שלום לכולכם -מבקשת יעוץ

שלום לכולכם -מבקשת יעוץ../images/Emo206.gif

מצטערת שמזמן לא כתבתי לא היה זמן ..... השאלה: איך מכינים נפשית או איך להסביר לביתי היקרה שהולכים לעשות לה טיפול שיניים בהרדמה כללית בלי להפחיד אותה??? האם זה מפחיד את הילדים כמו שמפחיד אותנו???? אני חוששת שלא תפחד אח'כ לישון שמה יעשו לה משהו בלילה???????. האם יש בזה משהו או שזה פחד שלי ?......אשמח לשמוע מנסיונכם או של אחרים שאתם מכירים ביתי בת 16.5 אך מבינה טוב וזיכרון חבל על הזמן אז כך שאני חייבת לעשות לה הכנה לקראת מה הולכת תודה מראש.

שיהייה בהצלחה../images/Emo70.gif

אנחנו עברנו לפני קצת פחות מחדשיים...אם היא מבינה טוב, את יכולה להסביר לה, שכדי למנוע ממנה כאבים חזקים, חייבים לטפל בשיניים - תסבירי לה את התהליך, שישימו לה מסכה מרדימה על הפנים, שהיא תלך לישון ולא תרגיש בכלל כלום, ואחרי שתקום, אולי קצת, לא יהייה לה נעים בפה ובגרון, ואחרי שתשתה, תוכלו ללכת הביתה. את בהחלט יכולה לבקש מהצוות הרפואי שיתנו לה משככי כאבים לפני שמעירים אותה ואז היא לא תקום לכאבים (אני לא יודעת מה הולכים לעשות לה, אבל אם מדובר בסתימות וניקוי - היא לא אמורה להרגיש יותר מאי נוחות). אצלינו, הפעם, לסיון לא היו כאבים אחרי הטיפול עצמו, מה שכאב לה זה הגרון מהטובוס והיו לה המון פצעים בפה מהמכשיר שמחזיק את הפה פתוח, אבל שוב, סיון עדינה במיוחד וכל דבר אצלה תמיד יותר קשה, שילוב של נורופן ותרסיס בשם ביוקל עזרו לה מאוד

למעלה