שלום לכולכם, יש לי שאלה.

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
שלום לכולכם, יש לי שאלה.

אני פונה אליכם בעיקר בגלל שאתם כבר לא תיירים ובטח תדעו יותר מאתרי האינטרנט למינהן. אני טסה עוד מעט לתאילנד ואני נורא מתעניינת בתרבות וביוחד במקדשים השונים. אני איהיה בצאנג מאי, צ'אנג ראי, משולש הזהב, כפר האומנים, פאי, קופיפי, קוטאו, קנצ'נבורי ובנקוק. אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקדשים באזורים שציינתי. תודה רבה על העזרה! יום טוב. :)

rambling

New member
טוב

אני רואה שלא ענו לך אז אני אנסה לענות על פי הנסיון הדליל שלי בטיולים ברחבי הארץ. פריזמן ואחרים שטיילו יותר ממני מוזמנים להוסיף / לתקן. בעיקרון המקומות שתיארת הם גדולים / מרכזיים אז אין סיכוי ש*לא* תתקלי במקדש גם אם תרצי. חוץ מהאיים שהזכרת שאין לי מושג מה מצב המקדשים שם. כלומר יש המון המון מקדשים בכל רחבי תאילנד פזורים להם, חלקם מעניינים וחלקם משמימים. השאלה היא אם את מחפשת משהו ספציפי מעבר לזה שזה מקדש (נגיד מזרם מיוחד או שמציע משהו לזרים וכו'). מקדש אחד מיוחד שכן ביקרתי בדרך לצפון נקרא Wat Rong Khun צירפתי תמונה (לא שלי).

prizman

New member
מודה ומתוודה

שלמרות ואולי דווקא בגלל שהייתי בעשרות מקדשים אני לא מצליח לזכור את השמות שלהם. אולי את דואי סוטפ והפגודות על דואי איתאנון ליד צ'אנג מאי, וואט פרהגיאו וואט ארון בבנגקוק וזהו. בצ'אנג מאי יש די הרבה, בצ'אני ראי אולי שניים מעניינים וכן הלאה. מה שאני עושה וממליץ גם לך זה לפתוח את הלונלי פלאנט ולבחור לפי ההמלצות שם. הרושם שאני מקבל בכל אופן הוא שיש לך מסלול טיול מוכתב ואליו את מנסה להכניס מרדשים כי כפר האמנים (איפה, יש הרבה) או קוטאו למשל הם לא מקומות לחפש בהם מקדשים.

למעלה