שלום לכולכם, מישהו צריך משהו מישראל? פרטים...

רותםיעל

New member
שלום לכולכם, מישהו צריך משהו מישראל? פרטים...

שלום לכל הישראלים היקרים השוהים בחו"ל, לא פעם קורה לנו,( גם אני גרתי בחו"ל), שאנו צריכים משהו מסוים שנמצא ישראל. זה יכול להיות ספר, סרט, משהו מההורים או כל דבר אחר העולה בדעתכם ולעתים זה משהו שהייתם רוצים לרכוש בישראל עבור מישהו שנמצא בארץ...הכל אפשרי. הבעיה היא שלפעמים לא נעים לבקש מקרובים או אין ממי לבקש או שפשוט הייתם מעונינים לשלם על המוצר, אך הדרך מסורבלת. השרות שאני מציע הוא פשוט להשיג לכם את הדבר הנדרש מישראל להעביר לכם אותו בדואר מבלי שתצטרכו להטריח אך אחד. אין צורך למסור לי מספר כרטיס אשראי או לשלוח מזומן. השירות ניתן תמורת עמלה קטנה ותשלום עבור המוצר שבקשתם ודמי המשלוח. כדי ללמוד עוד פרטים כיצד התהליך הפשוט פועל יש ליצור איתי קשר באי מייל לכתובת: [email protected] בכל זמן ניתן ליצור איתי גם קשר טלפוני וגם בדואר: ירון מיה רח' ששת הימים 7/7 כפר סבא, ישראל טל. 0507861515 בתקווה שתתנסו ותהינו משירות טוב.

Woogy

New member
אלי שלוש מנות מהסביח של עובד בבקשה ../images/Emo13.gif

כמה זה עולה היוםבעלל ? כל שנה המחיר עולה.

ישראל1948

New member
יש לך טריק חדש נגד הונאות?

כי הדבר הכי טוב בעולם להעברת כספים עם ביטוח זה paypal אז מה אתה מציע? אני יעביר לך כסף. ווואלה אחי סמוך עלי לא תתחרט?

אMור

New member
סטרטאפ נחמד

אם תשווקו את עצמכם ברצינות ותשדרו אמינות - תוכלו לייצר עסק מאוד מצליח. קחו בחשבון שיש דברים שלא תלויים בכם, כמו מדינות מסויימות שאוסרות על הכנסת סוגי מזון מסויימים - או כמו שעשו לי הסינים השבוע - פתחו את המכסים של הטחינות שאחותי שלחה לי והחזירו אותם לארגז מבלי לסגור את הפקקים... אז קיללתי והתעללתי במזכירה הסינית שלי - הדבר הסיני הראשון שהיה לי מול העיניים, אבל מה היה אם הקרטון היה מגיע דרככם? היה לי למי להתלונן... חומר למחשבה ובדיקה מראש...

ישראל1948

New member
איזה סטארטאפ זה בדיוק?

האינטרנט שופע באתרי מכירות . ebay לדוגמא שנפוץ כבר בכל העולם ץ מוצרים מיוחדים מישראל? ממש לא חסר אתרים למכירת ספרים ועוד ועוד...

ישראל1948

New member
במקום לטרטר אולי פשוט תכתוב מה אתה מציע?

במקום שנתקשר אליך לישראל . או נשלח לך אימייל . אולי פשוט תכתוב ברור מה אתה מציע? לא מחפש טירטורים...

למעלה