניים... בהצלחה, גל.

רוייקו

New member
איתי, מאוחר יותר אכנס ואכניס תשובה

בנוסף למה שגל רשמה לך.. פשוט הזמן התקצר ואני חייב לרוץ אתה יכול גם לפנות אלי בדואל שלי. תודה ויום טוב, רוייקו

למעלה