שלום לכולכם. לא משתתפת פעילה אך קוראת נאמנה.

ה א ח ת X

New member
שלום לכולכם. לא משתתפת פעילה אך קוראת נאמנה.

פשוט קטונתי לידכם ולא מעזה לצייץ לידכם. עבודותי מאד צנועות ולא כל-כך יצירתיות (יותר פרקטיות-ארונות שרות, תוספת לארונות מטבח וכו'). נדהמת מהכשרונות שמתגלים פה. מצאתי לנכון להתיעץ עמכם כי כמות הידע גדולה כאן. ברשותי שלחן עגול עתיק מעץ מצופה פורניר. עם הזמן בסיס השלחן (רגל מגולפת המפוצלת ל-3 בבסיסה) נשחקה וכל הפורניר ירד ו/או השתפשף (כמה נוח להניח עליו את הרגלים למרות מחאותי שלא עוזרות). ועתה, בפלטה העליונה, התחיל להתפורר הפורניר. אנני חושבת שאהיה מסוגלת לעשות עבודה כזו לבד. אודה לכם מאד באם הנכם יכולים להמליץ לי על בעל מקצוע מצוין והגון שיכול להשיב את השלחן לתפארתו. בטוחה שתבקשו תמונות. אשמח לעשות זאת, אך אנני יודעת איך מעבירים תמונה למחשב-כאן לפורום. אודה לכם מאד על עזרתכם.

yulevi

New member
העלאת תמונה

בתחתית דף כתיבת תגובה ישנה שורה הוסף קובץ,בלחיצה עליו נפתח חלון עיון דרכו את מעלה תמונה לוחצת שלח וממתינה לאישר ששליחת הקובץ הצליחה.ליתר בטחון לחצי תצוגה מתאימה ותאמתי שהתמונה עלתה לחצי שלח והתמונה בפורום

milch

New member
אתה טועה

זה אומנם לא שייך לנגרות, בתפוז אפשר להעלות קבצים של 2MB.

ה א ח ת X

New member
תודה לכם. אני מנסה כבר לא מעט זמן להעלות

תמונות לפי ההסבר ועכשו אני מבינה למה זה לא מצליח. ממוצע התמונות שצלמתי הינו 4MB. הסבירו לי שזה תלוי באיכות התמונה. האם יש אם כך דרך לפתור זאת. התמונות יצאו מצויין ומראות בדיוק את הבעיות שרציתי להתיעץ אתכם. תודה על העזרה. יודעת שלא שייך לפורום נגרות, אך חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית על הרהיטים וחבל לי מאד שאין באפשרותי להעלות את התמונות.

milch

New member
כך תנסי

1. בעזרת Microsoft Office Picture Manager, תוכנה שעל המחשב ובאמצעותה תפתחי את התמונה. 2. בסרגל העליון - Edit Pictures 3. בחלון שנפתח בצד ימין - Compress Pictures 4. Web pages ו-OK או 3. Resize ולהקטין לאחוז הרצוי. בהצלחה!

ה א ח ת X

New member
אני לא מאמינה. זה הצליח. המון המון תודה

על העזרה. אנסה להעלות את כל התמונות וכאן אני פונה לידע הרב שלכם. כפי שציינתי לא אוכל לעשות את עבודות השיפוץ הללו לבדי. גדול לכישורי המוגבלים, ולכן אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על בעל מקצוע מעולה והגון (מבחינת עבודה ומחיר).

ה א ח ת X

New member
תמונה 8 ואחרונה-פלטה עליונה של המזנון.

כפי שכבר אמרתי השלחן והמזנון עשויים עץ מצופים בפורניר. אני מקוה שלאחר שקבלתם תמונה על מצב הרהיטים תוכלו לעזור לי בעצה והמלצה על בעל מקצוע. ולך Milch תודה מיוחדת שכן בהדרכתך הטובה הצלחתי להעלות את התמונות.

למעלה